top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Görög pillanatok csoportos MSC Opera hajóút magyar idegenvezetővel


Utazás a történelemben és lenyűgöző szigetekben gazdag országba


Görögország, a filozófia, az olimpiai játékok és a nyugati irodalom szülőhelye páratlan betekintést nyújt az ókori történelembe és kulturális örökségbe. A Földközi-tenger felfedezése nem igazán teljes az MSC görög szigeti körutazásai nélkül, amelyek a világnak ezen a részén található leglenyűgözőbb tájakon keresztül vezetnek.

Athén, Görögország fővárosa több mint 3000 éve lakott. Fedezzen fel többet ezekről az ősi gyökerekről olyan régészeti helyszíneken, mint a Parthenon templom, amely a város és Görögország szimbóluma. Az Akropolisz csúcsán található, és a világ egyik legfontosabb kulturális műemléke.

Az ókori város határain túl azonban ott vannak a görög szigetek, amelyeket csak a Görög-szigetek körutazásaink egyikén lehet megfelelően megismerni.

Görögország területének egyötödét több mint 3000 sziget alkotja, amelyek fantasztikusan változatos strandjaikról híresek világszerte. A kiterjedt fehér homokos strandoktól kezdve a meredek, óceánba vájt sziklák által körülvett apró öblökig minden látogatónak talál egy rejtett öblöt.

Hajózzon velünk az MSC Görögország és a görög szigetek körutazás 2022-2023-as szezonjában, és olyan csodálatos helyeket fedezhet fel, mint Mykonos, a szemet gyönyörködtető, fehér-kék kőből épült város, amely fantasztikus éjszakai életet kínál, vagy Rodosz, a régi városközpontjával, ahol megkóstolhatja a finom görög joghurtot, amelyet friss mézzel és dióval kínálnak.

Az év során számos kulturális és folklórrendezvényt is tartanak, amelyeket nem szabad kihagyni. A látogatók számára ezek lehetőséget nyújtanak arra, hogy élvezzék a jellegzetes zenét és a táncot, és mindez egy felejthetetlen nyaralást tesz lehetővé az MSC Görögország körutazásokkal.

Foglaljon még ma egy görög szigeteki körutazást is tartalmazó MSC Földközi-tengeri utat, és megtapasztalhatja Görögországot, a szigeteit és egy igazán emlékezetes nyaralást.


Görög pillanatok csoportos MSC Opera hajóút magyar idegenvezetővel


Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! Foglalja le a fenti csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és a CRUISEplus további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de a CRUISEplus árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.


Kérdése van? Keresse munkatársainkat, akik örömmel válaszolnak azokra és tájékoztatják Önt akciónk részleteiről is.


Belső kabin kezdőár: 509 900 Ft/fő

Ablakos kabin kezdőár: 579 900 Ft/fő

Balkonos kabin kezdőár: 649 900 Ft/fő


Az árak kétágyas elhelyezésre vonatkoznak, egyágyas elhelyezésnél felárat kell fizetni, a többágyas elhelyezés esetlegesen kedvezőbb árú.

140 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page