top of page

BLOG, vagy amit akartok

Üdvözlünk blogunkon, ahol bevezetünk a tengeri hajózás világába. Fedezd fel velünk az MSC hajóutak izgalmas ajánlatait és tanulj meg mindent a tökéletes tengeri utazás tervezéséről. Akár újonc vagy a hajózásban, akár tapasztalt tengerjáró, nálunk mindenki talál valami érdekeset. Ismerd meg a legnépszerűbb útvonalakat, élvezd ki a csoportos utazások adta lehetőségeket, és meríts inspirációt közösségünkben. Csatlakozz hozzánk, és fedezzük fel együtt a tengeri kalandok végtelen kékjét.

  • Szerző képemklsmt

Helló LISSZABON! MSC Orchestra csoportos hajóút magyar idegenvezetővel



Fedezze fel Európa csodáit egy felejthetetlen hajóúton az MSC Orchestra fedélzetén, ahol Genova, Marseille, Malaga, Cadiz, Lisszabon, Alicante, Mahon és Olbia városai várnak a Földközi-tenger csillogó vizein. Kezdje az utazást a magyar fővárosból, Budapest szívéből, és merüljön el a mediterrán kultúra, gasztronómia és a tengerparti tájak varázslatos világában.

És itt egy extra meglepetés várja Önt és családját! Ismerje meg új "Családi Kedvezmény" programunkat, amely kifejezetten azoknak a családoknak szól, akik együtt szeretnének utazni. Foglaljon most, és élvezze az 5%-os extra kedvezményt, ha legalább két felnőtt és két, 18 év alatti gyermekkel utazik, és egyszerre két kabinra tesz foglalást. Ez a különleges ajánlat minden időben elérhető, így Ön és családja bármikor élvezheti ezt az exkluzív megtakarítást.

De a kedvezmények ezzel még nem érnek véget! Foglalja le utazását legalább 90 nappal az indulás előtt, és minden utas további 19 900 Ft kedvezményt kap. Ráadásul, ha a teljes összeget egyetlen tranzakcióban kifizeti, és a foglalás az indulás előtt legalább 150 nappal megtörténik, egy további 5%-os kedvezményben is részesülhet. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy családjával együtt élvezze ezt a mesés utazást az MSC Musica fedélzetén, ahol az emlékek és kalandok garantáltan felejthetetlenek lesznek!


1 030 megtekintés
bottom of page