top of page

BLOG, vagy amit akartok

Üdvözlünk blogunkon, ahol bevezetünk a tengeri hajózás világába. Fedezd fel velünk az MSC hajóutak izgalmas ajánlatait és tanulj meg mindent a tökéletes tengeri utazás tervezéséről. Akár újonc vagy a hajózásban, akár tapasztalt tengerjáró, nálunk mindenki talál valami érdekeset. Ismerd meg a legnépszerűbb útvonalakat, élvezd ki a csoportos utazások adta lehetőségeket, és meríts inspirációt közösségünkben. Csatlakozz hozzánk, és fedezzük fel együtt a tengeri kalandok végtelen kékjét.

  • Szerző képemklsmt

Helló MADEIRA, helló KANÁRI-SZIGETEK! MSC Opera csoportos hajóút magyar idegenvezetővel



Fedezze fel a varázslatos Atlanti-óceánt egy felejthetetlen kaland keretében az MSC Opera fedélzetén, amely elrepíti Önt a Kanári-szigetek gyöngyszemeihez és Madeira virágzó szigetére. Ez a különleges csoportos hajóút Budapestről indul, repülővel érkezünk Las Palmas de Gran Canaria szigetére, ahol egy éjszakás szállást biztosítunk, hogy pihenten kezdhessük meg a tengeri kalandot.

Las Palmas de Gran Canaria élénk utcái és gazdag történelme tökéletes bevezetője ennek az utazásnak, ahol a Kanári-szigetek és Madeira káprázatos tájait, kultúráját és gasztronómiáját fedezhetjük fel. Az utazás során ellátogatunk Puerto del Rosario városába Fuerteventurán, ahol a végtelen homokdűnék és kristálytiszta vizek varázslatos élményeket ígérnek. Lanzarote szigetén Arrecife káprázatos tájai és César Manrique művészeti alkotásai várják a felfedezőket.

Madeira szigetén, Funchal városában a lélegzetelállító tájak, a híres madeira borok és a sziget egyedi virágai teszik az ott töltött időt felejthetetlenné. Utazásunk utolsó állomása Santa Cruz de Tenerife, ahol a Teide Nemzeti Parkban tett kirándulások és a város pezsgő élete zárja a kalandot.

Ez az egyedülálló utazás nem csupán a gyönyörű tájakon való áthaladást jelenti, hanem egy lehetőséget arra is, hogy új barátságokat kössünk és közösen fedezzük fel ezen különleges helyek természeti szépségeit és kulturális gazdagságát.

Most pedig extra kedvezményekkel tesszük még vonzóbbá az ajánlatot! Bevezetjük "Családi Kedvezmény" programunkat, amely 5% extra megtakarítást kínál, ha legalább két felnőttel és két, 18 év alatti gyermekkel utazik, és egyszerre legalább két kabin foglalását eszközli. További kedvezményeket is kínálunk: minden utas 19 900 Ft kedvezményben részesül, ha az utazást legalább 90 nappal az indulás előtt lefoglalja, és további 5% kedvezmény jár, ha a teljes összeget egyetlen tranzakcióban kifizeti, és a foglalás az indulás előtt legalább 150 nappal megtörténik.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy részese legyen egy felejthetetlen kalandnak az MSC Opera fedélzetén, ahol a tengeri utazás varázsa és a célállomások kulturális gazdagsága egyesül. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az Ön utazása minden pillanatban gondtalan, kényelmes és emlékezetes legyen. Csatlakozzon hozzánk, és hagyja, hogy a Kanári-szigetek és Madeira varázsa magával ragadja!


969 megtekintés
bottom of page