top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Készen áll arra, hogy megtudja, ki az MSC Euribia hajótest-tervező versenyének győztese?

2021 októberében pályázatot hirdettünk az MSC Euribia, az eddigi legkörnyezetbarátabb hajónk számára, és világszerte megnyitottuk a pályázatokat, hogy keressünk egy művészt, aki a hajótestre tervez egy műalkotást.

A 2021. december 20-án lezárult pályázatra több mint 450 pályázat érkezett 59 országból, ami megerősíti üzenetünket: "A kék a felfedezéshez vezet, de a zöld a mindenki számára jobb jövő felé." A pályázatra a kék a felfedezéshez vezet, de a zöld a mindenki számára jobb jövő felé vezet.

Ezekből a pályázatokból választunk ki egy győztest, akit a következő hetekben jelentünk be.

A kiválasztott művésznek esélye lesz arra, hogy művészete világhírűvé váljon, miközben a következő évtizedekben az MSC Euribia hajóval járja a tengereket.

A hajótest egy egyedülálló, kolosszális vászonná válik, amely a tervező művészetét az egész világra elviszi, így az illusztris és emlékezetes lesz az egész világon.

Az MSC Euribia 2023-ban áll majd szolgálatba, és az MSC Cruises flottájának második LNG-hajtású hajója lesz, ami újabb lépést jelent a fenntarthatóság terén.

Maradjon velünk, hogy megnézze a döntősök teljes listáját, és figyelje, hogyan kelti életre a győztes művét!


Ön már lefoglalta következő MSC hajóútját? Itt megteheti!

42 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page