top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Ki, vagy mi az MSC ZOE?

A legelső virtuális személyi hajóút-asszisztens. A ZOE kizárólag az MSC Cruises exkluzív szolgáltatása, az MSC for Me legújabb interaktív funkciója, egy innovatív, többcsatornás digitális hajóút-élmény, amely forradalmasítja és személyre szabja a vendégek hajóút-információkhoz való hozzájutását.

A minden kabinban megtalálható ingyenes, hangalapú asszisztens, aki több száz kérdést tehet fel ZOE-nak a fedélzeti életről, és segít éttermeket és kirándulásokat foglalni, ellenőrizni a számlákat és még sok minden mást. ZOE társalgási készséggel és profizmussal rendelkezik, és lenyűgözően hét nyelven beszél. Használata is egyszerű - csak mondd, hogy OK ZOE, és máris kész segíteni. ZOE igazi mesterséges intelligenciaként arra lett programozva, hogy minden egyes interakcióval folyamatosan tanuljon, hogy még jobban ki tudja szolgálni a Vendégeket.


Az először az MSC Bellissima, majd az MSC Grandiosa fedélzetén bevezetett ZOE az első a tengerjáró iparágban, és egy újabb példa arra, hogy az MSC Cruises továbbra is felülmúlja az elvárásokat az innovatív vendégélmények terén.152 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page