top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Lehet, hogy bezárva érzem magam?

Az MSC Cruises flottájának ultramodern luxus dizájnhajói egy világgal távolabb állnak az egykori klasszikus vonalhajóktól, másfajta méret- és térérzetet, fényt és stílust kínálnak.

Elég egy pillantást vetni az ezen az oldalon található fedélzeti tervekre és interaktív túrákra, hogy képet kapjunk a fő lobby-atriumok, színházak és fő éttermek rendkívüli méretéről, amelyek mindegyike több fedélzeten átível, és elég nagy ahhoz, hogy egy-egy impozáns szárazföldi épületet alkossanak. Az elegáns kabinok a nyüzsgő közösségi területektől távolabb helyezkednek el, és gyönyörűen elrendezve a tágas kényelem érzetét keltik, panorámás erkélyeikkel vagy képablakukkal, amelyek olyan nyitottak, mint a horizont. És természetesen a külső fedélzetek a kiváló sportolási lehetőségek és a friss tengeri levegőn való csendes elvonulás minden örömét kínálják a szabad kilátással. Ez azt jelenti, hogy a fedélzeten kevésbé érezheti magát bezárva, mint még a legtágasabb fővárosokban.

16 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page