top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Lehetséges 5%+15% kedvezmény MSC hajóútból?

Az MSC Voyagers Club tagoknak szóló legjobb ajánlatunkat még jobbá tettük!

Akár a Földközi-tenger keleti vagy nyugati részén, akár Észak-Európában és az Egyesült Királyságból induló körutazásokon, akár az Emírségekben tett felfedezőútjainkon vagy a Karib-tengeri strandoláson szeretne részt venni, a Voyages Selection kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő körutazást, méghozzá olcsóbban!


Ha Ön 18 év feletti Silver, Gold vagy Diamond tag, a kedvezményeken felül még egy extra bónuszt is élvezhet: 50 €/$ p.p. fedélzeti kreditet, amelyet a hajóút során tetszése szerint költhet el.


Azok a tagok, akik Voyages Selection indulást foglalnak, a választott élménytípusért dupla tagsági pontokat kapnak. A pontok a hajóút végén kerülnek kiosztásra.


Az alább feltüntetett árak még nem kedvezményesek: a kedvezmény érvényesítéséhez adja meg MSC Voyagers Club kártyaszámát az online foglalási folyamat első lépésénél.


További Voyages Selection indulások felfedezéséhez kattintson az alábbi linkre.

443 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page