top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

MasterChef a tengeren

Frissítve: 2022. febr. 7.

Az MSC Cruises minden hajóján több színvonalas étterem található, amelyek a konyha széles skáláját kínálják, de ha szívesen fejezi ki magát a konyhában, akkor a MasterChef At Sea Experience gondoskodik arról, hogy ezek a kulináris készségek ne rozsdásodjanak be az utazás alatt. Még ha nem is, itt a lehetőség, hogy előhozza a belső séfjét.

Azok a vendégek, akik megnyerik a MasterChef At Sea kvízt, részt vehetnek a rejtélyes dobozos főzőversenyen. A vendégeknek mindössze néhány kiválasztott hozzávalót felhasználva a lehető legfinomabb, legjobban kinéző és legeredetibb receptet kell kitalálniuk.

Ha eléggé lenyűgözi az MSC zsűrijét, részt vehet a végső szerencsés sorsoláson, ahol megnyerheti a két exkluzív nyeremény egyikét. A fődíj egy vacsora a győztes házában a MasterChef egyik sztárjának személyes séfjével. Emellett megkapják az 50 exkluzív receptet tartalmazó MasterChef-könyvet, valamint a MasterChef tévéműsor castingjára való részvételi lehetőséget.

A második helyezett megkapja a MasterChef Challenge Access belépőt, valamint a lehetőséget, hogy részt vegyen egy MasterChef-epizódban, ahol egy olyan étteremben vacsorázhat, ahol a valódi versenyzők a stúdión kívül, egy televíziós kihívás keretében készítik el az ételeket.23 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page