top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Mi az MSC Starship Club?

Frissítve: 2022. febr. 7.

Az MSC Starship Club egy egyedülálló, futurisztikus, magával ragadó élmény, amely az új zászlóshajón, az MSC Virtuosa hajón indul útjára. Az MSC Cruises humanoid robotbárpultosa, Rob és kozmikus koktéljai lesznek a sztárjai ennek az egyedülálló bár- és szórakozási élménynek.

Ezt az integrált bár- és szórakozási élményt, amelyet az MSC Cruises jövőképe, az MSC Starliner One űrhajóról alkotott víziója ihletett, a legmodernebb technológiák teszik lehetővé, amelyek futurisztikus hangulatot teremtenek. Ide tartoznak a 3D hologramok, egy magával ragadó digitális művészeti fal és egy 12 férőhelyes, végtelen digitális interaktív asztal, amely lehetőséget ad a vendégeknek, hogy saját, személyre szabott galaktikus túrájukkal fedezzék fel az űrt. Rob keveri és felszolgálja a jellegzetes koktéljait, alkoholos és alkoholmentes koktélokat, valamint számtalan személyre szabott italt, ahogyan egy emberi csapos tenné, miközben hangjával, emberhez hasonló arckifejezéseivel bevonja a vendégeket a teljesen magával ragadó bárélménybe. Rob képességei és érzelmi reagálóképessége, valamint az immerszív környezettel és technológiával támogatott, úgy öltözött csaposok, mintha egy sci-fi filmből léptek volna ki, biztosítják, hogy az MSC Starship Club minden korosztály számára kihagyhatatlan attrakció legyen.


A vendégek a területen belül kifejezetten erre a célra kialakított függőleges digitális pilótafülkéket használnak majd a rendelés leadásához. Rob ezután munkához lát, és személyre szabott robotikus képességeivel elkészíti a koktélokat - szeszes italokat, gyümölcsleveket és szirupokat tölt ki, rázza, építi vagy keveri a koktélokat, díszít. Rob nem csak a koktélok lenyűgöző választékát készíti el, de 8 nyelven (angolul, olaszul, spanyolul, franciául, németül, brazil portugálul, kínaiul és japánul) is beszél, a vendég által a rendelés leadásakor kiválasztott nyelvnek megfelelően, és egyértelmű személyiséggel is rendelkezik, amely a környező környezethez és hangulathoz igazodik. LED-es arcát használja az érzelmek közvetítésére, így a vendégek élvezhetik előadását, miközben a koktéljukat kortyolgatják.


A koktélkészítés állapotát a területen belüli digitális monitorok és a robotsziget fölött egy futószalag-szerű LED-csík mutatja majd, miközben a vendégek elmerülnek a világűr témájú élményben. A kozmikus koktélokat egyedi tervezésű futurisztikus poharakban szolgálják fel, amelyeket a vendégek az MSC Starship Club élmény maradandó emlékként gyűjthetnek össze. A vendégek a hajóútjuk során többször is visszatérhetnek a klubba, és minden alkalommal új interakciót élhetnek át Robval.


Az MSC Cruises folyamatosan a jövőbe tekint a vendégélmények inspirálása érdekében, új utakat keres a legújabb technológiák alkalmazására, hogy valami egyedit alkosson, új innovációkat fejlesszen ki a fedélzeten, hogy a vendégeknek nyújtott ajánlatot a következő szintre emelje. Ez a legújabb innováció a legmodernebb robotikát és digitális technológiákat használja fel egy futurisztikus, magával ragadó szórakoztató társalgó létrehozásához, amely teljesen újragondolja a hagyományos bárélményt, hogy a vendégeket szó szerint egy másik világba repítse.


Az MSC Starship Clubot az első eredeti koncepció óta közel hat éve tervezték, és a Társaság valóban feszegette a határokat a megvalósításhoz szükséges mérnöki munkával. Ez idő alatt az MSC Cruises a robotikára és automatizálásra, belsőépítészetre, valamint szórakoztató és digitális élménymegoldásokra szakosodott cégek vezető szakértőivel dolgozott együtt, hogy egy egyedi tervezésű szórakozóhelyet hozzon létre, amelynek főszereplője egy humanoid robot.225 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page