top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

MONFALCONE, OLASZORSZÁG

Kezdje el tervezni hajóútját, és foglalja le kirándulásait Monfalconéból


A Földközi-tenger legészakibb kikötőjeként Monfalcone híd a nyugat- és a kelet-mediterrán kultúrák között. Történelmi tengeri hagyományainak köszönhetően számos MSC körutazóhajónk szülőhelye is.


Velencével való kapcsolata nem csupán területi jellegű, a két város közelsége miatt, hanem főként a középkortól egészen a 19. századig visszanyúló hosszú távú kapcsolat: A város jelképe, a La Rocca ennek a kötődésnek a leghíresebb öröksége.


Tenger, történelem és természet: az MSC Cruises kirándulásaiból a legjobbat hozhatja ki Monfalcone és környéke.

- Velence

- A Miramare-kastély

- A Rilke-ösvény

Töltsön egy napot mediterrán MSC hajóútja során a világ egyik legromantikusabb és leghíresebb városának, Velencének felfedezésével: varázsolja el magát olyan helyekkel, mint a Piazza San Marco a Dózse-palotával és a Sóhajok hídjával, a Rialto-híd a Canal Grande-ra nyíló kilátással és a "calli"-nak nevezett csatornák mentén kanyargó festői utcákkal.


Monfalcone, Olaszország

Ha többet szeretne megtudni Triesztről és környékéről, merüljön el a fenséges Miramare-kastélyban, az Adriai-tenger partjának ezen oldalán található legikonikusabb műemlékben, amely több mint 20 szobával, a Trieszt-öbölre nyíló lenyűgöző panorámával és egy hatalmas parkkal rendelkezik, amely tavakkal, szobrokkal és ritka növényekkel, a hagyományos olasz és angol kertek eleganciáját vegyítve.


Kövesse a Rilke-ösvényt, a mindenki számára alkalmas, felejthetetlen kilátást nyújtó természetjáró sétát, ahol tekintete elveszik a kék égbolt és a lenyűgöző fehér sziklák között. Használja ki a lehetőséget, hogy elmerüljön a mediterrán bozótos tájban és illatokban.


A MONFALCONÉBÓL INDULÓ HAJÓUTAKRA ÉRVÉNYES BESZÁLLÁSI ELJÁRÁS


Minden egészségügyi és biztonsági, bejelentkezési és kikötés előtti eljárás, beleértve a poggyászok leadását, a találkozót és üdvözlést, valamint a dokumentumok ellenőrzését, Monfalcone kikötőjében, a Via Vittorio Veneto, Monfalcone alatt található beléptető kapunál történik. Minden MSC transzfer és parkolási szolgáltatás ennek megfelelően kerül megszervezésre.


A KIKÖTŐ ELÉRÉSE


AUTÓ

Monfalcone Cruise Terminal

Cím: Via Vittorio Veneto

34074 Monfalcone, Olaszország


PARKOLÁS MONFALCONE

Cím: Monfalconcale, Monfalconcale, P: Veneto Via Vittorio Veneto

34074 Monfalcone, Olaszország

Telefon: + 39 040 6732550

E-mail: info@triesteterminalpasseggeri.com


A PARKOLÓ NYITVATARTÁSI IDEJE

08.00-17.00 óra - A GÉPESÍTMÉNY KIZÁRÓLAG FELSZERELÉS UTÁN ELSZÁLLÍTÁSA (A KRISZTRAJTA INDULÁSA)

08.00 - 01.00 - pm A JÁRMŰVEK FELVÉTELE (A KIRÁNDULÁS VÉGE)


HAJÓÚTKERESŐ

https://hajout-kereso.cruiseplus.hu/

359 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page