top of page

BLOG, vagy amit akartok

Üdvözlünk blogunkon, ahol bevezetünk a tengeri hajózás világába. Fedezd fel velünk az MSC hajóutak izgalmas ajánlatait és tanulj meg mindent a tökéletes tengeri utazás tervezéséről. Akár újonc vagy a hajózásban, akár tapasztalt tengerjáró, nálunk mindenki talál valami érdekeset. Ismerd meg a legnépszerűbb útvonalakat, élvezd ki a csoportos utazások adta lehetőségeket, és meríts inspirációt közösségünkben. Csatlakozz hozzánk, és fedezzük fel együtt a tengeri kalandok végtelen kékjét.

  • Szerző képemklsmt

MSC hajóutak új fejezete: az első nemzetközi hajótársaságként újraindítja működését kínai szárazföldi kiindulópontból


Az MSC hajótársaság történelmi mérföldkövet ért el, amikor az MSC Bellissima hajója ünnepélyesen megérkezett Sanghajba, és elindult az első útjára, így ő lett az első nemzetközi hajó, amely helyi kiindulópontból vette fel ismét a működést Kínában a világjárvány óta. Ez az esemény nemcsak a társaság, hanem az egész hajózási iparág számára is jelentős előrelépést jelent.


Az MSC Bellissima Sanghajban, Keelungban és Shenzhenben lesz otthoni kikötője a 2024-es nyár folyamán. Ezenkívül az MSC bejelentette, hogy a 2024-2025-ös téli szezonban az MSC Splendida is Kínában lesz állomásozva, Shenzhenből és Xiamenből indítva útjait 2024 decemberétől 2025 áprilisáig, míg az MSC Bellissima 2025 januárjától ismét Sanghaj lesz a kiindulópontja.


Ezzel az MSC hajótársaság az egyetlen nemzetközi hajótársaság, amely két hajót állomásoztat Kínában, négy nagy kikötőből indítva járataikat az első évben, miután visszatértek a régióba.


Gianni Onorato, az MSC hajótársaság vezérigazgatója elmondta: „Az MSC Bellissima első sanghaji hívása megerősíti elkötelezettségünket egy olyan piac iránt, amely továbbra is fontos stratégiai szerepet tölt be számunkra. Kötelezettséget vállaltunk arra, hogy a régióba egy modern ázsiai zászlóshajót hozunk, és további befektetéseket kívánunk tenni Kínába, elősegítve ezzel a helyi gazdaság fejlődését. Célunk, hogy elősegítsük a környékbeli hajózási ipar minőségi fejlődését, népszerűsítsük a kulturális turizmust és a kapcsolódó kiindulóponti piacokat.”


Az MSC Bellissima és az MSC Splendida mindkét hajója rendelkezik partmenti áramellátási képességgel, ami azt jelenti, hogy a hajók kikötés közben leállíthatják a motorjaikat, így eliminálva a helyi kibocsátást. Ez összhangban van az MSC hajótársaság környezetvédelmi elkötelezettségével és a fenntartható jövő iránti törekvésével a hajózás terén. (forrás: https://www.mscpressarea.com/press-releases/msc-cruises-becomes-first-international-cruise-line-to-resume-operations-from-mai/)

14 megtekintés

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page