top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

MSC Cruises Bővíti Közel-Keleti Kínálatát: Bemutatjuk a 2023-2024-es téli szezont

A Közel-Kelet vezető hajótársaságaként az MSC Cruises újabb merész lépést tesz annak érdekében, hogy megszilárdítsa vezető pozícióját a régióban. A cég új kikötőket és útvonalakat vezet be, valamint bővíti a 'Fly&Cruise' programját a 2023-2024-es téli szezonra. Lássuk a részleteket!


MSC Virtuosa Arab Kalandja

Az MSC Virtuosa 17 új, egyhetes utazást indít az Arab-öbölben, Dubajból indulva. Az útvonal Dohán, Kataron át vezet, és egy új megállót is beiktat Manamában, Bahreinben. Az út továbbá Abu Dhabit és Sir Bani Yas-szigetet is érinti az Egyesült Arab Emírségekben, mielőtt visszatérne Dubajba. Az utasoknak lehetőségük van választani a beszállás helyszíne között: Dubaj, Doha vagy Abu Dhabi.


MSC Opera Visszatér

A 2022-2023-as szezon sikere után az MSC Opera 22 új, egyhetes útvonallal tér vissza. A hajó Dubajból indul, és megáll Abu Dhabiban, Sir Bani Yas-szigeten, valamint vagy Khasabban, Ománban, vagy Fudzseirában, az Egyesült Arab Emírségekben. Az út befejeződik a visszatéréssel Dubajba.


Téli Szezon 2023-2024

Az MSC Cruises 'Fly&Cruise' terméke a 2023-2024-es téli szezonra több mint 60 000 oda-vissza repülőjegyet kínál az Európai Unióból, Dél-Amerikából és Kanadából a Közel-Keleti régióba. A járatok közvetlenül Dubajba az Emirates légitársasággal, és Dohába a Qatar Airways-szel közlekednek.


MSC Orchestra Új Útvonala

Az MSC Orchestra egy új útvonalat üzemeltet a 2023-2024-es téli szezonban, Safagából, Egyiptomból indulva. Az útvonal 20 egyhetes utazást tartalmaz, amelyek Dzsiddába, Szaúd-Arábiába, Akabába, Jordániába, egy új kikötőbe, Sarm es-Sejkbe, Egyiptomba, és Szokhnai kikötőbe, Kairóhoz vezetnek, mielőtt visszatérnek Safagába.


Összefoglalás

Az MSC Cruises tovább erősíti pozícióját a Közel-Keleten, új útvonalakkal és kikötőkkel, valamint a 'Fly&Cruise' program bővítésével. Az újítások lehetővé teszik az utasok számára, hogy felfedezzék a régió lenyűgöző desztinációit, miközben élvezik az MSC Cruises által nyújtott kiváló szolgáltatásokat.


Ha további információra van szüksége az MSC Cruises Közel-Keleti útvonalairól, kérjük, kattintson ide.130 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page