top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

MSC CRUISES DÍJNYERTES CSALÁDI KÍNÁLATA VADONATÚJ SZÓRAKOZTATÓ PROGRAMOKAT KÍNÁL

Az új ajánlatok tovább bizonyítják az MSC Cruises folyamatos elkötelezettségét a családok innovatív és változatos szórakoztatása iránt.


Az MSC Euribia hét szobával büszkélkedhet, amelyek teljes egészében a különböző korosztályú gyermekek és tinédzserek számára vannak fenntartva, végtelen szórakozási lehetőséggel.


Az MSC Cruises klubjaiban szervezett több mint 100 órányi élő szórakoztatás hajóútanként a gyerekeknek és tinédzsereknek.


Kilenc élő családi programot/műsort és hat tiniknek szóló primetime programot kínál hajóútonként, amelyeket az MSC Cruises ifjúsági személyzete szervez.


Monfalcone, Olaszország

Genf, Svájc, 2023. március 9. - Az MSC Cruises ma bejelentette, hogy díjnyertes gyermek- és családi kínálatát új szintre emeli legújabb zászlóshajója, az idén júniusban induló MSC Euribia fedélzetén. Az MSC Cruises gazdagító és innovatív tengeri élményeit kiegészítve az új, akciódús program minden korosztályú vendéget új és izgalmas szórakozási lehetőségek sokaságára invitál, így az egész család számára tökéletes nyaralást biztosítva.


Családi tulajdonú társaságként az MSC Cruises kínálatának egyik legfontosabb eleme a kivételes családi szórakozás biztosítása. Az MSC Euribia új, forradalmian új gyerekrészlege 700 négyzetméternyi belső teret kínál majd, amelyet teljes egészében a gyerekeknek és tinédzsereknek szentelnek, hét szobával, amelyek mindegyike különböző korosztályok számára készült 0-17 éves korig. Két szobát a fenntarthatóságnak szentelnek majd, hogy segítsenek a gyerekeket a környezetvédelem fontosságára nevelni, egy pedig a digitális korunk technológiai innovációjának.


Matteo Mancini, az MSC Cruises ifjúsági szórakoztatásért felelős vezetője elmondta: "Izgatottan jelentjük be családbarát kínálatunkat az MSC Euribia fedélzetén. A legújabb technológiával és az aktuális trendek figyelembevételével tervezve, a gyermekek és családjaik új generációinak igényeit szeretnénk kielégíteni az elkövetkező években. A fedélzeti szórakoztatás az MSC Euribia fenntarthatóságról szóló üzenetét tükrözi majd, új innovációkkal és a körutazás élményébe integrált környezetvédelmi elemekkel."


A fedélzeten a szórakozás sosem ér véget a hajó hihetetlen világszínvonalú szórakoztató programjaival, amelyek meghosszabbított nyitvatartással, 9:00-tól éjfélig tartanak. Az MSC Euribia új kínálatának kiemelkedő elemei a következők:


Baby Club Chicco Eco: A hajó új Chicco Eco + Baby klubja, amelyet az Artsana csoport tervezett a fenntarthatóság jegyében, a Chicco neves babamárkával együttműködve, a három év alatti csecsemők és kisgyermekek számára kijelölt játszósarokkal rendelkezik. A tér alaposan elszórakoztatja majd a gyerekeket különböző biztonságos és környezetbarát játékokkal, amelyek 80%-ban újrahasznosított műanyagból vagy 67%-ban szerves és újrahasznosított műanyagból készültek.


MSC Alapítvány Ifjúsági Központ: A hajón külön helyiség lesz a gyerekek számára, ahol szórakoztató és oktató jellegű tevékenységeken vehetnek részt, hogy többet tudjanak meg a környezetvédelem fontosságáról, a felnőttek számára pedig lehetőség nyílik az MSC Alapítvány programjainak és ügyeinek megismerésére.


Teens Club extra tér: Az MSC Cruises tizenéves vendégei igényeinek kielégítésére még több helyet és tevékenységet biztosít, az új és innovatív térben a tizenévesek számára kialakított, szórakozással teli helyiséget alakítanak ki, ahol élvezetes játékok széles választéka várja majd a tiniket, többek között PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch, VR, csocsó, asztalitenisz és sok más játékkal.


World Quest: A vendégeket interaktív utazásra invitálják a fedélzeten a hajó izgalmas új játékműsorával, amely a világ földrajzán és kvízkérdéseken alapuló, magával ragadó kvízműsort kínál. A szerencsés nyertesek még nyereményeket is nyerhetnek.


Caravaggio: Az MSC Cruises első alkalommal a fedélzeten egy felejthetetlen, a művészetnek szentelt kémjáték show-t hozott létre. A magával ragadó játékban a vendégek egy múzeumi műkincsrablás után nyomozhatnak, felkutatva, honnan loptak el egy értékes festményt, és megpróbálják elkapni a tolvajt.


A fedélzeten többek között a következő gyermekklubok lesznek:


Kifejezetten csecsemőknek: (0 -2 éves korig) a legfiatalabb vendégek gondozásában képzett, képzett személyzet tagjaival.


A legkisebbek számára: Mini Club (3-6 éves korig) és Juniors Club (7-11 éves korig).


A nagyobb gyerekeknek: Young Club (12-14 évesek), Teens Club (15-17 évesek) és Teens Lab (12-17 évesek).


Gyerekeknek és felnőtteknek: MSC Alapítvány Ifjúsági Központ


Az MSC Euribia fedélzetén található családi szórakoztató programok áttekintése:


Z Active: Mindenki számára tartogat valamit, a gyerekek és a tizenévesek egyaránt élvezhetik az izgalmas új sportprogramot, amely futball, kosárlabda, zorb labda, pickleball és légdeszka foglalkozásokat kínál.


MasterChef at Sea Juniors: A nagy sikerű MasterChef tévéműsort életre keltve a fedélzeten egy izgalmas főzőverseny színpada várja az 5-12 éves gyerekeket. Az élmény lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy kifejezzék főzési kreativitásukat, valamint egészséges alapanyagok és receptek felhasználásával egészséges táplálkozási szokásokra ösztönözze őket.


MSC Dance Crew: Egy izgalmas versenyélmény, amelyet a Fremantle-lel, a világszerte elismert televíziós műsorok - többek között az Idols, az X Factor és a Got Talent sorozat - mögött álló produkciós céggel közösen fejlesztettek ki. Az MSC Dance Crewban 10-17 éves vendégekből álló csapatok versenyeznek az év tánccsapata végső cím elnyeréséért.


Kabin 12006 - A titkos játék: Az MSC eredeti "Cabin 12006" websorozatából származó, igazán emlékezetes élményre invitálják a vendégeket, hogy részt vegyenek a fedélzeten zajló, rejtélyeket megoldó játékban, amely zenét, videókat, Tik Tok próbákat, memóriajátékokat és sok mást ötvöz.


Törd át a falat! Egy magával ragadó high-tech game show, ahol a vendégek egy hatalmas technológiai fal előtt állnak majd, és meghatározzák, hogy a színpadon, a közönségből álló zsűri előtt milyen meglepetés-teszteket kell végrehajtaniuk. Az interaktív show biztosan mindenkit jól fog szórakoztatni.


Doremiland, dokumentumfilm: Egy dokumentumfilm stílusában egy exkluzív utazási beszélgetés-műsor lesz látható minden gyermek- és tinédzser kabinban, amely magával ragadó betekintést nyújt a kulisszák mögé az MSC Cruises kivételes családi termékeibe és kínálatába.


Drone Academy 2.0: Élénk és high-tech drón váltóverseny, amely éjszaka életre kel a fluo effektek és világító drónok segítségével. A hihetetlenül egyedi élményt nyújtó versenyen POV-kamerákat és VR-t használnak majd, így a vendégek csapatokban versenyezhetnek, és 15 akadályt kell a lehető leggyorsabban leküzdeniük.


(forrás: https://www.mscpressarea.com/press-releases/msc-cruises-award-winning-family-offering-to-offer-brand-new-entertainment-on-msc)

51 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page