top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

MSC WORLD EUROPA

Jön a jövő cirkálója

Osztályának első hajójaként ez a hajó minden korábbitól eltérő, modern tengerjáró hajó, amely a tengeren lehetséges határokat feszegeti. Rekordokat dönt meg, új mércéket állít fel, és a valaha volt legfenntarthatóbb és legfuturisztikusabb tengerjáró hajónk. A hajó tiszta üzemanyaggal működik, és az egész hajóra integrált zöld technológiával rendelkezik, így a bolygó jövője iránti elkötelezettségünkről tesz tanúbizonyságot.


Üdvözöljük az MSC Cruises hajótársasággal a jövő hajóútjain.Fenntarthatóbb hajóút

Az MSC World Europa a jövőt szem előtt tartva készült. Új mércét akartunk felállítani a körutazási ipar számára.

Az MSC World Europa, mint az első LNG-hajtású új tengerjáró hajónk, hatalmas előrelépést jelent ebben a küldetésben. Ez az új generációs energia hatalmas mértékben csökkenti a kibocsátást, és mérföldkövet jelent a zéró kibocsátású üzemeltetés felé vezető utunkon.

A legmodernebb tervezésű hajó a szennyvíz tisztítására szolgáló legújabb vízvisszaforgatási technológiát és a tengeri élővilágra tekintettel a víz alatti zaj csökkentésére tervezett hajócsavarokat is tartalmaz.


Futurisztikus tengeri utazás élménye

A tengeri hajózás jövője nem csak a technológiáról szól: az élményről is. Az MSC World Europa-t úgy tervezték, hogy a hagyományos sétahajók nyújtotta élvezeteket teljesen új szintre emelje.

Az elegáns belső kialakítástól kezdve a 13 étkezőhelyen át az izgalmas szórakoztató programokig a fedélzeti élmény olyan, mint egyetlen más tengerjáró hajón sem. Pihenjen a festői Panorama Lounge-ban, tapasztalja meg a futurisztikus Luna Park Aréna izgalmait, vagy veszítse el magát az ikonikus Kinetic Dome-ban.


Úttörő tervezés

A lenyűgöző sziluettjétől kezdve a jellegzetes merőleges orráig, a futurisztikus MSC World Europa vizuálisan is éppoly lenyűgöző, mint amennyire innovatív.

Egyedülálló Y-alakú nyitott tatja egy 104 méter hosszú sétányra vezet, ahonnan hihetetlen panorámás kilátás nyílik az óceánra. A sétányon található a tenger leghosszabb száraz csúszdája, a Venom Drop @ The Spiral, egy 11 szint magas, rozsdamentes acélból készült mestermű, amely egyedülálló a tengerjáró iparban.


Étkezési élmény

Utazzon ízlelőbimbóival a világban az MSC World Europa fedélzetén. A hajó vadonatúj koncepciókkal rendelkezik, köztük a Chef's Garden Kitchen, az első hidroponikus kert a tengeren; a La Pescaderia, egy mediterrán halétterem; egy új fedélzeti mikro sörfőzde; és egy Gin bár, ahol megtanulhatja a mixelést.

A hajón emellett megtalálható néhány jellegzetes kedvenc éttermünk is, mint például az amerikai stílusú steakhouse, a latin-amerikai street food ihlette Hola! Tacos & Cantina, a Kaito Teppanyaki & Sushi bár, valamint a híres büféink.


Fedélzeti tapasztalat

Az MSC World Europa fedélzetén mindenki számára van valami, a flotta legnagyobb víziparkjától kezdve a dodzsemeken át az új meglepetés utcai előadásokig. A hajón szétszórt 7 medencével - köztük egy tolótetős medencével - pedig mindig van hely a vízparton és a medencefedélzeten való pihenésre.

A gyermekes családok számára a díjnyertes MSC Kids Club a legmodernebb felszereléseket kínálja a hajó egy külön erre a célra kialakított területén, ahol számos gyermekklub és személyre szabott program várja a gyerekeket minden korosztály számára.


Szállás

Az MSC World Europa belülről éppoly más, mint kívülről. Teljesen új kabinok állnak rendelkezésre, és a hajó több erkélyes kabint kínál, mint bármely más tengerjáró hajó a flottában.

A hajó összesen 19 különböző kabin-kategóriával rendelkezik, 7 vadonatúj kialakítással. A Grand Suite Aurea luxusától a benne foglalt terasszal, a festői Infinite Ocean View-n át a Deluxe Balcony Promenade View-val ellátott Deluxe erkélykabinunkig minden ízlésnek megfelelő szállás megtalálható - párok, családok és minden más vendég számára.


A világ a küszöbön

Az MSC World Europa 2022 decemberében áll szolgálatba, szezonját egy különleges, 4 éjszakás, Dohából Dubaiba tartó hajózással kezdi. Az első szezonjában a vendégek 7 éjszakás hajóutakkal a Dubai, Abu Dhabi és Katar térségében élvezhetik majd a téli hajóutazás tökéletes élményét. Fedezze fel Abu Dhabi modern metropoliszát, fedezze fel a Sir Bani Yas-sziget egzotikus élővilágát, vagy gazdagítsa hajóútját az Al Ahsa Oasisba - az UNESCO világörökségi helyszínére - tett kirándulásokkal. 2023 nyarára az MSC World Europa a Földközi-tengerre költözik, ahol 7 éjszakás körutazásokat kínál majd - olasz, máltai, spanyol és franciaországi kikötőket érintve.


Foglalja le az MSC World Europa hajóútját Dubajban, Abu Dhabiban és Katarban, a Földközi-tengeren, vagy tervezzen egy kontinenseken átívelő MSC Grand Voyage hajóutat.


Mediterrán partokon csoportos MSC World Europa hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Május 13-21.


Genoa (Portofino) (Italy), Naples (Pompeii) (Italy), Messina (Taormina) (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain), Marseille (Provence) (France), Genoa (Portofino) (Italy)


HAJÓÚTKERESŐ

https://hajout-kereso.cruiseplus.hu/

108 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page