top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Norvég fjordok csoportos Costa Firenze hajóút magyar idegenvezetővel


Nem tudja eldönteni, hová menjen a hajóútján, és szeretne egy nyaralást a nagy felhajtástól távol? Egy hajóút a norvég fjordokhoz az, amit keres: a természet látványa a mese és a költészet között.


Az UNESCO Világörökség védelme alatt álló norvég fjordok az anyatermészet remekművei: a partokba néha több mérföldön keresztül belopakodó tengeri öblök, amelyek elárasztják a völgyeket, amelyeket egykor gleccserek foglaltak el.


Norvégia a "fjordok országa", mert nyugati partvidékén olyan koncentrációban találhatók, amilyen a világon sehol máshol nincs: tomboló vízesések, hatalmas jégtömbök, hegyek és a tengerre néző sziklák labirintusainak látványa.


Melyik a legjobb időpont a norvég fjordokon való nyaralásra? Bizonyára a nyár a legjobb időszak, amikor a természet a maga teljességében él, és az éjféli nap varázsa megvilágítja a bolygó egyik legtávolabbi és legérintetlenebb régióját


Norvég fjordok csoportos Costa Firenze hajóút magyar idegenvezetővel


Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! Foglalja le a fenti csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és a CRUISEplus további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de a CRUISEplus árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.


Kérdése van? Keresse munkatársainkat, akik örömmel válaszolnak azokra és tájékoztatják Önt akciónk részleteiről is.


Belső kabin kezdőár: 679 900 Ft/fő

Ablakos kabin kezdőár: 729 900 Ft/fő

Balkonos kabin kezdőár: 809 900 Ft/fő


Az árak kétágyas elhelyezésre vonatkoznak, egyágyas elhelyezésnél felárat kell fizetni, a többágyas elhelyezés esetlegesen kedvezőbb árú.

177 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page