top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Norwegian Bliss csoportos hajóút a mexikói riviérán magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. November 18-28.


Mexikói körutazásaink minden egyes kikötője tele van szórakozással és kalandokkal, beleértve a kajakozást, a zip lininget, a delfinekkel való úszást, a búvárkodást és még sok mást. A Norwegian mexikói körutazásain sosincs messze egy gyönyörű tengerparttól vagy egy jó kis partitól. Fedezze fel a régi hagyományokat és a lenyűgöző városokat, amikor a mexikói Riviérára utazik az egyik legújabb körutazóhajónkon, a Norwegian Bliss-en.A hegyek és a sivatag találkozik a Csendes-óceán akvamarinszínű hullámzásával a mexikói Riviérán, a csillogó üdülővárosok, az aranyszínű strandok, a varázslatos spanyol koloniális építészet és az elképesztő naplementék játszóterén.

A Norwegian Bliss luxushajóútján a mexikói Riviérán minden érzékszervét rabul ejti majd. Kóstolja meg a helyi borokat Ensenadában. Érezze a tengeri szellőt az arcán, miközben Cabo San Lucas sziklás partvidékén hajózva fókák után kutat. Fedezze fel Puerto Vallarta Olas Altas galériáit és boho-chic üzleteit. Sétáljon a malecón vízpartján az elegáns Mazatlánban. Mexikó színes kultúráját az utcai ételek, a tequila, a zene és a kézműves piacok mindenhol magába szívja.

Csodálatos tengerparti táj

Akár a hosszú, aranyszínű homokos, elegáns éttermekkel és bárokkal szegélyezett szakaszokat, akár a vad, hullámok által felvert sziklákat kedveli, a mexikói Riviérán megtalálhatja álmai helyszínét. Emberek figyelése a divatos Arany Zónában Mazatlánban. Hajózzon el egy napra a Cabo San Lucas melletti drámai El Arco sziklaívhez. Csodálja meg az óceán erejét La Bufadorában, Ensenada híres sziklaüregében. Élvezze a Puerto Vallarta-i Playa de los Muertos hollywoodi csillogását.

Művészet és építészet

A mexikói Riviéra számos városában színes koloniális építészet várja a látogatókat. Mazatlán óvárosa virágokkal teli terek és elbűvölő 19. századi épületek labirintusa, amelyek közül sok ma étteremként és galériaként működik. Puerto Vallartában csodálja meg a Zona Romanticát és a Guadalupe-i Miasszonyunk templomot, amelynek tornyát filigrán korona díszíti. A Cabo San Lucasból egynapos kirándulással elérhető Todos Santosban macskaköves utcákon sétálhat és galériákat nézegethet.

Kreatív konyha

Mexikó vibráló konyhája egyre újabb és újabb felfedezéseket tesz lehetővé a mexikói Riviérán való hajózás során. Az Ensenada melletti Guadalupe-völgyben több mint 50 borászat található, így ez a hely a legmegfelelőbb a kóstoláshoz. Puerto Vallartában ne hagyja ki a pescado embarazado-t, a faszénen, lime-mal grillezett friss halat, amelyet fanyar salsával tálalnak. Cabo San Lucas tele van finom éttermekkel, de az itteni farmtól az asztalig terjedő konyhát nem lehet felülmúlni - mindezt egy jéghideg margaritával leöblítve.

42 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page