top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

2. Okos Vakáció

A legjobb módja annak, hogy a legjobb fedélzeti élményeket biztosítsa, ha előre foglal. Látogasson el indulás előtt a Mycosta weboldalára: időt takarít meg, és nem kell a pultokhoz mennie!

Az okostelefonja nélkülözhetetlen útitárs! A QR-kódoknak köszönhetően csodálatos nyaralást élvezhet a digitális biztonság minden biztonságával. És hozzájárulhat az eldobható papír mennyiségének csökkentéséhez!


A fedélzeti életről való tájékozódásra egyéb módok is rendelkezésre állnak: digitális képernyők és interaktív monitorok a nyilvános helyiségekben, a kabin TV-jén külön erre a célra szolgáló információs csatorna és az új Call Me szolgáltatás, kényelmes, személyre szabott segítségnyújtás a kabin telefonján keresztül.


85 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page