top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

SOPHIA LOREN ELÁRULJA KEDVENC SIKKES ÚTI CÉLJAIT, AMELYEKET MSC CRUISES HAJÓJÁN LÁTOGATHAT MEG

Frissítve: 2022. okt. 27.

Az MSC Seascape New York-i névadó ünnepségét megelőzően Sophia Loren ikonikus színésznő megosztja kedvenc úti céljait, ahol a legmegkapóbb élmények és az egyedülálló kultúra várja a látogatókat.


Az MSC Cruises lehetőséget kínál a vendégeknek, hogy felfedezzék Sophia Loren kedvenc úti céljait a világ körüli útvonalakon.Genf, Svájc - 2022. szeptember 20. - Az ikonikus színésznő, Sophia Loren az MSC Cruises flotta ünnepelt keresztanyja, közel 20 éves kapcsolatuk során, és a nemzetközileg ismert filmcsillag európai stílusával és csillogásával megtestesíti az MSC Cruises lényegi lényegét. A klasszikus hollywoodi filmművészet egyik legnagyobb női sztárjaként Sophia Loren bejárta a világ leghíresebb úti céljait, és szenvedélyesen szeret utazni. Az MSC Seascape New York-i bemutatója előtt a díjnyertes színésznő megosztja kedvenc elegáns úti céljainak listáját, amelyeket az évek során meglátogatott.


Sophia Loren megjegyezte: "Nehéz volt kiválasztani néhányat, amely a lista élére került. Ami ezeket az úti célokat olyan különlegessé teszi, azok az egyedi élmények, amelyeket mindegyikben átéltem, a csillogó tengerjáró hajó elnevezésétől kezdve a családommal való különleges emlékek megteremtéséig. Számomra az utazás arról szól, hogy új embereket és helyeket ismerhetek meg, és ezáltal újra felfedezem önmagam. Mindegyik úti cél sikkes légkört biztosít ahhoz, hogy kikapcsolódj, pihenj, és igazán elmerülj egy új helyen és annak egyedi kultúrájában."


Az MSC Cruises igazán globális élményt kínál, és ezen a télen 21 modern hajóval a világ több mint 190 legkeresettebb úti célját járja be 85 különböző országban, köztük Sophia Loren kihagyhatatlan úti céljait. A kozmopolita városoktól kezdve a kultúrával és történelemmel átitatott városokon át a trópusi oázisokig, a legkedveltebb úti célok közé tartoznak:


New York City: New York City tele van energiával, ragyogó fényekkel és híres nevezetességekkel, és minden utazótípus számára tartogat élményeket. 2022. december 7-én a Loren Manhattanben kikötve az MSC Seascape nevet viseli, így ez lesz a flotta első hajója, amely "a városban, amely soha nem alszik". Az ünnepség tükrözi az MSC Cruises elkötelezettségét az észak-amerikai körutazási piac iránt, mivel jövőre az MSC Meraviglia 2023 áprilisától a Brooklyn Cruise Terminalban fog kikötni.


Ajánlott útvonal: MSC Meraviglia hajójárat: 10 éjszakás Kanada és Új-Anglia útvonal az MSC Meraviglián.


Barcelona, Spanyolország: Ez a kedvelt úti cél volt az MSC Splendida 2009-es névadó ünnepségének háttere, és Sophia Loren számos nyaralásának helyszíne az évek során. A pezsgő városi élet, a világszínvonalú művészeti múzeumok és a dizájner éttermek, bárok, galériák és üzletek miatt nem csoda, hogy ez a város a hollywoodi ikon egyik legcsinosabb úti célja. A vendégek az MSC Cruises népszerű földközi-tengeri útvonalainak egyikén látogathatják meg ezt a nyüzsgő helyet.


Ajánlott útvonal: MSC Grandiosa fedélzetén: 7 éjszakás földközi-tengeri hajóút: 7 éjszakás földközi-tengeri hajóút az MSC Grandiosa fedélzetén


Karib-tenger: Az érintetlen fehér homokos strandok, türkizkék vizek és az MSC Cruises saját privát szigete, az Ocean Cay MSC Marine Reserve otthona, a Karib-tenger tökéletes hely egy pihentető meneküléshez. 2021-ben az MSC Cruises és Sophia Loren az MSC Seashore at Ocean Cay nevet adta a sziget hivatalos megnyitójának. Az egyedülálló privát szigeti célpont és tengeri rezervátum a hajótársaság környezetvédelem iránti elkötelezettségének részeként került kialakításra. A Karib-tenger természeti szépsége miatt ez a színésznő egyik kedvenc úti célja. Az MSC Cruises 2022 decemberétől legújabb hajójával, az MSC Seascape-szel hajózik majd Ocean Cay-re és a Karib-tengerre.


Ajánlott útvonal: MSC Seascape fedélzetén.


Dubai, Egyesült Arab Emírségek: A világ legmagasabb épületeivel, a legluxusabb szállodákkal és a legmerészebb építészeti megoldásokkal, amelyek történelmi palotákkal élnek egymás mellett, Dubaj varázslatos élményekkel és elképesztő kilátással teli úti cél. 2021-ben Dubaj volt a lenyűgöző háttere az MSC Virtuosa névadó ünnepségének, ahol Sophia Loren keresztanya vágta át a szalagot, üdvözölve a vendégeket a hajón.


Ajánlott útvonal: Dubai, Abu Dhabi és Katar útvonalon az MSC World Europán.


A görög szigetek: A gazdag történelmi és kulturális örökséggel párosuló, lenyűgöző tájakkal és fantasztikus strandokkal - a hosszú fehér homokos szakaszoktól az apró öblökig és rejtett öblökig - a görög szigetek általánosan elismert, kötelezően meglátogatandó úti célnak számítanak. Sophia Loren az 1950-es években hozta el a hírnevet Hydra szigetére, ahol egy filmforgatáson beleszeretett Görögország szépségébe.


Ajánlott útvonal: MSC Armonia hajójárat: 6 vagy 7 éjszakás mediterrán útvonal az MSC Armonián.


Koppenhága, Dánia: A színésznő másik népszerű forgatási helyszíne, Koppenhága energikus és menő vízparti hangulatot biztosít a kompakt városközponttal. A kávéházi kultúra áthatja a várost, és elsőrangú múzeumok várják az utazókat, akik szeretnék felfedezni a környék egyedülálló művészetét és történelmét. Az MSC Cruises hajóútjain a parti kirándulások között szerepel a parkosított kertek, szabadtéri koncertek és gyönyörű kastélyok felfedezése. A vendégek a hajótársaság által kínált számos észak-európai hajóút során fedezhetik fel ezt a Sophia Loren-kedvenc várost.


Ajánlott útvonal: MSC Fantasia: 7 éjszakás észak-európai útvonal az MSC Fantasia fedélzetén.


Nápoly, Olaszország: Sophia Loren szívesen emlékszik vissza arra, hogy az olaszországi Nápolyban nőtt fel. Az úti cél egy nyüzsgő mediterrán kikötő otthona, ahol számos egyedülálló hely várja, hogy felfedezzék. A történelmi utcáktól a nyüzsgő negyedekig az olasz kultúra minden sarkon megtalálható az ünnepelt színésznő szülővárosában. Az MSC Cruises földközi-tengeri útvonalai kirándulásokat kínálnak Pompejibe - Campania egyik legfontosabb kereskedelmi központjába és a Vezúv kitörésének helyszínére.


Ajánlott útvonal: MSC Bellissima hajójárat: 6 vagy 7 éjszakás földközi-tengeri hajóút az MSC Bellissima fedélzetén.


Forrás: https://www.mscpressarea.com/press-releases/sophia-loren-reveals-her-favourite-chic-destinations-to-visit-on-an-msc-cruises-s

59 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page