top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Spa és fitnesz létesítmények

Az aktív életmódot folytató vendégek azt feltételezhetik, hogy egy hajóút azt jelenti, hogy a fitneszprogramjukat háttérbe kell szorítaniuk. Mivel azonban az MSC Cruises minden hajóján jól felszerelt edzőterem és pihentető spa található, ez nem is állhatna távolabb az igazságtól.

A sportolási lehetőségek széles választéka áll rendelkezésre, és a Technogym legmodernebb edzőterme a Technogym legmodernebb felszereléseivel van felszerelve, amelyet mesés panorámás tengeri kilátás egészít ki, hogy élvezze a kalóriák elégetését és a formája megőrzését.

A sűrű órarendnek köszönhetően aerobik, pilates, step edzés, stretching, spinning és hydro-spinning órákon is részt vehet. Még egy képzett személyi edző is rendelkezésre áll.

A létesítmények hajónként változnak, de az MSC Cruises minden hajóján megtalálható a legtöbb, ha nem az összes: kosárlabda, futball, futópálya, mini bowling, minigolf, power walking pálya shuffleboard, squash, asztali foci, asztalitenisz, standard tenisz és röplabda.

19 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page