top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Továbbra is elérhetőek lesznek a vendégek számára a spa és a fitnesz szolgáltatások?

Az MSC Aurea Spa és Fitness létesítményei és szolgáltatásai fokozott egészségügyi és higiéniai intézkedésekkel, meghosszabbított nyitvatartási idővel és a közterületek csökkentett kapacitásával lesznek elérhetőek*.

A fedélzeti szolgáltatások a COVID-19 helyzettel összefüggésben a helyi szabályozások vagy egyéb korlátozások alapján változhatnak.


Egészségük és kényelmük érdekében a vendégek telefonon előre lefoglalják a spa kezeléseket, a fitnesz foglalkozásokat és a termálterületek látogatását. A fitneszgépeket és -felszereléseket, a wellnessrészlegeket és a kezelőhelyiségeket minden használat után alaposan fertőtlenítik, valamint minden este mélytisztítják és fertőtlenítik. A Spa minden munkatársa szigorú egészségügyi és higiéniai intézkedésekre vonatkozó képzésben részesült, és megfelelő védőfelszerelést visel.


Foglalja le most Spa csomagjait!


*A hajóosztálytól függően a következő élmények további értesítésig zárva lesznek: Gőzfürdők, hőfürdők, pezsgőfürdők, jég- és hóélmények. A szaunák, a Só Relax szoba, a Harmonikus Relax szoba, az Élményzuhanyok, a Fűtött nyugágyak továbbra is nyitva maradnak vendégeink számára.

23 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page