top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

TRIESZT, OLASZORSZÁG

Frissítve: 2022. dec. 21.

Kezdje el tervezni körutazását és foglalja le kirándulásait Triesztben és környékén


Fedezze fel Triesztet az MSC Mediterranean Cruises hajóútjain, a kozmopolita olasz várost, amely egyesíti a közép-európai és a mediterrán kultúrákat, a különböző nemzetiségeket és nyelveket. Nézze meg csodálatos tereit, homokos strandjait és lenyűgöző, neoklasszikus építészettel rendelkező vízpartját. Fedezze fel a Piazza Unita Italia teret, nézze meg a római amfiteátrumot, vagy pillantson be a nagy csatornába.

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- Velencei városnézés

- Castello Miramare kastély

- Ljubljana

- Piazza Unità d'Italia

Sétáljon Velence festői utcáin. Ez az UNESCO világörökségi helyszín bővelkedik szépségben - a gondolákkal szegélyezett csatornáktól és az ősi márványpalotáktól az olyan történelmi építészeti remekművekig, mint a Szent Márk-bazilika és a Palazzo Contarini del Bovolo. Velencébe látogatva olyan, mintha egy mesebeli országban járna, a kultúra, a történelem és a víz sziporkázó keverékében.


Trieszt, Olaszország

Látogasson el az MSC Cruises kirándulásán a varázslatos Castello Miramare (Miramare kastély) - egy mesebeli épületbe. Ez a neogótikus szépség 1856-ban épült egy karsztos sziklás kiemelkedésen, és Maximilian császár és Carlota mexikói császárné egykori rezidenciája volt. Az óceánra nyíló kivételes kilátást nyújtó minden szoba egy kincsesláda, tele műalkotásokkal, tökéletesen megőrzött bútorokkal és díszes dekoratív elemekkel. Csodálja meg a kiterjedt szikla- és tengerparti parkot, amely bőséges botanikai fajokkal van tele.

Ljubljana, Szlovénia fővárosa a trieszti kikötőtől 2 órányira keletre található. A város három folyó összefolyásánál épült, lelke a Várhegy lábánál fekvő barokk óvárosban és szecessziós villáiban rejlik. Az MSC Excursions kirándulásán élvezze az óvárosban tett sétát, hogy alaposan megismerje a várost. Ljubljana olyan barokk építészeti alkotásokat kínál, mint a barokk katedrális zöld kupolával és ikertornyokkal. Az óváros területe, amely a látnivalók legsűrűbb koncentrációját, valamint a város kávézóit, piacait és bárjait rejti magában.

A Piazza Unità d'Italia Trieszt szívében található, és gazdag örökséget és a tengerhez való mély kötődést mutat be. Ez az MSC Cruises kirándulás a város legimpozánsabb tereit járja be, ahol a káprázatos építészet széles skáláját pillanthatja meg. Tekintse meg a Piazza Traunert és a Santa Maria Maggiore templomot, amely a 17. században épült. Ezután fedezze fel az ókori római színházat és a lenyűgöző Canal Grande-t a szép csónakokkal és James Joyce szobrával. A Piazza Unità d'Italia a régi középkori városrész és a 19. századi nagy sugárutak között helyezkedik el, egyik oldala a tengerre néz, és egyesíti magában mindazokat az elemeket, amelyek Triesztet egyedivé teszik.


A KIKÖTŐ ELÉRÉSE


AUTÓ

Cím: Benso Conte di Cavour 3

34132 Trieszt, Olaszország

Telefon: + 39 040 6732550

E-mail: info@triesteterminalpasseggeri.com


PARKOLÁSI INFORMÁCIÓK

PARKOLÁS MOLO 4

Cím: Corso Camillo Benso Conte di Cavour, 3, 34132 Trieszt TS

Transzferszolgáltatás - Fedetlen parkoló


A PARKOLÓ NYITVATARTÁSI IDEJE

08.00-17.00 óra - A JÁRMŰ KIZÁRÓLAG FELSZERELÉS UTÁN ELSZÁLLÍTÁS (A JÁRAT INDULÁSA)

08.00 - 01.00 -pm A JÁRMŰVEK FELVÉTELE (A JÁRAT VÉGÉN)

Foglalja le itt a parkolóhelyét a Trieszti Terminál Passeggeri termináljánál. A helyet pénteken 15:00 óráig foglalhatja le a hajók indítása előtt.


HAJÓÚTKERESŐ

564 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page