top of page

BLOG, vagy amit akartok

Üdvözlünk blogunkon, ahol bevezetünk a tengeri hajózás világába. Fedezd fel velünk az MSC hajóutak izgalmas ajánlatait és tanulj meg mindent a tökéletes tengeri utazás tervezéséről. Akár újonc vagy a hajózásban, akár tapasztalt tengerjáró, nálunk mindenki talál valami érdekeset. Ismerd meg a legnépszerűbb útvonalakat, élvezd ki a csoportos utazások adta lehetőségeket, és meríts inspirációt közösségünkben. Csatlakozz hozzánk, és fedezzük fel együtt a tengeri kalandok végtelen kékjét.

  • Szerző képemklsmt

Tudjon meg többet az MSC Cruises hajók fedélzetén lévő pihenési élményről


Az MSC Cruises Aurea Spa kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy a vendégek teljes kikapcsolódást élhessenek meg fedélzetükön. A Spa terület és a számos kezelés megalkotásának mögötti vízió egy olyan terület létrehozása volt, ahol az ember élvezheti az élet örömeit különféle kezelésekkel és a multi-szenzoros termál területen. Az óriási MSC Aurea Spa az élre tör a tengeren található spák között, mivel minden egyes hajó egy békés szigetet és egy nyugodt szünetet kínál a külvilágtól.


A pihenés és a wellness fontos részét képezik a vendégélménynek egy tengeri nyaralás során az MSC Cruises-szal. Testet és lelket revitalizáló tervezéssel, a vendégek élvezhetik a hiteles masszázsokat és szépészeti kezeléseket, amelyek javítják jólétüket.


A népszerű kezelések és spa kínálat közé tartozik a hagyományos balinéz és svéd masszázs, amelyek számos előnnyel járnak. A balinéz masszázs, amely Indonézia Bali tartományának gyógyító rituáléiból ered, a vitalitás helyreállítását célozza az izomfeszültség és a stressz oldásával, valamint a test keringésének javításával. A svéd masszázs egy hagyományos teljes testmasszázs, amely a pihenést és a jóllétet elősegíti, enyhíti a fáradt és fájó izmokat.


A Száraz Úszás-nulla gravitációs élmény teljes fizikai és mentális nyugalmat promóz, különleges érzelmi hangulatot teremtve a víz, a hő és a fény szinergiájával. A Sasak masszázs hagyományos technikákat kombinál a testen át helyezett meleg gyógynövényes borogatásokkal, energiával és egyensúllyal töltve meg a vendégeket. A Hidroderm Arcápolás célzottan kezeli a bőrproblémákat a fejlett hidrodermabráziós hámlasztással, elérve a bőr legmagasabb szintű tisztaságát, világosságát és simaságát. Az MSC Cruises anti-aging kezeléseket is kínál. Akkreditált medi-spa orvosoktól származó arcújító kezelések, valamint látható eredményeket nyújtó arcápolások állnak rendelkezésre.


Az MSC Aurea Spa luxus fedélzeti fürdője egzotikus belső térrel büszkélkedik, természetes kőből, értékes fából és gazdag mozaikokból, mindegyik külön masszázskezelő szobával felszerelve. Az MSC Seascape, amely 2022 végén fog először útnak indulni, egy állapotának megfelelő területtel büszkélkedik, amely 21 kezelőszobát, haj- és körömápolót, borbélyt, és egy exkluzív kültéri területet foglal magában három fél napos és egész napos bérlésre elérhető kabánával. Pompásan felszerelt új és továbbfejlesztett felszereltséggel, a spa tervezésekor arra is gondoltak, hogy lenyűgöző kilátást nyújtson a tengerre.


Az MSC Aurea Spák kizárólagos termál területtel rendelkeznek, amely a hőmérséklet-manipuláció segítségével különböző terápiákat kínáló vendégek számára lett tervezve, hogy elősegítse a nyugalmat.


Az MSC Cruises spa terapeutái képzettek arra, hogy személyre szabott kezeléseket nyújtsanak minden vendég számára. A zen állapotának eléréséhez a vendégeket megkérdezik, mit szeretnének elérni masszázsukkal, és van-e valamilyen konkrét terület, amire a kezelés során szeretnének koncentrálni. A spa terapeuták a kezelést a vendég igényeihez igazítják, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki élményükből.


Azok számára, akik formában szeretnének maradni a hajóútjuk alatt, egy kiterjedt MSC Gym áll rendelkezésre. A modern fitneszterület állapotának megfelelő Technogym™ berendezésekkel van felszerelve, és csodálatos tengeri kilátást nyújt. Az MSC Gym egy fitneszrajongó álma, dedikált edzőtérrel és 328 méter hosszú Power Walking pályával, ahol friss levegőn futni vagy sétálni lehet.


Nyolc specializált fitneszszolgáltatás, valamint személyi edzések és szervezett órák kínálnak lehetőséget az élmény minden igényhez való igazítására. A nyújtástól és jógától a csoportos kerékpározásig terjedő változatos vezetett órák valóban mindenkinek kínálnak valamit. A terem még testösszetétel-elemzést is kínál, egy szakmai szegmentális testösszetétel-monitor segítségével, hogy a vendégek elérhessék fitneszcéljaikat, még a tengeren is.


A vendégek ultramodern kardio- és erősítő berendezéseket használhatnak a Technogym™-tól, hogy befejezzék fitneszedzésüket.


Bármi is legyen az úticél, a vendégek mindig stílusosan és kényelmesen tarthatják meg fitnesz rutinjukat.

152 megtekintés
bottom of page