top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

VARÁZSLATOS KARÁCSONYI ÉS ÚJÉVI ÉLMÉNY EGY HAJÓÚTON

Idén ünnepelje az ünnepi időszakot másképp


Foglaljon 4-12 napos körutazást, és ünnepeljen velünk egy csodálatos helyekre vezető felfedezőúton. Idén télen karácsonyi körutazásainkkal fedezze fel a Karib- vagy Dél-Karib-térséget, a Földközi-tengert, az Emírségeket, Dél-Afrikát vagy a Vörös-tengert és Dél-Amerikát.

Készüljön fel téli körutazására hajóink fedélzetén, ahol minden nap felejthetetlen emlékké válik. A karácsonyi műsorainktól kezdve a szilveszteri buliig, a MasterChef karácsonyi kiadásaiig vagy a karácsonyi karaokéig rengeteg különlegességgel várjuk. A gyerekek is a legvarázslatosabb karácsonyi időszakot tölthetik: találkozhatnak a Mikulással a kívánságlistájukkal és sok más, csak nekik szóló tematikus tevékenységgel.

És miközben Ön az MSC Aurea Spa-ban pihenheti ki magát, nemzetközi séfjeink finom ünnepi lakomát és tematikus menüket főznek.

A fedélzeten található változatos üzleteink és standard kirándulóprogramunk mellett szakértő idegenvezetőink tematikus túráinkkal elviszik Önöket a világ legszebb karácsonyi vásáraira.


Monfalcone, Olaszország

Foglaljon most, és kezdjen el örülni egy igazán különleges 2022-es karácsonyi hajóútnak vagy szilveszteri hajóútnak.

34 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page