top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

VELENCE, OLASZORSZÁG

Frissítve: 2022. dec. 21.

Kezdje el a hajóút tervezését és foglalja le a velencei kirándulásokat


Velence, az MSC Mediterranean Cruises romantikus célpontja, egy kézműves remekmű. A város 118 kis szigetre épült, amelyeket csatornák választanak el egymástól az Adriai-tenger sekély lagúnájában. Ez az UNESCO Világörökség része túlárad a szépségtől - a gondolákkal szegélyezett csatornáktól és az ősi márványpalotáktól kezdve az olyan történelmi építészeti remekművekig, mint a Szent Márk-bazilika és a Palazzo Contarini del Bovolo. Velencébe látogatva olyan, mintha egy mesebeli országban járna, a kultúra, a történelem és a víz sziporkázó keverékében.

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- Szent Márk tér

- Híres velencei múzeumok

- Gondola-élmény

Az MSC velencei parti kirándulásán részt vevő vendégeket közvetlenül a hajóról (a Marghera kikötőben) a San Marco térre viszik hajóval, élvezve a körülbelül 45 perces utazást a velencei csatornán. Az MSC Excursions fedélzeti csapata minden részletről gondoskodik.


Velence, Olaszország

MSC Cruises kirándulás a híres Szent Márk térre, Velence kulturális, vallási és politikai központjába. Tekintse meg az ikonikus bazilikát, egy olasz-bizánci remekművet, gyönyörű harangtornyával és arany mozaikjaival. A szomszédos gótikus ékszer, a Dózse-palota komolyan fenséges díszítésével nyűgöz le. Ezután vessük tekintetünket a Sóhajok hídjára, amely egy díszes, fehér mészkőből épült szépség. A túra végén lazítson a piazza egyik elegáns kávézójában egy kávéra és egy édességre. Nézze az embereket, olvasson egy könyvet, vagy bámuljon le a tengerre.

Fedezze fel Velence lenyűgöző múzeumait az MSC Cruises kulturális kirándulásán. Az ikonikus Szent Márk térre tett kényelmes hajókirándulás után a piazza közelében található múzeumok sorát látogathatja meg. Fedezze fel a Correr Múzeumot, ahol történelmi velencei festmények gyűjteményébe pillanthat be. Ugorjon be a Régészeti Múzeumba, hogy felfedezze az antik szobrok, kerámiák, érmék és drágakövek kincsesládáját. Végül pedig barangoljon a Biblioteca Marciana-ban, amely Olaszország egyik legkiterjedtebb könyvtára. Ez az irodalmi paradicsom a világ egyik legnagyobb klasszikus szöveggyűjteményének ad otthont, amely görög, latin és keleti kéziratokat tartalmaz.

Fedezze fel a romantikus Velencét egy izgalmas hajókirándulással a titokzatos csatornákon. Ezen az MSC Cruises kiránduláson hajókirándulást tehet a város világhírű vízi útjain, megcsodálhatja a csodálatos hidakat, a nagy patrícius palotákat és a város híres szűk utcáit, a calli-kat. Merüljön el az ősi hangulatban, miközben a világ leghihetetlenebb vízi útvesztőjén keresztül halad. Ezt követően élvezze a vezetett sétát a calliban, hogy többet tudjon meg a városról.


BESZÁLLÁS A VELENCEI HAJÓUTAKRA


Nagyon sok éven át a hajóknak nem volt más választásuk, mint a Giudecca csatornán keresztül eljutni a város sétahajó termináljához. A hatóságok végre alternatívát biztosítottak azzal, hogy Marghera kikötőjét megnyitották a sétahajók előtt is.


A vendégek kényelme érdekében az összes egészségügyi és biztonsági és beszállási eljárás, beleértve a poggyászok leadását és a találkozót és üdvözlést, a Velencei Tengeri Állomáson (Velencei Utasforgalmi Terminál) kerül megrendezésre.


Ezután minden beszálló vendéget átvisznek Venice Margherába, ahol egy gyors okmányellenőrzést követően felszállnak a hajóra.


Azokat a vendégeket, akik esetleg egyedül érkeznek Venice Margherába, megkérik, hogy menjenek a Velencei Tengeri Állomáshoz (Velencei Utasforgalmi Terminál) a bejelentkezési műveletekhez, és így kockáztatják, hogy késnek a beszállásról.


MSC PARTI KIRÁNDULÁS VELENCÉBEN


Az MSC velencei parti kirándulásán részt vevő vendégeket közvetlenül a hajóról (a Marghera kikötőjében) a San Marco térre viszik hajóval, amely körülbelül 45 perces utat tesz meg a velencei csatornán. Az MSC Excursions fedélzeti csapata minden részletről gondoskodik.


A KIKÖTŐ ELÉRÉSE


AUTÓ

Hagyja el a Velence felé vezető autópályát a Venezia-Porto kijáratnál, és kövesse a Venezia - Stazione Marittima - Terminal Passeggeri irányt jelző táblákat.

Hasznos információk a Velencei Utasforgalmi Terminál honlapján: www.vtp.it


PARKOLÁSI INFORMÁCIÓK

PARCHEGGIO VTP (Venezia Terminal Passeggeri)

Velencei kikötő - Cruise Terminal

E-mail: operativo@vtp.it

Az MSC parkolóhelyet online lehet foglalni a hajóút indulása előtt 48 órával. A 48 órás határidő után közvetlenül az MSC Parkingnál lehet foglalni, és a hajóútra szóló úti okmányok bemutatása esetén ugyanazok a kedvezményes árak érvényesek.


VONAT

Santa Lucia állomás A Santa Lucia vasútállomás csak egy rövid sétára van a Piazzale Romától (kb. 600 méter), ahonnan a People Mover vonattal a Marittima terminál bejáratához juthat el szerény viteldíjért.


Venezia-Mestre állomás

A vasútállomás körülbelül 10 km-re van a Cruise Terminal-tól. Taxiszolgáltatás áll rendelkezésre.


REPÜLŐ

A Marco Polo repülőtérről a Stazione Marittima hajóállomásig taxi áll rendelkezésre. Az út körülbelül 20 percet vesz igénybe, a forgalomtól függően.

Alternatívaként taxihajóval is utazhat. MSC transzferjárat is rendelkezésre áll.

Kérjük, menjen az MSC standjához, amely az érkezési csarnok előtt jobbra található.


Autóval az indulási repülőtérre? A ParkinGO-val az MSC ügyfelei 5% kedvezményt kapnak az európai főbb repülőterek közelében történő parkolásra. Foglaljon most, hogy a legjobb ajánlatot kapja!


HAJÓÚTKERESŐ

https://hajout-kereso.cruiseplus.hu/

99 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page