top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Viszlát maszk!

A Norwegian Cruise Line hamarosan lehetővé teszi, hogy az utasok lemondjanak az arcvédő maszkról, és az 5 évnél fiatalabb gyerekek oltási igazolás nélkül is felszállhassanak a fedélzetre.

A hajótársaság kedden közölte, hogy hamarosan lazít számos COVID-19 protokollon, beleértve a maszkolási kötelezettségeket, a fiatal utasokra vonatkozó oltási követelményeket és az indulás előtti vizsgálati protokollokat. .


2022. február 28-ig tartó hajóutakra:


A fedélzeten minden vendégnek és a személyzetnek maszkot kell viselnie, amíg a fedélzeten tartózkodik, kivéve, amikor aktívan eszik vagy iszik, vagy amikor egy asztalnál ül az étkezőben, vagy amikor a kabinjában tartózkodik. A szabadban is kötelező a maszk viselése, ha a legalább másfél méteres fizikai távolság nem tartható.


Hatályos az egész flottára kiterjedően 2022. március 1-jén:


A hajóútjainkon a legénység és az ötéves és idősebb vendégek 100%-os oltása mellett fogunk közlekedni, ezért a fedélzeten nem szükséges az arc elfedése. Ugyanakkor elismerjük a maszkfedő viselése által nyújtott további védelmet, és azt javasoljuk, hogy minden vendég tegye ezt a fedélzeten, amikor bent van, kivéve, amikor aktívan eszik vagy iszik, vagy amikor asztalnál ül egy étkezési környezetben, vagy amikor a kabinjában tartózkodik. A szabadban is ajánlott a maszkfedő használata, ha a legalább másfél méteres fizikai távolság nem tartható. A fedélzeten való maszk viselése minden vendég saját belátása szerint történik.


Csak az európai járatokon:


A helyi kormányrendelet előírja, hogy a fedélzeten minden vendégnek maszkot kell viselnie, ha a fedélzeten tartózkodik, kivéve, ha aktívan eszik vagy iszik, vagy ha a kabinjában tartózkodik. A vendégek kötelesek lesznek maszkot viselni a szabadban, ha a társadalmi távolságtartás nem lehetséges.


Az utazás idején továbbra is figyelemmel kísérjük a közegészségügyi útmutatásokat, többek között a CDC-től, és ennek megfelelően módosítjuk a követelményeket.


Ön már lefoglalta következő Norweian Cruise Line hajóútját? Itt megteheti!

118 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page