top of page
Santa Cruz de Tenerife hajóút kirándulások
Santa Cruz de Tenerife, Kanári-szigetek, Spanyolország pic
Santa Cruz de Tenerife, Kanári-szigetek, Spanyolország

Kezdje el tervezni hajóútját és foglalja le kirándulásait Tenerifén

Santa Cruz de Tenerife Tenerife, Spanyolország hét Kanári-szigete közül a legnagyobbnak számító Kanári-szigetek kikötői fővárosa. A város olyan hihetetlen látnivalókat mutat be, mint a Plaza de Espana, az Assisi Szent Ferenc-templom és a magasba törő, fehér hullámoktól duzzadó előadóterem, az Auditorio de Tenerife. Ez a Kanári-szigetek kvintesszenciális városa az MSC Mediterranean Cruises színes célpontja, ahol napozhat, stílusosan vacsorázhat, vagy megmártózhat a csillogó vizekben.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Puerto de la Cruz és Orotava 
- El Teide felfedezése
- Látogatás a Loro Parque-ban
 
A nyüzsgő Tenerife sziget kiváló megállóhely a napsütéses éghajlat, a gyönyörű tájak és a szép strandok miatt. Ezen az MSC Cruises kiránduláson egy rövid buszos utazást élvezhet Orotavába, egy festői völgyben fekvő középkori kisvárosba. A hangulatos régi központja mellett elhaladva megcsodálhatja a 17. századi Casa de los Balcones épületet fenyőfából készült kézműves munkájával és kanári teraszával, mielőtt belépne a trópusi növények széles választékával rendelkező botanikus kertek paradicsomába. Ezután utazzon Puerto de la Cruzba, és élvezze a város festői utcáin való bolyongást. Igyon egy italt egy tengerparti kávézóban, vagy vásároljon a butikokban.
 
Fedezze fel a hihetetlen El Teide Nemzeti Parkot, amely az UNESCO Világörökség részeként dicséretet kapott. Ezen a vezetett MSC Cruises kiránduláson megcsodálhatja La Esperanza buja táját, mielőtt a Las Cañadas hegyvonulatához utazik. Barangolja be a gyönyörű környéket, mielőtt megáll a vulkanikus Teide-hegy túlvilági kráterénél. Ezután látogasson el a Mirador-sziklához, ahol e szokatlan geológiai képződmény mellett készíthet néhány lenyűgöző fényképet.
 
A madarak szerelmesei a tenerifei Loro Parque (Papagájpark) kiránduláson fognak gyönyörködni. Ez a sziget északi részén, Puerto de la Cruz közelében található vadvédelmi központ mesés természeti környezetet biztosít több ezer színes papagájnak. A parkban veszélyeztetett állatok, emlősök, hüllők, madarak és halak is élnek. Ez az MSC Cruises kirándulás egy izgalmas családi nap, amely felejthetetlen élményeket nyújt. 

TEN06 - LAS CAÑADAS DEL TEIDE

Hagyja el a kikötőt, és élvezze a festői szépségű autóbuszos utazást, amely a La Esperanza néven ismert, dúsan erdős területen keresztül vezet a szárazföld belsejébe, El Portillóba, a kör alakú Las Cañadas-hegység természetes kapujához. Élvezze a kávészünetet, miközben megcsodálja a lenyűgöző tájat. Itt található a vulkanikus Teide-hegy is, amelynek csúcsa szédítő magasságban, 3 781 méterrel a tengerszint felett emelkedik. Ezután túrája a Mirador sziklához folytatódik, amelyet el Dedo de Dios néven is ismernek, ami lefordítva annyit tesz: "Isten ujja". Rövid fotómegállót tartunk ennél a hihetetlen geológiai képződménynél. A kikötőbe való visszautazás során további lélegzetelállító kilátás nyílik útközben Tenerife gyönyörű szigetére. Kérjük, vegye figyelembe: ez a túra az elért magasság miatt (kb. 2.300 méter tengerszint feletti magasság) nem alkalmas szívproblémákkal küzdő és gyaloglási nehézségekkel küzdő vendégek számára. Bármilyen ételintoleranciával rendelkező vendégeknek legalább két nappal a hívás előtt közölniük kell ezt a parti kirándulások irodájával. Ez a túra csak az MSC Magnifica vendégei számára érhető el.

Santa Cruz de Tenerife, Kanári-szigetek, Spanyolország text
bottom of page