top of page
Best of Sitka
Santa Cruz de Tenerife: Video

Sitka, Alaszka

Kezdje el tervezni hajóútját és foglalja le kirándulásait Sitka, Alaszkában

Sitka egy bájos szigetközösség, amelyet lenyűgöző hegyi és tengerparti panoráma vesz körül. A hatalmas és gazdag élővilág büszkélkedhet bálnák, barnamedvék, szarvasok, tengeri vidrák és különféle madarak megfigyelésével. Ez az úti cél kiváló halászatot és bőséges történelmi látnivalókat kínál.

Best of Sitka

Időtartam: kb. 3,5 óra

Ez az egyedülálló alaszkai kirándulás az egykori "orosz" főváros történelmi nevezetességeit tárja fel, és magában foglal egy vadvilági túrát az Alaska Raptor Centerben. A Raptor Center önkéntesek által segített madárgondozó szakemberekkel működik, akik madarakat mentenek, rehabilitációs ellátásban részesítik őket, és remélhetőleg visszaengedik őket a természetbe. A központ bemutatása után a központ egyik oktatómadarával tartanak bemutatót. Lesz idő a repülési központ, a klinika ablakának, a külső fedélzeti élőhelyeknek és az ajándékboltnak a megtekintésére.

Ezután ellátogat a Sitka Nemzeti Történelmi Parkba, ahol az 1804-es "alaszkai csatát" vívták. A parkban totemekkel szegélyezett ösvények, kulturális kiállítások és faragószobák találhatók, ahol az alaszkai őslakos kézművesek bemutatják totemművészeti formájukat. Sétáljon a természetjáró ösvényen, nézze meg a kulturális kiállításokat és a videóbemutatót, vagy beszélgessen a helyi bennszülött művészekkel kulturális művészeti formájukról.

Az utolsó megálló a Medvék erődjének meglátogatása, amely lehetővé teszi, hogy 25 lábnyira megközelítse az alaszkai barna- és fekete medvéket egy természetközeli környezetben. Élvezheti a medvék 3 populációjának megfigyelését egy fedett kilátóból, és interakcióba léphet egy tapasztalt természettudóssal.

Santa Cruz de Tenerife: List
bottom of page