top of page
 • Spa szolgáltatások a fedélzeten
  Annak érdekében, hogy vendégeinknek a legjobb élményt nyújthassuk, a termálterület minden élménye csak előzetes bejelentkezés alapján vehető igénybe. Az MSC Aurea Spa fürdőbe csak 18 év feletti vendégek léphetnek be. Terhes vendégek nem vehetnek igénybe semmilyen hőkezelést a termálterületen belül.
 • Hogyan tudok eligazodni a hajón?
  A hajó térképe elérhető a recepción.
 • Milyen lesz a hőmérséklet a fedélzeten?
  Az MSC gondoskodik arról, hogy hajóinkon belül a hőmérséklet kellemesen szabályozott legyen, figyelembe véve az időjárási viszonyokat. Az Ön kabinjában a hőmérséklet a termosztát segítségével könnyen szabályozható.
 • Mi van, ha elveszítek valamit a hajón?
  Azok a vendégek, akik a fedélzeten elveszítik tárgyaikat, a recepción vagy a vendégszolgálatnál érdeklődjenek, hogy leadják-e a holmijukat.
 • Milyen további költségekkel kell számolnom?
  A fedélzeti bárban történő vásárlások után borravaló kerül felszámításra, amely automatikusan hozzáadódik minden vásárláshoz: 15% borravaló az európai, az Emirates, a dél-karibi, a vörös-tengeri, a dél-amerikai (Brazília és Argentína) és a távol-keleti útvonalakon, és 18% borravaló az észak-amerikai útvonalakon.
 • A fedélzeti árak drágábbak, mint a szárazföldi árak?
  Nem. A tengeri ágazatot szabályozó különleges működési környezet valójában azt jelenti, hogy számos termék (például alkohol, dohány és illatszerek) vámmentesen értékesíthető, ami akár 30%-os kedvezményt jelent a szárazföldi kiskereskedelmi árakhoz képest. *Az útvonaltól függően és a vonatkozó jogszabályok függvényében.
 • Szabad-e a fedélzeten dohányozni?
  A globális szabványoknak megfelelően a dohányzóhelyek száma a fedélzeten kevesebb, mint a nemdohányzóhelyeké, és ezeket táblák és hamutartók jelzik. A dohányzás (beleértve az e-cigarettát is) tilos a kabinokban, a kabinok erkélyein és mindenhol, ahol ezt nem jelzik kifejezetten a feliratok és a hamutartók. A Társaság fenntartja a jogot, hogy díjat szedjen, ha az utasokat a hajó nem kijelölt területein dohányzáson érik. A nemdohányzó területeken való ismételt dohányzás végső soron a hajóról való leszálláshoz vezethet. Emlékeztetjük Önöket, hogy a cigarettacsikkek vagy bármi más dolog tengerbe dobása szigorúan tilos, mivel az komolyan veszélyeztetheti a tengeri biztonságot.
 • Lehet készpénzt felvenni a hajón?
  Készpénzfelvételi szolgáltatás akkor vehető igénybe, ha a fedélzeti számlán hitelkártyát regisztráltak. Ez csak a fedélzeti pénznemben (útvonaltól függően euróban vagy amerikai dollárban) lehetséges, az útvonalnak megfelelően meghatározott díj ellenében.
 • Milyen orvosi szolgáltatások állnak rendelkezésre a fedélzeten?
  Minden MSC körutazóhajó rendelkezik jól felszerelt orvosi központtal, amelyet hajóorvos és más egészségügyi személyzet felügyel. Az orvosi központ a hajó napi programjában meghirdetett időpontokban tart nyitva. A sürgősségi szolgáltatások éjjel-nappal elérhetők az orvosi segélyhívó szám hívásával.
 • Mik a szolgáltatási díjak?
  A hajóút során az egész hajón találkozhat a személyzettel, akik kiváló kiszolgálásban részesítik Önt. Őket ugyanennyi személyzet és legénység támogatja, akik a színfalak mögött keményen dolgoznak azért, hogy Ön minden pillanatot élvezzen a fedélzeten. 2021. április 1-jétől - a 2021-22-es téli indulásokra vonatkozó minden új foglalás esetén - a Hotel Service Charge a teljes ár szerves részeként kötelező. Nem vonatkozik a hajóút indulásakor 2 év alatti gyermekekre, és az árak személyenként és naponta értendők. Az alábbiakban az új, automatikusan érvényes Hotel Service Charge díjakat találja: - 2023. október 2-ától a Karib-tengerre és Észak-Amerikába induló hajóutakra; a 2023. október 2. előtt visszaigazolt, meglévő foglalásokkal rendelkező vendégeket ez a változás nem érinti. - 2023. október 19-től a 2024. március 12-től Kínába, Japánba és a Koreai Köztársaságba induló hajóutakra; a 2023. október 19. előtt visszaigazolt, meglévő foglalással rendelkező vendégeket ez a változás nem érinti.
 • Van wi-fi a fedélzeten?
  Maradjon kapcsolatban a fedélzeti Wifi segítségével, és ossza meg a hajóút minden pillanatát barátaival és családjával, miközben felfedezi a világ kincseit, ha internetcsomagjaink egyikét választja. Ossza meg különleges pillanatait valós időben, streamelje kedvenc műsorait, vagy böngésszen az interneten, és ellenőrizze e-mailjeit, amikor csak akarja. Internetcsomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy fedezzék a hajóútja során szükséges kapcsolatot és az eszközök számát.
 • Vannak napozóágyak a fedélzeten?
  A napozóágyak minden utas számára ingyenesen állnak rendelkezésre, bár nem foglalhatók. Kérjük a vendégeket, hogy hosszabb (30 percnél hosszabb) távollétük alatt ne foglalják el a nyugágyakat és a napozóágyakat személyes tárgyakkal. A kabinokban strandtörülközők állnak rendelkezésre. Ezeket használat után vissza kell adni a kabinokba. A vissza nem vitt medencetörülközőket a vendégek fedélzeti számlájára terhelhetik. Az exkluzív szolárium minden hajó legfelső fedélzetén a pihenés privát zónáját kínálja. Egyes hajókon az Exclusive Solarium területén spa, jacuzzi és bár szolgáltatásai is igénybe vehetők.
 • A fedélzeten beszélt nyelvek
  A vállalat hat fő kommunikációs nyelvet használ: angol, olasz, német, francia, spanyol és brazil portugál. E nyelvek megjelenési sorrendjét kizárólag az egyes nyelvi csoportok vendégeinek az összes vendégünkhöz viszonyított aránya határozza meg. A kabininformációs füzet és a fedélzeten használt egyéb nyomtatott anyagok a fent felsorolt hat nyelv mindegyikén különböző változatban állnak rendelkezésre. Az étlapjainkon használt nyelvek sorrendje attól függően változik, hogy az egyes hajók a világ mely részén tartózkodnak.
 • The Hub - Fotó és Digit@l
  Fotózás A fedélzeti fotószolgálat az egész hajóút alatt rendelkezésre áll. A professzionális fotósok megörökítik a hajóút fénypontjait a fedélzeten és a parton egyaránt, és megörökítik az évfordulókat, esküvőket, quinceañerákat és más különleges pillanatokat. Munkáikat nyugodtan megtekintheti a The Hub - Photo & Digit@l-ban. A Hub menedzsere szívesen megbeszéli az esetleges egyedi igényeit is. Tudjon meg többet fotócsomagjainkról, és használja ki kedvezményes árainkat a fedélzeten, ha ide kattintva ide kattint. Portrék Fotósaink portrékat is készíthetnek Önről és családjáról vagy barátairól, különféle kiváló minőségű stúdióháttérrel, vagy a hajó kulcsfontosságú ikonikus helyszínein, például a Nagy Lépcsőházban, a Sóhajok hídján vagy a Swarovski-lépcsőn. Fedezze fel a flottánk fedélzetén található összes egyedülálló fotóhelyet. Nem szükséges időpont egyeztetés. Minden portré a The Hub - Photo & Digit@l-ban kerül kiállításra, és a hajóút során megvásárolható. Kiskereskedelmi termékek A The Hub - Photo & Digit@l-ban a fényképészeti igényeit kielégítő termékek széles választéka vásárolható meg. A memóriakártyák, akkumulátorok és egyéb kiegészítők mellett digitális fényképezőgépek és videokamerák széles választéka is megtalálható vámmentes áron. Fotós csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy tanácsot adjon, válaszoljon kérdéseire, és segítsen kiválasztani az igényeinek és költségvetésének megfelelő felszerelést.
 • Szemetelés
  Kérjük vendégeinket, hogy ne dobjanak semmit a tengerbe, és dolgozzanak velünk együtt a tenger, a tengeri élővilág és az ökoszisztéma védelmében.
 • Utazás készpénzzel
  Európa: Az 1889/2005/EK rendelet kimondja, hogy: "Minden természetes személy, aki a Közösségbe belép vagy elhagyja a Közösséget, és 10 000 euró vagy annál nagyobb értékű készpénzt tart magánál, köteles ezt az összeget e rendeletnek megfelelően bejelenteni annak a tagállamnak az illetékes hatóságainál, amelyen keresztül a Közösségbe belép vagy elhagyja a Közösséget". Kérjük, forduljon utazási irodájához és/vagy az illetékes hatóságokhoz (nagykövetségekhez, konzulátusokhoz vagy más helyi hatóságokhoz), hogy megtudja, vannak-e egyéb korlátozások a készpénz szállítására az útvonalon.
 • Lehetnek-e állatok a fedélzeten?
  Az elismert segítő kutyák kivételével a fedélzeten állatok nem tartózkodhatnak. A segítő kutyák fedélzetre szállítása minden esetben a Társaság jóváhagyásától függ, és azt a vendégnek a foglaláskor kérnie kell.
 • Oltások
  A vendégeknek javasoljuk, hogy a hajóút előtt tájékozódjanak a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnál az ajánlott védőoltásokkal kapcsolatban. Az MSC Cruises elutasít minden felelősséget azokért a vendégekért, akik nem tartják be a fertőző betegségek megelőzésére vonatkozó ajánlásokat, vagy nem rendelkeznek a megfelelő védőoltásokkal ahhoz, hogy a hajóút során egy adott kikötőbe beléphessenek.
 • Postai szolgáltatások
  Bármilyen ajándékot és postai küldeményt az Információs Irodán keresztül küldhet el, amely biztosítja a szükséges postaköltséget, tájékoztatja Önt a költségekről és a hajóút számlájára terheli. Ezt követően továbbítják a helyi, hogy a következő kikötőben feladhassák. Így tényleg bárkivel, bárhol a világon tarthatja a kapcsolatot.
 • Virágok
  Dobjon fel minden alkalmat gyönyörű friss virágokkal! A fedélzeti információs iroda örömmel intézi megrendelését a megfelelő kikötő kiválasztott ügynökségeinél, a helyi árat felszámítva Önnek, így Ön gyönyörűen különlegessé teheti jelentős eseményeit.
 • Látogatók
  Biztonsági okokból látogatókat nem engedünk a fedélzetre.

Helló VAKÁCIÓ! MSC Splendida csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. június 26. - július 5.
Helló IZLAND! MSC Preziosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. július 24. - augusztus 4.
Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. szeptember 14-21.
Helló FÖLDKÖZI-TENGER! MSC World Europa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. szeptember 14-22.
Helló FÖLDKÖZI-TENGER! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. szeptember 15-23.
Helló ŐSZ! MSC Splendida csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. szeptember 15-24.

Helló LISSZABON! MSC Orchestra csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. szeptember 20. - október 1.

Helló JAPÁN! NCL Spirit csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. november 13-27.

Helló DOMINIKA! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. november 16-25.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. november 22-30.

Helló KANÁRI-SZIGETEK! MSC Opera csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. november 24. - december 2.

Helló KARIB! MSC Seascape csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. november 29. - december 8.

Helló MEXIKÓ! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. decemeber 7-16.

Helló 2025!

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. január 10-18.

Helló MADEIRA, helló KANÁRI-SZIGETEK! MSC Opera csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. január 25. - február 2.

Helló MADEIRA, helló KANÁRI-SZIGETEK! MSC Opera csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. február 22. - március 2.

Helló TUNÉZIA! MSC Fantasia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. március 30. - április 7.

Helló PORTUGÁLIA! MSC Musica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. április 25. - május 6.

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 3-10.

Helló MÁJUS! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 3-11.

Helló TAVASZ! MSC Grandiosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 9-17.

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 11-18.

Helló TAVASZ! MSC Grandiosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 16-24.

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 17-24.

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. június 7-14.

Helló NYÁR! MSC Grandiosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. június 13-21.

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. június 21-28.

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. június 22-29.

Helló PORTUGÁLIA! MSC Musica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. szeptember 12-23.

Helló FÖLDKÖZI-TENGER! MSC World Europa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. szeptember 20-28.

MSC ITALCSOMAGOK

MSC WI-FI ÉS INTERNET CSOMAGOK

bottom of page