top of page
Csoportos hajóutak

Meneküljön az örök napsütésbe, utazza körbe a Földközi-tengert egy modern tengerjáró HAJÓ egyikén!

Csoportos HAJÓUTAK a Te HAJÓUTAD

Körutazás a Földközi-tengeren modern tengerjáró hajóval

Szeretne kiszakadni a mindennapokból, és elutazni az örök napsütésbe? Akkor egy körutazás a Földközi-tengeren egy modern tengerjáró hajón a legjobb választás lehet Önnek!

A Földközi-tenger

A Földközi-tenger a világ egyik legnépszerűbb turisztikai régiója, rengeteg érdekességgel és látnivalóval. A régió híres történelmi városairól, gyönyörű tájairól, kristálytiszta vízéről és ízletes gasztronómiájáról.

A körutazás

A körutazás során Ön és társai meglátogathatják a Földközi-tenger legnépszerűbb városait, beleértve Monte Carlot, Barcelonát, Nápolyt, Athént vagy Istanbult. A modern tengerjáró hajók kényelmes és luxus szállást kínálnak, és széles választékú programokat nyújtanak az utazóknak.

A hajók

Az MSC és COSTA hajóutak széles választékát kínálják a Földközi-tenger körül, és egyedülálló élményeket nyújtanak a hajóutak szerelmeseinek. Az újonnan épült hajók modern szolgáltatásokkal rendelkeznek, és minden igényt kielégítenek az utazók számára.

Hogyan foglalhat?

A hajóutak foglalása rendkívül egyszerű. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb időpontot és úti célt, és kérjen tőlünk ajánlatot. Szakértő munkatársaink segítenek kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatot, és minden kérdésére választ adnak.

Utazási tippek

Ha körutazásra készül a Földközi-tengeren, fontos, hogy készüljön előre. Gondolja át, hogy milyen ruhákat és kiegészítőket szeretne magával vinni, és hogy milyen programokat szeretne részt venni a hajón és a kikötőkben. Ne felejtse el megnézni az utazási dokumentumokat, és hogy milyen védőoltásokra van szüksége a foglalás előtt.

Fedezze fel a Földközi-tengert velünk!

Ha szeretne körutazást tenni a Földközi-tengeren, akkor nálunk a legjobb helyen jár! Kérjen tőlünk ajánlatot, és fedezze fel a világot egy modern tengerjáró hajóval. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, és szakértő munkatársaink mindenben segítenek Önnek. Várjuk megkeresését!

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

bottom of page