top of page

BLOG, vagy amit akartok

Üdvözlünk blogunkon, ahol bevezetünk a tengeri hajózás világába. Fedezd fel velünk az MSC hajóutak izgalmas ajánlatait és tanulj meg mindent a tökéletes tengeri utazás tervezéséről. Akár újonc vagy a hajózásban, akár tapasztalt tengerjáró, nálunk mindenki talál valami érdekeset. Ismerd meg a legnépszerűbb útvonalakat, élvezd ki a csoportos utazások adta lehetőségeket, és meríts inspirációt közösségünkben. Csatlakozz hozzánk, és fedezzük fel együtt a tengeri kalandok végtelen kékjét.

  • Szerző képemklsmt

Az MSC Cruises új korszakot nyit a hajózási világában az MSC World America Miami-i bemutatójával


Az utazási iparág és a hajózási rajongók számára izgalmas fejleményeket hozó MSC Cruises bemutatja legújabb zászlóshajóját, az MSC World Americát. A grandiózus névadó ünnepség és az első ünnepi hajóút 2025. április 9-én kerül megrendezésre a vállalat legmodernebb miami kikötőjében. Ez az esemény jelentős mérföldkövet jelent az MSC Cruises észak-amerikai piac iránti elkötelezettségében, bemutatva a cég legfrissebb fejlesztéseit a hajózási élmények terén.


Az esemény az MSC Cruises újonnan épült termináljánál kerül megrendezésre Miami kikötőjében, hangsúlyozva a cég szándékát, hogy megerősítse jelenlétét Észak-Amerikában. A névadó ceremónia Miami pezsgő atmoszférájának háttérében zajlik, ahol a hagyományos pezsgőtörés és számos fedélzeti esemény kínálja majd a lehetőséget, hogy a vendégek megismerjék az MSC World America kivételes jellemzőit.


A névadó ünnepségen résztvevő vendégek egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek egy ünnepi hajóúton, amely az MSC Cruises magán szigetére, az Ocean Cay MSC Tengeri Rezervátumba vezet. Az útvonal egy éjszakai tartózkodást kínál az Ocean Cay-en, ahol a vendégek élvezhetik a sziget jellegzetes esti világítótornyos show-ját és partiját. A következő reggelen a vendégek tovább élvezhetik az Ocean Cay kínálatait, majd a tengeren töltik a délutánt, felfedezve a hajó számos egyedi és izgalmas fedélzeti tevékenységét és szolgáltatását.


Az MSC World America az MSC Cruises első amerikai piacra szánt hajója, amely LNG-t (cseppfolyósított természetes gázt) használ üzemanyagként, tükrözve az MSC Cruises elkötelezettségét a fenntarthatóság és a környezettudatosság iránt. A hajó a forradalmi World Class sorozat része, kifejezetten az észak-amerikai utazók igényeit szem előtt tartva tervezték, egyedi éttermekkel, bárokkal és élményekkel, amelyek ötvözik az európai eleganciát az amerikai kényelemmel.


22 fedélzettel és 2,614 kabinjával az MSC World America a Miami égboltjának meghatározó eleme lesz, amikor 2025-ben elnevezik. A hajó tervezése és kínálata széles skálán mozog, biztosítva a felejthetetlen élményt minden vendég számára, legyen szó egy nyugodt trópusi menekülésről vagy egy akcióban gazdag vakációról.

14 megtekintés

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page