top of page

BLOG, vagy amit akartok

Üdvözlünk blogunkon, ahol bevezetünk a tengeri hajózás világába. Fedezd fel velünk az MSC hajóutak izgalmas ajánlatait és tanulj meg mindent a tökéletes tengeri utazás tervezéséről. Akár újonc vagy a hajózásban, akár tapasztalt tengerjáró, nálunk mindenki talál valami érdekeset. Ismerd meg a legnépszerűbb útvonalakat, élvezd ki a csoportos utazások adta lehetőségeket, és meríts inspirációt közösségünkben. Csatlakozz hozzánk, és fedezzük fel együtt a tengeri kalandok végtelen kékjét.

  • Szerző képemklsmt

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővelFedezze fel a lenyűgöző Egyesült Arab Emírségeket és a Perzsa-öböl csillogó gyöngyszemeit egy feledhetetlen hajóúton az MSC Euribia fedélzetén! Ez a különleges út elvezeti Önt a modern csodák és a hagyományos arab kultúra izgalmas találkozására, Dubai pezsgő városától kezdve, Doha elegáns utcáin át, Bahrain történelmi kincseinek felfedezéséig, majd egy nap a természetvédelmi paradicsomban, Sir Bani Yas-szigeten, végül vissza Dubai modern csillogásába.

Most pedig extra kedvezményekkel tesszük még vonzóbbá az ajánlatot! Bevezetjük "Családi Kedvezmény" programunkat, amely 5% extra megtakarítást kínál, ha legalább két felnőttel és két, 18 év alatti gyermekkel utazik, és egyszerre legalább két kabin foglalását eszközli. Ez a tökéletes lehetőség azoknak a családoknak, akik együtt szeretnének kalandokba merülni, miközben pénztárcájukra is ügyelnek.

További kedvezményekkel is kedveskedünk: minden utas 19 900 Ft kedvezményben részesül, ha az utazást legalább 90 nappal az indulás előtt lefoglalja. Ezen felül további 5% kedvezményt biztosítunk, ha a teljes összeget egyetlen tranzakcióban kifizeti, és a foglalás az indulás előtt legalább 150 nappal megtörténik. Ez a kiváló lehetőség azok számára, akik előre terveznek és a legjobb ajánlatokra vadásznak.

Az MSC Euribia nem csak egy hajóút; ez egy különleges élmény, amely gazdagítja utasainak életét a lenyűgöző tájak, a kulturális gazdagság és a felejthetetlen kalandok által. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy felfedezze a Perzsa-öböl varázslatos világát, miközben kihasználja ezeket a vonzó kedvezményeket. Szervezze meg álmai utazását most, és merüljön el az Egyesült Arab Emírségek csodálatos világában az MSC Euribia luxusának kényelmében.


612 megtekintés

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page