top of page

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2025. január 10-18.

Dubai (U.Arab Emirates), Doha (Qatar), Bahrain (Bahrain), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Sir Bani Yas (U.Arab Emirates), Dubai (U.Arab Emirates)

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Az Ön részvételi díja magában foglalja a repülővel történő utazást Budapest és a célállomás között, minden adót, illetéket és a kötelező borravalókat, így Önnek nem kell aggódnia a rejtett költségek miatt. Élvezheti a prémium ellátást hajónkon, amely a nemzetközi és mediterrán konyha legjobbjait kínálja, valamint széleskörű büfénket, amely reggelire, ebédre, vacsorára és késő esti snackekre is nyitva áll. Utazása során egy tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő lesz az Ön társaságában, és gondoskodunk a magyar nyelvű fordításról a fakultatív kirándulások során. Célunk, hogy utazása gondtalan, kényelmes és felejthetetlen élmény legyen, elégedettsége és kényelme mindenek felett áll.

Fedezze fel az Egyesült Arab Emírségek és a Perzsa-öböl csodáit egy felejthetetlen hajóúttal az MSC Euribia fedélzetén, amely elegánsan hajózik Dubai, Doha, Bahrain, Abu Dhabi, Sir Bani Yas-sziget és vissza Dubaiba. Ez a különleges útvonal egy olyan utazást ígér, ahol a modern világ csodái és az ősi arab kultúra mesés találkozására kerül sor.

Az úti cél elvarázsolja az orientális káprázatot, a türkizkék tenger tájakat és a meleg sivatagi homokot, miközben a hajóút során megismerheti a régió lenyűgöző változásait. Ahol egykor csak végtelen sivatag húzódott, ma a világ legmagasabb épületei, a legfényűzőbb szállodák és a legmerészebb építészeti csodák várják, hogy felfedezzék őket. Ezek az új csodák bátran állnak a hagyományos paloták és az arab történelem gazdag maradványai mellett, így egyedülálló betekintést nyújtva a régió múltjába és jövőjébe.

Az MSC Euribia hajóútjának minden állomása egy új világba vezet: Dubai és Abu Dhabi futurisztikus látványosságai, mint a Burj Khalifa vagy a Louvre Abu Dhabi, mellett Sir Bani Yas-sziget természeti szépségeivel, például a tengerparti élményekkel és a mangrovek, a sivatag és a védett öbölterületek közötti szafarival varázsolja el utasait. Doha és Bahrain különleges keveréke a hagyományos és a modern építészetnek további izgalmas felfedezni valót kínál.

Engedje meg magának ezt a fényűző utazást az MSC Euribiával, és élvezze az Egyesült Arab Emírségek fejlődésének lenyűgöző eredményeit egy olyan hajóúton, amely a kultúrák találkozása mellett a pihenés és kikapcsolódás ígéretét is magában hordozza. Az MSC hajóút nem csak egy utazás, hanem egy életre szóló élmény, amely örökké az emlékezetében marad.

Fedezze fel a tengeri utazások új dimenzióját az MSC Euribián, amely nem csupán egy hajó, hanem egy mozgó műalkotás, inspirálva Eurübia, az ősi istennő nevéből, aki a legendák szerint a szeleket, az időjárást és a csillagokat irányította. Ez a modern csoda hűen őrzi nevének örökségét, miközben az utazást a legfejlettebb környezetbarát technológiákkal teszi fenntarthatóvá, védelmezve ezzel a tengerek életét.

A fedélzeten lévő eredeti műalkotások és a vizuálisan lenyűgöző hajótest mellett, az MSC Euribia a művészet és az innováció találkozásának helyszíne. A különleges szennyvízkezelő rendszere például biztosítja, hogy csak tiszta víz kerüljön vissza az óceánba, míg a ballasztvíz kezelésével megakadályozza az idegen tengeri élőlények terjedését, így védelmezve a helyi vízi ökoszisztémákat.

Az újrahasznosításra alkalmas anyagok szelektálásával és az egyszer használatos műanyagok csökkentésével a hajó a hulladékkezelés terén is úttörő. Az energiatakarékos eszközök és az LNG (cseppfolyósított földgáz) használata jelentősen mérsékli a környezetre gyakorolt hatást, miközben a hajótest speciális bevonata növeli a vízi hatékonyságot.

Az MSC Euribia nem csak környezettudatos, de igazi kulturális központ is a tengeren. Alex Flämig #SaveTheSea üzenetet hordozó műalkotása büszkén díszíti a hajótestet, míg az öt döntős terve belülről gazdagítja a hajó kulturális kínálatát.

Az öt varázslatos medencével és a tengeren található legnagyobb víziparkkal, valamint a lenyűgöző LED kupolával az MSC Euribia minden utas számára felejthetetlen élményt kínál. A hajó különféle szociális és szórakoztató lehetőségeket biztosít, többek között éttermeket, üzleteket és exkluzív wellness szolgáltatásokat.

A családok számára az új szolgáltatások gazdag szórakoztató programot ígérnek, beleértve a hét különböző korosztályra szabott gyermek- és tiniszobákat, valamint az első MSC Alapítvány Ifjúsági Központot.

Az MSC Euribia továbbá tíz különböző étkezési lehetőséget és 21 bárt kínál, így biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes ízvilágot és hangulatot, legyen szó egy nyugodt estéről a tengerre néző bárban, vagy egy pezsgő társasági eseményről egy belső térben elhelyezkedő bárban.

Induljon el ezen a különleges úton az MSC Euribiával, és élvezze a modern luxusutazás és a környezettudatos innovációk tökéletes harmóniáját.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2025. január 10-18.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Első nap késő este veszi kezdetét kalandunk, amikor is egy közvetlen járattal indulunk Dubaiba, egy olyan városba, ahol a csillagok alatt a fények tánca sosem áll meg. Dubaiban, ahol a modern világ csodái és az ősi kultúra találkozik, egy varázslatos éjszakai élettel teli város vár ránk. A fényűző felhőkarcolók és a csillogó vizek mellett Dubait a meleg, barátságos helyiek és a lenyűgöző kulturális látnivalók teszik igazán emlékezetessé. Itt minden egyes sarokban új felfedezni való vár, legyen az egy hagyományos souk piac, ahol a fűszerek illata betölti a levegőt, vagy a világhírű Burj Khalifa, ami éjszaka fényárban úszva még lenyűgözőbb látványt nyújt. Ez a város tökéletes helyszín a kalandunk izgalmas kezdetéhez, ahol az élmények már az első perctől kezdve garantáltak.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Induljon a nap Dubai vibráló energiájával, ahová hajnalban érkezik meg csoportunk, bemutatva nekünk az Egyesült Arab Emírségek fényűző gyöngyszemét. Ahogy a város ébredezik, úgy kezdődik meg napunk is egy prémium kategóriás szállodában, ahol egy bőséges reggelivel töltődünk fel, készülve a nap kalandjaira. A helyi és nemzetközi ízek keveréke tökéletes alapot nyújt a nap további felfedezéseire.

Reggeli után egy rövid városnézésre indulunk, hogy személyesen is megismerjük Dubai csillogó látványosságait. A világhírű Burj Khalifa magasba nyúló alakja, a lenyűgöző Palm-szigetek, a luxus bevásárlóközpontok és az izgalmas sivatagi kalandok csak néhány példa arra, hogy mi mindent kínál ez a futurista metropolisz. Ez a kis ízelítő bepillantást nyújt Dubai gazdag kultúrájába és modern csodáiba.

A városnézés után az igazi kaland kezdődik, amikor beszállunk az MSC Euribia hajóra. Ez a lenyűgöző hajó több mint egy utazási eszköz; egy mozgó luxus resort, ahol a tengeri hullámok ringatásában élvezhetjük az utazást. Elegáns éttermeivel, szórakoztató lehetőségeivel és kényelmes kabinjaival az MSC Euribia gondoskodik arról, hogy minden pillanatunk felejthetetlen legyen.

A dubaji kikötőből indulva, az MSC Euribia varázslatos tengeri kalandokra invitál minket, ahol minden nap új felfedezésekkel és felejthetetlen élményekkel gazdagodhatunk. Készüljön fel egy utazásra, ahol a luxus, kultúra és kaland tökéletes összhangban van, ígérve egy emlékezetes kalandot a kényelem és fényűzés jegyében.

Tehát várja a kaland Dubai lenyűgöző városában, majd lépjen az MSC Euribia fedélzetére, hogy egy emlékezetes utazás részesévé váljon, ahol a kényelem és a fényűzés minden pillanatot áthat.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

A következő nap új horizontok felé veszi az irányt, és a mesés Dohába érkezünk, Katar büszke fővárosába, ahol a hagyomány és a modernitás lenyűgöző ötvözete vár ránk. Ez a gyöngyszem a Perzsa-öböl partján hívogat bennünket, hogy fedezzük fel gazdag kulturális örökségét és ultramodern építészetét.

Doha egyedülálló városképe, ahol az iszlamikus művészet modern interpretációi és a futurisztikus felhőkarcolók keverednek, igazi vizuális csemegét nyújt. A város szívében található a híres Corniche, egy hosszú tengerparti sétány, amely tökéletes helyszín a város panorámás nézetének élvezetéhez, különösen a naplemente varázslatos pillanataiban.

A kultúra szerelmesei a Múzeumok Negyedében találják meg a kincseiket, ahol a világhírű Iszlám Művészetek Múzeuma áll, amely lenyűgöző gyűjteményével bepillantást enged az iszlám világ kultúrájának ezer arcába. A Souq Waqif, egy hagyományos piac, ahol az idő megállni látszik, visszarepít a múltba: itt bárki megtalálhatja a tökéletes emléket vagy ízlelheti meg a helyi konyha finomságait.

Doha a sport szerelmeseinek is kedvez, hiszen a város rendszeresen ad otthont nemzetközi sporteseményeknek, beleértve a világhírű labdarúgó-mérkőzéseket is. A sportlétesítmények modernitása és a rendezvények magas színvonala garantálja, hogy a sportesemények Dohában felejthetetlen élményt nyújtanak.

A városban eltöltött nap után az MSC Euribia hajónkon visszatérve, a tenger csendjében folytatjuk utazásunkat, gazdagabbak leszünk Doha különleges keverékével: a hagyománnyal és a modern korral, a kultúrával és a sporttal. Doha minden látogatóját magával ragadja, hagyva, hogy a város sokszínűsége és dinamizmusa mély benyomást hagyjon az emlékezetében.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

A kaland folytatódik, és a következő állomásunk a különleges Bahrain, egy gyöngyszem a Perzsa-öböl szívében, ahol az ősi civilizációk találkoznak a modern kor vívmányaival. Ez az apró királyság, amely szigetek egy csoportjából áll, egyedülálló kultúrát és történelmet kínál felfedezésre, miközben büszkélkedik fejlett városi életével és gazdag hagyományával.

Bahrain történelmi szempontból a kereskedelmi útvonalak kereszteződésében fekszik, ami gazdag kulturális örökséget hagyott maga után, többek között a Dilmun civilizáció lenyűgöző emlékeit. A Bahraini Nemzeti Múzeum tökéletes helyszín ennek a régmúltnak a felfedezésére, ahol az ország történelmét és kultúráját bemutató kiállítások találhatók.

A modern Bahrainban a Manama városában található impozáns felhőkarcolók és a luxus bevásárlóközpontok mellett érdemes felkeresni a Bahraini Nagy Mecsetet, amely a vallási tisztelet és az építészeti szépség ötvözete. A mecset látogatása betekintést nyújt a bahraini emberek vallásosságába és kultúrájába.

A Bahraini Formula 1 Grand Prix, amely a világ egyik legizgalmasabb autóversenye, a sport szerelmeseinek kínál felejthetetlen élményt. A Sakhir pálya modern létesítményei és a verseny izgalma minden évben rajongók ezreit vonzza.

A történelmi és kulturális élmények mellett Bahrain természeti szépsége is lenyűgöző. A hagyományos perzsa kertek, az Al Areen Vadvédelmi Park és a kristálytiszta vízű Al Dar-szigetek kiváló lehetőséget kínálnak a természet és a pihenés szerelmeseinek.

Ahogy a nap lemegy, és visszatérünk az MSC Euribia fedélzetére, Bahrain emlékei - a történelmi emlékektől a modern városi életig, a természetes szépségektől a sportig - gazdagítják utazásunkat, hagyva, hogy a Perzsa-öböl e gyöngyszemének varázsa mély nyomot hagyjon bennünk.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Ez a nap az MSC Euribia fedélzetén kínálta végtelen lehetőségek napja lesz, amikor is a tenger simogatása mellett felfedezhetjük a hajó minden szegletét és kiélvezhetjük a különleges szolgáltatásokat. Tengeri útunk során a hajó maga válik úti céllá, ahol a kaland és a pihenés tökéletes egyensúlyban van.

Az Euribia, mint egy lebegő város, minden korosztály számára tartogat izgalmakat. Kezdje a napot egy merész csobbanással a víziparkban, ahol a csúszdák és medencék garantálják a vízi örömöket. Ha inkább a testmozgás híve, a hajó modern fitneszterme és sportpályái, valamint a körpanorámás futópálya várja.

Azoknak, akik a lelki feltöltődésre vágynak, az MSC Aurea Spa nyújt menedéket, ahol a világszínvonalú wellness és szépségkezelések, a nyugtató masszázsok és a lazító szaunák segítik a kikapcsolódást. A könyvsarok vagy a tengerre néző kilátást kínáló lounge pedig a csendes pihenés oázisai.

A gasztronómiai élvezetek napja is ez: az Euribia éttermei a világ konyháinak legjavát kínálják, a hagyományos ízektől a modern gasztronómiáig. A bárok és lounge-ok különleges italkínálata pedig tökéletes kísérője lehet a nap bármely szakának.

A gyermekes családok sem maradnak program nélkül: a játékterektől kezdve a tinik klubjáig, számtalan szórakozási lehetőség biztosítja, hogy a fiatalabb utasok is élményekkel telve töltik ezt a napot.

Ahogy az este beköszönt, az MSC Euribia színes szórakoztató műsorokkal kápráztatja el vendégeit. A hajón található színházakban magával ragadó élő előadások, koncertek és show-műsorok várják, hogy felejthetetlen estét szerezzenek.

Ez a tengeri nap egy páratlan lehetőség arra, hogy mélyen belemerüljünk az MSC Euribia által nyújtott luxus világába, miközben a végtelen óceán látványa nyújtotta nyugalom ölel körül bennünket. Egy nap, amikor csak magunkra és az új élményekre koncentrálhatunk, tökéletes felvezetés a következő kikötők izgalmai előtt.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

A következő napunkat Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek ragyogó fővárosában töltjük, amely a gazdagság, a kultúra és az innováció lenyűgöző keverékét kínálja. Ez a csodálatos város, ahol a hagyományos arab kultúra találkozik a modernitás csillogásával, igazi ékszerdoboz a sivatag szívében.

Abu Dhabi pezsgő városképét a Sheikh Zayed Nagymecset, az egyik legnagyobb és leggyönyörűbb mecset a világon, uralja. Ez a fehér márvány csoda nem csak egy vallási helyszín, hanem az emírségek kulturális összetartozásának szimbóluma is. A mecset látogatása mély benyomást hagy, lenyűgöző építészetével és a békés légkörével.

A város szívében található a Corniche, egy hosszú sétány a tengerpart mentén, ahol a kristálytiszta víz és a finom homokos strandok várják a pihenni vágyókat. Itt sétálva megcsodálhatjuk Abu Dhabi modern felhőkarcolóinak impozáns sziluettjét, amelyek a tenger felé nyúlnak.

A kalandvágyóbb látogatókat a Ferrari World Abu Dhabi várja, amely a világ első Ferrari témájú parkja. A parkban található Formula Rossa, a világ leggyorsabb hullámvasútja, ami garantáltan felejthetetlen élményt nyújt.

A kultúra iránt érdeklődők számára Abu Dhabi számos múzeumot és galériát kínál, köztük a Louvre Abu Dhabi-t, amely egyedülálló művészeti gyűjteményével és lenyűgöző építészetével a kultúrák és civilizációk találkozóhelye.

A Yas-szigeten található a Yas Marina Circuit, az Abu Dhabi Nagydíj otthona, amely a Forma-1 rajongóknak kínál izgalmas betekintést a verseny világába. A pálya mellett található Yas Waterworld, egy óriási vízipark, ahol a családok egyaránt élvezhetik a vízi kalandokat.

Ahogy a nap lemegy, és visszatérünk az MSC Euribia fedélzetére, elmerenghetünk azon, hogy Abu Dhabi milyen különleges keveréket kínál a hagyomány és a modernitás között, a gazdag kulturális örökségtől kezdve a lenyűgöző modern építészetig. Ez a város minden látogatóját elvarázsolja, hagyva, hogy az emlékei sokáig velünk maradjanak.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

A következő állomásunk Sir Bani Yas-sziget, az Egyesült Arab Emírségek egyik legvarázslatosabb rejtett kincse. Ez a természetvédelmi terület, amelyet eredetileg az uralkodó alakított ki, ma egy lenyűgöző vadrezervátumként és természeti paradicsomként szolgál, ahol az arab vadon szépségét és sokféleségét fedezhetjük fel.

Sir Bani Yas-sziget több mint csak egy sziget; ez egy élő múzeum, ahol a vadon élő állatok, mint például az arab oryx, a gazellák és a struccok szabadon járnak-kelnek a természetes környezetükben. A sziget vadrezervátumának köszönhetően lehetőség nyílik szafarikra, ahol a látogatók közelről ismerkedhetnek meg ezekkel az állatokkal, miközben a természetvédelem fontosságát is megismerhetik.

A természet szerelmesei számára a sziget számos túraútvonalat kínál, amelyek lehetőséget adnak a lenyűgöző tájak és a különleges ökoszisztéma felfedezésére. A tengerparti séták, a hegyi túrák és a kajakozás a mangrove-erdőkben mind hozzájárulnak a sziget egyedülálló természeti szépségének megismeréséhez.

Nem csak a szárazföldi, hanem a vízi élet is csodálatos itt; a búvárkodás és a snorkeling lehetőségek lehetővé teszik, hogy a látogatók betekintést nyerjenek a tengeri élet gazdagságába. A sziget körüli korallzátonyok otthont adnak számos tengeri élőlénynek, beleértve a színes halakat, a tengeri teknősöket és a ritka dugongokat is.

A kulturális érdeklődésű látogatók számára a sziget több történelmi és régészeti lelőhelyet is kínál, amelyek felfedik a régió gazdag történelmét és kulturális örökségét. A különböző időszakokból származó leletek, köztük a keresztény kolostor romjai, betekintést engednek abba, hogyan éltek az emberek ezen a távoli szigeten évszázadokkal ezelőtt.

Ahogy a nap végére visszatérünk az MSC Euribia fedélzetére, Sir Bani Yas-sziget természeti szépsége és kulturális gazdagsága mély benyomást hagy bennünk. Ez a különleges hely egy tökéletes menedék a természet és a történelem szerelmeseinek, ahol a természetes világ csodáit és az emberi történelem tanulságait egyaránt felfedezhetjük.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Dubai, az Egyesült Arab Emírségek csillogó gyémántja, egy valóságos kereszteződése a hagyományos arab kultúrának és a meghökkentő modernitásnak. Ez a dinamikus város, amely a sivatag közepén virágzott fel, a gazdagság, az innováció és a kultúra olvasztótégelye.

Dubai történelme a hagyományos perzsa-öbölbeli halászati és gyöngykereskedelmi közösségekből ered, amelyek az idők során fejlődtek és alkalmazkodtak a változó kereskedelmi és gazdasági körülményekhez. A 20. század közepén az olaj felfedezése gyökeresen megváltoztatta a város sorsát, felgyorsítva annak átalakulását egy világszínvonalú metropolisszá, amely ma a luxus, a technológia és a magas építészet epicentruma.

A Burj Khalifa, a világ legmagasabb épülete, maga a modern Dubai szimbóluma, amely a városra nézve nem csak egy építészeti csoda, hanem a folyamatos törekvés és fejlődés képviselője is. A szomszédságában található Dubai Mall, a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, tovább erősíti Dubai pozícióját a globális kereskedelem és szórakoztatás központjaként.

Dubai azonban nem csak a modern csodáiról híres. A Dubai Creek mentén található történelmi negyed, az Al Fahidi negyed (Bastakiya), visszarepíti a látogatókat az időben, ahol a hagyományos barjeel (szél tornyok) és a korabeli építészet még mindig megőrzi a régi Dubai lényegét. A hagyományos abra hajók, amelyek a Creek-en átszelve kötik össze Deira és Bur Dubai régióit, egyedülálló módon mutatják be a város történelmi és kulturális gazdagságát.

A kultúrára vágyók számára Dubai számtalan múzeumot és galériát kínál, amelyek bemutatják a helyi és nemzetközi művészeteket, valamint a régió történelmét. A Dubai Múzeum, amely az Al Fahidi Erődben található, részletesen bemutatja a város múltját és fejlődését az idők során.

A város gazdagsága ellenére Dubai nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és a zöld technológiákra is. A Sustainable City, egy olyan lakóközösség, amely teljes mértékben fenntartható módon működik, példaként szolgál a környezettudatos városfejlesztésre.

A Sir Bani Yas-szigeten töltött nap után egy további éjszakát töltünk az MSC Euribia fedélzetén, mielőtt elbúcsúznánk Dubaitól. Ez a város, ahol a történelem és a modernitás találkozik, mély és tartós benyomást hagy minden látogatóban, örök emlékeket szőve az itt töltött időből. Dubai dinamizmusa, kulturális sokszínűsége és innovatív szelleme biztosítja, hogy mindenki számára különleges élményt nyújtson.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Az utolsó napunk Dubaiban egy kellemes reggelivel kezdődik az MSC Euribia fedélzetén, ami után következik a kijelentkezés a hajóról. Ez a búcsú a tengeri kalandoktól egyben az új kalandok kezdetét jelenti a szárazföldön. A csoport ezt követően irányba veszi a Dubai Mallt, a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontját, hogy egy utolsó vásárlásra vagy a mall felfedezésére nyíljon lehetőségük, mielőtt a délutáni órákban továbbindulnának a repülőtérre és visszatérnének Budapestre.

A Dubai Mall nem csak méretében óriási - több mint 1.200 üzlettel, a bevásárlóközpont otthont ad a világ legnagyobb divatmárkáinak, luxusáruházainak és a különleges helyi boltoknak is. De nem csak a vásárlás teszi különlegessé: a mall belül egy hatalmas akváriummal és az alatta húzódó alagúttal büszkélkedik, amely otthont ad több ezer tengeri lénynek, beleértve cápákat és rájákat is, nyújtva ezzel egy lenyűgöző víz alatti élményt a látogatóknak.

A bevásárlóközpontban található még egy hatalmas jégpálya, ahol a sivatagi hő ellenére is csúszkálhatunk a jégen, és egy VR park is, ami a virtuális valóság legújabb technológiáit kínálja izgalmas játékok és élmények formájában. A gyerekek és a családok számára a KidZania egy különleges élmény, ahol a gyerekek kipróbálhatják magukat különböző foglalkozásokban, játékosan megismerve a felnőttek világát.

Az építészeti csodák és a lenyűgöző látványosságok mellett a Dubai Mall számos éttermet és kávézót is kínál, ahol a világ minden tájának ízeit megkóstolhatjuk, legyen szó gyorséttermi fogásokról vagy a haute cuisine remekeiről.

A Dubai Mallban töltött idő után a csoport továbbindul a repülőtérre, készülve a hazautazásra. Ez a nap nem csak egy búcsút jelent a lenyűgöző Dubaitól, hanem egy emlékezetes záróakkordja is az utazásnak, tele új élményekkel és kalandokkal, amelyeket haza lehet vinni és megosztani a barátokkal és a családdal. Az utolsó pillanatokig Dubai a maga pompájában és változatosságában mutatkozik meg, biztosítva, hogy ez az utazás örökké emlékezetes maradjon.

Az Ön részvételi díja az alábbiakat foglalja magában:

 • Repülővel való utazás: Élvezze a gyors és hatékony légi közlekedést Budapestről, ahol menetrend szerinti járatok biztosítják, hogy pontosan érkezzen meg célállomására és időben visszatérjen a fővárosba.

 • Adók, illetékek és borravalók: A részvételi díj magában foglalja az összes szükséges adót, illetéket és a kötelező borravalókat. Így Ön teljes mértékben az utazás élvezetére fókuszálhat, anélkül, hogy aggódnia kellene a rejtett költségek miatt.

 • Prémium ellátás a hajón: A fedélzeti fő éttermeink minden nap más és más menüválasztékkal, a nemzetközi konyhától a legjobb mediterrán ételekig, a sztárséfek aláírásával ellátott kiváló minőségű konyhát kínálnak Önnek. Széleskörű büfénkben megtapasztalhatja konyhánk változatosságát, szabadon bejöhet és kedvére élvezheti az étkezéseket bármikor. A büfé reggelire, ebédre, vacsorára és késő esti snackekre is nyitva áll.

 • Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő: Az utazás során egy profi, magyar nyelvű csoportkísérő lesz az Ön társaságában, aki minden kérdésére készséggel válaszol és segítséget nyújt, hogy zavartalanul élvezhesse az utazást.

 • Magyar nyelvű fordítás a kirándulásokon: Amennyiben részt vesz a fakultatív kirándulásokon, gondoskodunk a helyi idegenvezető által nyújtott információk magyar nyelvű fordításáról, hogy az Ön számára minden információ teljesen érthető és élvezhető legyen.

Célunk, hogy az Ön utazása minden egyes pillanatban gondtalan, kényelmes és felejthetetlen élmény legyen. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az Ön elégedettsége és kényelme mindenek felett álljon utazása során!

Az utazását az alábbi további szolgáltatásokkal teheti még kényelmesebbé és személyre szabottabbá:

 • Biztosítások:

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Készüljön fel a váratlan helyzetekre az utazás során, hogy gondtalanul élvezhesse minden pillanatát.

  • Sztornó biztosítás: Ha egészségügyi okokból nem tud részt venni az utazáson, a biztosítás segítségével a költségek visszatérítésre kerülnek. A pontos részletekért kérjük, forduljon irodánkhoz.

 • Fakultatív programok: Vegyen részt színes és változatos fakultatív programjainkon, amelyek gazdagítják az utazást és mélyebb betekintést nyújtanak a látogatott helyszínek kultúrájába és történelmébe.

 • Italcsomag: Válogasson kedvére kiváló italaink közül a hajón, hogy az utazás minden pillanata kellemes és frissítő legyen, legyen szó a nappali hidratálásról vagy az esti kikapcsolódásról.

 • Internet: Maradjon kapcsolatban a világgal és szeretteivel az utazás alatt az internet-hozzáférés segítségével, hogy megoszthassa élményeit és mindig naprakész maradhasson.

Ezek a kiegészítő szolgáltatások garantálják, hogy az Ön utazása minden tekintetben az Ön igényeihez és elvárásaihoz igazodjon, így még teljesebbé és személyre szabottabbá téve az élményt.

Fontos információk az utazással kapcsolatban:

 • Pótágyas kabinok: Ha pótágyas kabint szeretne igénybe venni, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a kabinok csupán előzetes lekérés alapján érhetők el. A pótágyas kabint csak a visszaigazolást követően tudja igénybe venni. Annak érdekében, hogy biztosítsuk Önnek a kívánt szállást, fontos, hogy időben jelezze felénk igényét. Ezáltal gondoskodunk arról, hogy utazása minden részlete a lehető legzökkenőmentesebb és legkényelmesebb legyen.

Fontos információk és feltételek az utazással kapcsolatban:

 • Csoportlétszám: Ahhoz, hogy a program megvalósulhasson, legalább 20 fő jelentkezése szükséges. Ezenkívül a külön kirándulások megrendezéséhez minimum 10 fő részvételére van szükség. Kérjük, ezt vegye figyelembe az utazás megtervezése és foglalása során, hogy az Ön által választott programok és kirándulások zökkenőmentesen megvalósulhassanak.

 • Programváltozás: Fenntartjuk a jogot a programok sorrendjének megváltoztatására. Különösen a tengeri hajóutak esetében előfordulhat, hogy a hajótársaság, szükség esetén és akár előzetes bejelentés nélkül, módosítja a tervezett útvonalat. Ez akkor történhet meg, ha azt a hajótársaság indokoltnak tartja. Kérjük, legyenek felkészülve az esetleges változásokra és rugalmasak az útvonalak tekintetében.

Kiegészítő információk az utazással kapcsolatban:

 • Fakultatív programok:

  • Azoknak, akik szeretnék még gazdagabbá tenni utazásukat, számos fakultatív program közül választhatnak. Az egyes programok áraiért és részletes leírásáért kérjük, látogasson el honlapunkra.

  • További információkért, például a részvétel feltételeiről, munkatársaink állnak rendelkezésére bővebb tájékoztatással.

  • A fakultatív kirándulásokat az MSC hajótársaság szervezi. Az általunk közzétett információk az MSC-től származnak, és áttekintést nyújtanak a kikötőkben szervezett túrákról.

  • A végleges túra leírásokat és részleteket a hajón erősítik meg.

  • Fontos tudni, hogy a parti kirándulások programja és útvonala változhat a helyi körülmények, a váratlan események, a helyi szabályozások vagy egyéb korlátozások függvényében.

 • Ellátás a hajón:

  • Az alapellátás a következőket tartalmazza: nem palackozott jéghideg víz, jeges tea, limonádé, főzött kávé, tea és a reggelinél kínált gyümölcslé.

  • Ezek az italok 24 órán keresztül elérhetőek a hajó büféjében és az étkezések alatt a fő éttermekben, biztosítva a kényelmet és a folyamatos hidratálást az utazás során.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2025. január 10-18.

Dubai (U.Arab Emirates), Doha (Qatar), Bahrain (Bahrain), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Sir Bani Yas (U.Arab Emirates), Dubai (U.Arab Emirates)

Fedezze fel a lenyűgöző Egyesült Arab Emírségeket és a Perzsa-öböl csillogó gyöngyszemeit egy feledhetetlen hajóúton az MSC Euribia fedélzetén! Ez a különleges út elvezeti Önt a modern csodák és a hagyományos arab kultúra izgalmas találkozására, Dubai pezsgő városától kezdve, Doha elegáns utcáin át, Bahrain történelmi kincseinek felfedezéséig, majd egy nap a természetvédelmi paradicsomban, Sir Bani Yas-szigeten, végül vissza Dubai modern csillogásába.

Most pedig extra kedvezményekkel tesszük még vonzóbbá az ajánlatot! Bevezetjük "Családi Kedvezmény" programunkat, amely 5% extra megtakarítást kínál, ha legalább két felnőttel és két, 18 év alatti gyermekkel utazik, és egyszerre legalább két kabin foglalását eszközli. Ez a tökéletes lehetőség azoknak a családoknak, akik együtt szeretnének kalandokba merülni, miközben pénztárcájukra is ügyelnek.

További kedvezményekkel is kedveskedünk: minden utas 19 900 Ft kedvezményben részesül, ha az utazást legalább 90 nappal az indulás előtt lefoglalja. Ezen felül további 5% kedvezményt biztosítunk, ha a teljes összeget egyetlen tranzakcióban kifizeti, és a foglalás az indulás előtt legalább 150 nappal megtörténik. Ez a kiváló lehetőség azok számára, akik előre terveznek és a legjobb ajánlatokra vadásznak.

Az MSC Euribia nem csak egy hajóút; ez egy különleges élmény, amely gazdagítja utasainak életét a lenyűgöző tájak, a kulturális gazdagság és a felejthetetlen kalandok által. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy felfedezze a Perzsa-öböl varázslatos világát, miközben kihasználja ezeket a vonzó kedvezményeket. Szervezze meg álmai utazását most, és merüljön el az Egyesült Arab Emírségek csodálatos világában az MSC Euribia luxusának kényelmében.

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Italcsomag
Internetcsomag
Választható fakultatív kirándulások
bottom of page