top of page

BLOG, vagy amit akartok

Üdvözlünk blogunkon, ahol bevezetünk a tengeri hajózás világába. Fedezd fel velünk az MSC hajóutak izgalmas ajánlatait és tanulj meg mindent a tökéletes tengeri utazás tervezéséről. Akár újonc vagy a hajózásban, akár tapasztalt tengerjáró, nálunk mindenki talál valami érdekeset. Ismerd meg a legnépszerűbb útvonalakat, élvezd ki a csoportos utazások adta lehetőségeket, és meríts inspirációt közösségünkben. Csatlakozz hozzánk, és fedezzük fel együtt a tengeri kalandok végtelen kékjét.

  • Szerző képemklsmt

Helló JAPÁN! NCL Spirit csoportos hajóút magyar idegenvezetővelA Norwegian Cruise Line (NCL) Spirit hajójával tett utazás egy valóban felejthetetlen élmény, amely során a résztvevők megismerhetik Dél-Korea és Japán gyönyörű tájait, gazdag kultúráját és lenyűgöző városait.


Az utazás 2024. november 14-én kezdődik, amikor a csoport este indul Budapestről Szöulba, ahol a következő nap délelőtt érkeznek meg. Szöulban egy rövid pihenő után egy félnapos városnézésen vesznek részt, felfedezve a város történelmi és modern látnivalóit. Másnap a csoport a Norwegian Cruise Line (NCL) Spirit hajójára száll, hogy elinduljanak az izgalmas tengeri kalandra.


Az út során a hajó megáll Jeju szigetén, ahol a Hallasan tűzhányó és a Manjang barlang csodálatos látványosságai várják a látogatókat. Ezután Sasebo, Kagoshima, Miyazaki (Aburatsu), Kyoto (Osaka), Hiroshima, Kochi és Nagoya kikötőiben tesznek látogatást, ahol a csoport tagjai megismerkedhetnek a japán kultúra, gasztronómia és természeti szépségek sokszínűségével.


Az utazás utolsó állomása Tokió, ahol a csoport egy félnapos városnézésen vesz részt, felfedezve a város pezsgő életét és kulturális kincseit. Az utazás 2024. november 26-án este ér véget, amikor a csoport visszaindul Budapestre, és másnap délután érkezik meg.


És most jöjjön a jó hír! Kihasználhatja kedvezményes ajánlatunkat: foglaljon legalább 90 nappal az indulás előtt, és minden utas 19,900 Ft kedvezményt kap. Ráadásul, ha a teljes összeget egy összegben fizeti ki foglaláskor (és a foglalás az indulást megelőző legalább 150. napon történik), további 5% azonnali engedményt kap a részvételi díjból! Ne aggódjon az euróárfolyam-ingadozások miatt; az árfolyamgaranciánkkal a részvételi díj biztosítva van.


Ha kérdései vannak, vagy további információra van szüksége, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Ne szalassza el ezt a fantasztikus lehetőséget, foglalja le álomutazását most, és élvezze a különleges ajánlatokat!


963 megtekintés

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page