top of page

BLOG, vagy amit akartok

Üdvözlünk blogunkon, ahol bevezetünk a tengeri hajózás világába. Fedezd fel velünk az MSC hajóutak izgalmas ajánlatait és tanulj meg mindent a tökéletes tengeri utazás tervezéséről. Akár újonc vagy a hajózásban, akár tapasztalt tengerjáró, nálunk mindenki talál valami érdekeset. Ismerd meg a legnépszerűbb útvonalakat, élvezd ki a csoportos utazások adta lehetőségeket, és meríts inspirációt közösségünkben. Csatlakozz hozzánk, és fedezzük fel együtt a tengeri kalandok végtelen kékjét.

  • Szerző képemklsmt

ITALCSOMAGOK



Létrehoztunk egy sor kiváló ár-érték arányú italcsomagot és kabinkezelést, hogy biztosítsuk az Önnek leginkább tetsző frissítők széles választékát, a szénsavas italoktól a finom borokon át a prémium sörökig és még sok minden máson túl! Az all-inclusive hajóúti lehetőségeink és gazdag italcsomagjaink teljes szabadságot adnak Önnek, hogy bármikor csillapíthassa szomját, és kombinálhatóak számos hajóúti nyaralási lehetőséggel.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szaúd-arábiai törvények tiszteletben tartása érdekében az alkoholtartalmú italok szolgáltatása szünetel a szaúd-arábiai kikötőkben tett hívások alatt. Alkoholos italokat a vendégeink számára akkor biztosítunk, amikor a hajó nemzetközi vizeken hajózik.



548 megtekintés
bottom of page