top of page

BLOG, vagy amit akartok

Üdvözlünk blogunkon, ahol bevezetünk a tengeri hajózás világába. Fedezd fel velünk az MSC hajóutak izgalmas ajánlatait és tanulj meg mindent a tökéletes tengeri utazás tervezéséről. Akár újonc vagy a hajózásban, akár tapasztalt tengerjáró, nálunk mindenki talál valami érdekeset. Ismerd meg a legnépszerűbb útvonalakat, élvezd ki a csoportos utazások adta lehetőségeket, és meríts inspirációt közösségünkben. Csatlakozz hozzánk, és fedezzük fel együtt a tengeri kalandok végtelen kékjét.

  • Szerző képemklsmt

MSC Euribia akciós ajánlatok 2024. április 24. - május 31. között ajándék italcsomaggal és fedélzeti wifi-vel



Kedves Mindenki!

A hajoutad.hu örömmel tájékoztat mindenkit, hogy 2024. április 24-től egy új lehetőség válik elérhetővé az MSC Euribia hajó 7 éjszakás nyári útjain, a 2024-es szezonban. Ez az új kezdeményezés lehetővé teszi az utasok számára, hogy egy olyan hajóutat foglaljanak, amely magában foglalja az EASY CSOMAGOT és a WIFI-t INGYEN.

Promóció érvényessége: 2023. április 24-től 2024. május 31-ig

Időszak: Nyár 2024

Régió: ÉSZAK-EURÓPA

Hajó: MSC EURIBIA

Kikötők: KIEL (KEL), KOPPENHÁGA (CPH)

Út hossza: 7 ÉJSZAKA

Ingyenes EASY italcsomag minden utas számára és ingyenes WIFI-böngészés (1 eszköz személyenként, maximum 2 eszköz kabinonként, ha dupla vagy többágyas kabinról van szó) a Bella/Fantastica/Aurea élmény keretében.

Specifikus feltételek: a promóció az ár- és termék elérhetőség dinamikus változásainak függvényében érvényes.

Ez a hajóút ajánlat kiváló lehetőség azok számára, akik kényelmes és gazdaságos módon szeretnének felfedezni Észak-Európa gyönyörű tájait, miközben élvezik a modern hajózási élmény minden kényelmét. Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, foglaljatok most, hogy biztosítsátok a helyeteket az MSC Euribia fedélzetén!


További részletekért és ajánlatokért látogassatok el a hajoutajanlatok.hu weboldalra, ahol számos különleges hajóúti lehetőség közül válogathattok. Amennyiben személyre szabott segítségre van szükségetek, keressétek munkatársainkat az alábbi elérhetőségek egyikén:


Telefon: 061 445 0680

Cím: Hattyúház, Budapest, Hattyú u. 14, 1015

Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig 10:00-17:00


Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen megtalálni a tökéletes hajóutat, amely minden igényeteknek megfelel. Ne habozzatok, lépjetek kapcsolatba velünk még ma!


797 megtekintés
bottom of page