top of page

BLOG, vagy amit akartok

Üdvözlünk blogunkon, ahol bevezetünk a tengeri hajózás világába. Fedezd fel velünk az MSC hajóutak izgalmas ajánlatait és tanulj meg mindent a tökéletes tengeri utazás tervezéséről. Akár újonc vagy a hajózásban, akár tapasztalt tengerjáró, nálunk mindenki talál valami érdekeset. Ismerd meg a legnépszerűbb útvonalakat, élvezd ki a csoportos utazások adta lehetőségeket, és meríts inspirációt közösségünkben. Csatlakozz hozzánk, és fedezzük fel együtt a tengeri kalandok végtelen kékjét.

  • Szerző képemklsmt

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2025. június 21-28.



Fedezze fel Észak-Európa gyöngyszemeit egy felejthetetlen csoportos hajóúton, amelyet a Chemol Travel, az MSC hajóutak szakértője szervez magyar idegenvezető kíséretében. Útvonalunk egy varázslatos körút, amely Kielből (Németország) indul, majd érinti Koppenhágát (Dánia), a lélegzetelállító Hellesylt/Geiranger és Molde Fjordot (Norvégia), valamint a festői Flaamot (Norvégia), mielőtt visszatérne Kielen keresztül.

Induljon velünk ezen az izgalmas úton, ahol a vikingek földjén keresztül kalauzoljuk Önt Norvégia fjordjainak csodáihoz, Dánia varázslatos városába, Koppenhágába, és fedezze fel Németország történelmi Kiel városát. Kényeztesse magát az MSC luxushajójának minden kényelmével, miközben magyar nyelvű idegenvezetőink gondoskodnak arról, hogy semmiről ne maradjon le.

Az út során nemcsak a természet csodáit és a történelmi helyszíneket fedezheti fel, hanem részt vehet kulturális programokon, élvezheti a hajó fedélzetén kínált szórakoztató programokat, és megízlelheti a helyi ízeket a különböző kikötővárosokban. Az MSC hajóutak garantálják, hogy utazása során minden igényét kielégítsék, legyen szó pihenésről, felfedezésről vagy kalandvágyról.

Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy részt vegyen egy csoportos hajóúton, ahol minden részletre odafigyelünk, hogy Ön a lehető legtöbbet hozhassa ki ebből az egyedülálló élményből. Fedezze fel velünk Észak-Európa rejtett kincseit, és tegyen egy felejthetetlen utazást, amely emlékezetes élményekkel gazdagítja majd. Az MSC hajóutak és a Chemol Travel szakértői gondoskodnak arról, hogy ez az út az Ön számára is felejthetetlen kaland legyen.


bottom of page