top of page

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2025. június 21-28.

Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark), Hellesylt/Geiranger (Norway), Molde Fjord (Norway), Flaam (Norway), Kiel (Germany)

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Az Ön utazási csomagja minden szükséges elemet tartalmaz a gondtalan és élvezetes utazáshoz: repülőjegyet Budapest és a célállomás között, minden adót és kötelező borravalót, így Önnek nem kell plusz költségekre gondolnia. A hajón kiváló éttermek várják változatos menüvel, az ebédre és vacsorára nyitva álló büfé pedig a nap minden szakában kényelmes étkezést biztosít. Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő és magyar nyelvű fordítás a kirándulásokon gondoskodik arról, hogy az utazás zavartalanul és érthetően teljen. Az utazás minden aspektusában az Ön elégedettsége és kényelme áll előtérben.

Fedezze fel Észak-Európa gyöngyszemeit egy felejthetetlen csoportos hajóúton, amelyet a Chemol Travel, az MSC hajóutak szakértője szervez magyar idegenvezető kíséretében. Útvonalunk egy varázslatos körút, amely Kielből (Németország) indul, majd érinti Koppenhágát (Dánia), a lélegzetelállító Hellesylt/Geiranger és Molde Fjordot (Norvégia), valamint a festői Flaamot (Norvégia), mielőtt visszatérne Kielen keresztül.

Induljon velünk ezen az izgalmas úton, ahol a vikingek földjén keresztül kalauzoljuk Önt Norvégia fjordjainak csodáihoz, Dánia varázslatos városába, Koppenhágába, és fedezze fel Németország történelmi Kiel városát. Kényeztesse magát az MSC luxushajójának minden kényelmével, miközben magyar nyelvű idegenvezetőink gondoskodnak arról, hogy semmiről ne maradjon le.

Az út során nemcsak a természet csodáit és a történelmi helyszíneket fedezheti fel, hanem részt vehet kulturális programokon, élvezheti a hajó fedélzetén kínált szórakoztató programokat, és megízlelheti a helyi ízeket a különböző kikötővárosokban. Az MSC hajóutak garantálják, hogy utazása során minden igényét kielégítsék, legyen szó pihenésről, felfedezésről vagy kalandvágyról.

Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy részt vegyen egy csoportos hajóúton, ahol minden részletre odafigyelünk, hogy Ön a lehető legtöbbet hozhassa ki ebből az egyedülálló élményből. Fedezze fel velünk Észak-Európa rejtett kincseit, és tegyen egy felejthetetlen utazást, amely emlékezetes élményekkel gazdagítja majd. Az MSC hajóutak és a Chemol Travel szakértői gondoskodnak arról, hogy ez az út az Ön számára is felejthetetlen kaland legyen.

Fedezze fel a tengeri kalandok új dimenzióit az MSC Euribia fedélzetén, az MSC hajóutak legújabb büszkeségén, amelyet az ősi istennő, Eurybia nevére kereszteltek, az ősi mítoszok szerint aki az időjárást, a szeleket és a csillagképeket irányítva uralkodott a tengereken. A Chemol Travel által szervezett csoportos hajóútunk során egy modern csoda, az MSC Euribia hajón utazunk, amely a legkorszerűbb fenntartható technológiákat alkalmazva megőrzi az értékes tengeri ökoszisztémákat.

Az útvonalunk Kielből (Németország) indul, Koppenhágán (Dánia) át, elviszi Önt a lélegzetelállító Hellesylt/Geirangerbe és Molde Fjordba (Norvégia), majd Flaamon keresztül visszatér Kielbe, lehetővé téve, hogy felfedezze Észak-Európa legvarázslatosabb tájait magyar idegenvezető kíséretében.

Az MSC Euribia hajó, amely a fenntarthatóság és az innováció mesterműve, nemcsak a tengeri utazás új szintjét jelenti a fejlett szennyvízkezelő rendszerekkel és a hulladékkezelési megoldásokkal, hanem egy vizuális csoda is. Alex Flämig művészi alkotása, amely az MSC hajózási vállalat elkötelezettségét a tengeri ökoszisztéma megóvása iránt szimbolizálja, állandó emlékeztetője lesz a hajótesten ennek a küldetésnek.

Az MSC Euribia hajón több mint 1000 vendéget képes kényelmesen befogadni az öt lenyűgöző medencéjében, és ígéretet tesz a tengeren található legnagyobb vízipark és a legbőségesebb nyilvános terület egyike biztosítására. A hajó fedélzetén a leghosszabb LED kupola alatt helyezkedik el a fedett sétány, ahol különleges éttermek és üzletek találhatók, így a szórakozás és társasági élet központja lesz.

Az új szolgáltatásokkal és a sokféle szórakozási lehetőséggel, különösen a gyermekbarát tevékenységekkel, az MSC Euribia minden korosztály számára ígéretes kikapcsolódást kínál. Az MSC Aurea Spa exkluzív termál területe, a luxus szolgáltatások széles választéka, és a Yacht Club kizárólagos területei biztosítják, hogy minden utas megtalálja a neki való pihenést és kényelmet.

Az MSC Euribián töltött idő alatt a kulináris élvezetek is előtérbe kerülnek, több mint 10 étkezési hely és 21 bár várja, hogy különleges ízélményekkel gazdagítsa utazását. Minden ízlésnek megfelelően, a hagyományos ízektől kezdve a különleges gasztronómiai kalandokig, mindenki számára ígéretet teszünk valami egyedülállóra.

Csatlakozzon hozzánk ezen az emlékezetes utazáson az MSC Euribia fedélzetén, és élje át a Chemol Travel által szervezett, magyar idegenvezetővel kísért csoportos hajóutak lenyűgöző világát, miközben felfedezzük Észak-Európa csodáit egy fenntartható és luxus környezetben.

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2025. június 21-28.

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

21/6/2025

Az utazásunk izgalmas első napja Budapest repülőteréről veszi kezdetét, ahol menetrendszerinti repülőjárattal indulunk a németországi Hamburg felé. A repülőút alatt élvezhetjük a felhők feletti látványt és a várakozás izgalmát, amint egy új kaland kezdetén állunk. Hamburgba érkezés után egy kényelmes autóbusszal folytatjuk utunkat Kiel kikötője felé, ami az utazásunk kiindulópontja lesz. Ez a rövid utazás remek lehetőséget kínál arra, hogy megismerjük egymást, és megosszuk várakozásainkat az elkövetkezendő napokkal kapcsolatban.

Kiel kikötője, Németország egyik legforgalmasabb tengeri kapuja, izgalmas előszobája utazásunknak. Itt kapunk először ízelítőt a tengeri utazás nagyszerűségéből, ahogy megpillantjuk az MSC Euribia hajót, amely várakozik, hogy felfedezzük. A kikötő pezsgő atmoszférája és a tenger felé nyíló kapu szimbolikája tökéletes háttért biztosít ahhoz, hogy elkezdjünk álmodozni az előttünk álló kalandokról.

A kikötőbe érkezés után a becsekkolás az MSC Euribia hajóra egy sima és szervezett folyamat, amely során a Chemol Travel gondoskodik minden részletről, hogy Önnek csak az utazásra kelljen koncentrálnia. A becsekkolás során az utasok megismerkedhetnek a hajó különlegességeivel, és első kézből tapasztalhatják meg az MSC Euribia által kínált fenntartható innovációkat és luxust.

Az első napunk fénypontja, amikor végre fedélzetet veszünk az MSC Euribia hajón, ahol a kabinokba való bejelentkezés után lehetőség nyílik körülnézni, és felfedezni a hajó lenyűgöző lehetőségeit. A fedélzetre lépés pillanata varázslatos: a lenyűgöző design, a kényelem és a tenger közelsége azonnal magával ragadja az utasokat. Ahogy elhelyezkedünk a kabinjainkban és elindulunk a tenger felé, elkezdődik egy valóban felejthetetlen kaland, amely során a Chemol Travel gondoskodik arról, hogy minden pillanatot maximálisan élvezhessünk.

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

22/6/2025

A hajóutunk második napján az MSC Euribia, a Chemol Travel által szervezett csoportos hajóutak gyöngyszeme, Koppenhága, Dánia gyönyörű fővárosába érkezik. Ez a varázslatos város, amely híres a nyitott és barátságos atmoszférájáról, valamint gazdag történelmi és kulturális örökségéről, tökéletes következő állomása utazásunknak.

Koppenhága izgalmas keveréke a régi és az újnak, ahol a történelmi épületek és a modern dizájn harmonikusan olvadnak össze. A város pezsgő utcái, a színes épületek és a lenyűgöző vízi utak egyedülálló atmoszférát teremtenek, ami Koppenhágát igazán különlegessé teszi. A város számos látványossággal büszkélkedhet, mint például a híres Kis Hableány szobor, a lenyűgöző Amalienborg palota, és a Tivoli kertek, amelyek mind hozzájárulnak Koppenhága egyedi varázsához.

A dán főváros kiváló példája a fenntartható városi életmódnak, ahol a kerékpározás és a zöld területek előtérbe kerülnek, így tükrözve az MSC Euribia hajó által képviselt fenntarthatósági elveket. Ahogy sétálunk a városban, a történelmi épületek, a modern művészet és a zöld parkok egyesülése lenyűgöző kontrasztot alkot, ami Koppenhágát igazán emlékezetessé teszi az utazás során.

A város látogatása során a Chemol Travel gondoskodik arról, hogy a csoport minden tagja mélyreható betekintést nyerjen Koppenhága kulturális és történelmi gazdagságába, miközben a magyar idegenvezetőink biztosítják, hogy senki se maradjon le a város legfontosabb nevezetességeiről. Koppenhága a modern északi életmód és a történelmi örökség tökéletes keverékét kínálja, így az utazás során egyedülálló betekintést nyújt Dánia szívébe.

A nap végén, amikor visszatérünk az MSC Euribia fedélzetére, a koppenhágai látogatás élményei még hosszú ideig velünk maradnak, emlékeztetve minket arra a különleges helyre, ahol a történelem és a modernitás találkozik. Az MSC Euribia és a Chemol Travel által kínált csoportos hajóutak lehetővé teszik, hogy teljes mértékben átadjuk magunkat ennek a varázslatos északi városnak az élményének.

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

23/6/2025

Miután elhagyjuk Koppenhága kikötőjét, a következő napot teljes egészében a tengeren töltjük, az MSC Euribia fedélzetén. Ez a tengeri nap tökéletes alkalom arra, hogy felfedezzük a hajó által kínált számos lenyűgöző szolgáltatást és adottságot, miközben izgatottan várjuk, hogy a következő nap Hellesylt, Norvégia festői szépségű tájaira érkezzünk.

Az MSC Euribia nem csupán egy hajó; ez egy lebegő luxus resort, ahol minden szolgáltatás a vendégek kényelmét és szórakozását szolgálja. Az MSC Euribia fedélzetén eltöltött nap során lehetőség nyílik arra, hogy részt vegyünk a hajó által kínált számos tevékenységen és élvezzük a kiváló szolgáltatásokat.

Wellness és Pihenés: Az MSC Aurea Spa a hajó egyik csillaga, ahol egy exkluzív termál területtel, szaunával, gőzfürdővel és pezsgőfürdővel várja a pihenni vágyókat. A professzionális haj- és körömszalon, valamint a borotválkozást és egyéb szépségápolási szolgáltatásokat kínáló Borbélyüzlet mind-mind hozzájárulnak vendégeink teljes kikapcsolódásához.

Szórakozás és Aktivitások: Az MSC Euribia számos szórakozási lehetőséget kínál, beleértve a lenyűgöző víziparkot, amely tökéletes szórakozást nyújt minden korosztálynak. A sportközpontok, a szuper-szórakoztató park és a tengeren található leghosszabb LED kupola alatti fedett sétány mind hozzájárulnak a fedélzeten eltöltött idő élvezetéhez.

Gasztronómia: A hajó 10 étkezési helyszíne és 21 bárja ígéretes választékot kínál, hogy minden ízlésnek megfelelő élményt nyújtson. Az éttermek változatos kulináris élményeket kínálnak, a hagyományos tengeri fogásoktól kezdve a nemzetközi konyháig, míg a bárokban különleges italokkal és lenyűgöző kilátással várják a vendégeket.

Exkluzív Élmények: Az MSC Yacht Club tovább emeli a luxusutazás színvonalát, kínálva a vendégek számára egy privát medencével, napozóterasszal, és pezsgőfürdőkkel rendelkező területet, valamint 24 órás komornyikszolgálatot, dedikált étteremmel és társalgókkal.

Ez a tengeri nap lehetőséget biztosít arra, hogy teljes mértékben kihasználjuk az MSC Euribia hajó által kínált luxus szolgáltatásokat és adottságokat, miközben a Chemol Travel által szervezett csoportos hajóutak keretében izgatottan várjuk a következő napot, amikor Hellesylt gyönyörű tájaira érkezünk. Az MSC Euribia fedélzetén eltöltött napok garantáltan emlékezetesek lesznek, miközben a tenger csodáit fedezzük fel a kényelem és a luxus ölelésében.

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

24/6/2025

A Chemol Travel által szervezett csoportos hajóút következő állomása Hellesylt, Norvégia, egy kis, de varázslatosan szép település, ami az UNESCO világörökségi helyszínének részét képező Geirangerfjord kapujában helyezkedik el. Az MSC Euribia hajónkon tett utazás során a természet lenyűgöző csodái tárulnak elénk, amint Hellesylt kikötőjébe érkezünk, bemutatva Norvégia fjordjainak lélegzetelállító szépségét.

Hellesylt, ezen a varázslatos helyen, ahol a hegyek találkoznak a tengerrel, és a vízesések zuhatagokban törnek a mélybe, egyedülálló élményt kínál az utazóknak. A település környezete, ahol a természet ereje és szépsége mindenütt jelen van, tökéletes háttér a kalandokhoz és a pihenéshez egyaránt. A Chemol Travel magyar idegenvezetői segítségével az utazók mélyebb betekintést nyerhetnek a helyi történelembe, kultúrába, és élvezhetik a norvég táj különleges báját.

Hellesylt látogatása során az utasok megcsodálhatják a híres Hellesylt vízesést, amely a település közepén található, és egyedi látványosságot nyújt. A környező hegyek, a zöldellő mezők, és a kristálytiszta fjordok egyszerre nyújtanak nyugalmat és inspirációt az ide látogatóknak. Ez a hely tökéletes példája annak, hogyan él együtt az ember a természettel harmóniában, tiszteletben tartva annak szépségét és erejét.

Az MSC Euribia hajóval történő érkezés Hellesyltbe lehetővé teszi a vendégek számára, hogy kényelmesen fedezzék fel ezt a lenyűgöző helyszínt, élvezve a hajó által kínált luxus és kényelem kombinációját a természet csodáival. A Chemol Travel által szervezett csoportos hajóutak különlegessége, hogy minden részletre odafigyelnek, így biztosítva, hogy az utazás minden pillanata felejthetetlen élmény legyen.

Hellesylt látogatása nemcsak a fjordok és hegyek látványát kínálja, hanem lehetőséget ad arra is, hogy közelebbről megismerjük a skandináv életmódot, a helyi hagyományokat és gasztronómiát. A Chemol Travel gondoskodik arról, hogy az utazók teljes mértékben kihasználhassák ezt a különleges lehetőséget, miközben az MSC Euribia hajón kényelmesen pihenhetnek utazásuk során. Hellesylt és környéke igazi gyöngyszem azok számára, akik szeretik a természetet és a kalandot, így ez az állomás kihagyhatatlan része az észak-európai hajóútnak.

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

24/6/2025

A Chemol Travel által szervezett csoportos hajóútunk következő lenyűgöző állomása Geiranger, egy olyan hely Norvégiában, ami a természet csodáját hivatott bemutatni. Az MSC Euribia hajón tett utazásunk során a Geirangerfjord mélyére hajózunk, ami nemcsak Norvégia, hanem az egész világ egyik legcsodálatosabb fjordja. Ez a különleges hely, amely szintén az UNESCO világörökségi listáján szerepel, igazi természeti csoda, amely lenyűgözi az idelátogatókat.

Geiranger káprázatos látványosságai között megtalálhatók a hatalmas vízesések, mint például a Hét Nővérek, a Vőlegény, és a Friaren, amelyek a fjord meredek falairól zuhannak alá, lélegzetelállító látványt nyújtva. A zöldellő hegyoldalak, a kristálytiszta vizek, és a környező hegyek látványa felejthetetlen emléket hagy azokban, akik szerencsések ezt a helyet felkeresni.

A Chemol Travel gondoskodik arról, hogy az utazók ne csak lássák, de valóban megéljék Geiranger szépségét, lehetőséget biztosítva arra, hogy közelről felfedezzék ezt a természeti csodát. A magyar idegenvezetőink által vezetett kirándulások során a vendégek megtapasztalhatják a fjordok és a környező táj varázsát, miközben betekintést nyernek a helyi kultúrába és történelembe.

Az MSC Euribia hajóval való utazás Geirangerbe nemcsak a fjord felfedezésének kényelmét nyújtja, hanem lehetőséget ad arra is, hogy a vendégek luxus körülmények között élvezhessék a környék természeti szépségeit. A hajó kiváló kilátást nyújt a fjordokra, miközben a fedélzetén lévő szolgáltatások és kényelmi lehetőségek biztosítják, hogy az utazás minden pillanata kényelmes és élvezetes legyen.

Geiranger és a Geirangerfjord látogatása egyértelműen kiemelkedő pontja minden Észak-Európába irányuló hajóútnak. A Chemol Travel által szervezett csoportos hajóutak során az MSC Euribia hajón való utazás lehetővé teszi, hogy a vendégek a legteljesebb módon élvezzék ezt a természeti csodát, miközben a magyar idegenvezetők gondoskodnak arról, hogy mindenki számára érthető és hozzáférhető legyen ez a különleges élmény. Geiranger megtestesíti a norvég fjordok varázsát, és emlékezetes élményt nyújt azoknak, akik felfedezik.

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

25/6/2025

Molde, Norvégia, a "Rózsák városa" az MSC Euribia hajónkon tett utazásunk egyik lenyűgöző állomása, amely a Chemol Travel által szervezett csoportos hajóutak során kerül felkeresésre. Ez a festői szépségű hely a Romsdalfjord partján fekszik, és híres a lenyűgöző panorámájáról, amely több mint 200 hegyi csúcsra nyújt kilátást a környező területeken. Molde varázsa abban rejlik, hogy a természet és a városi élet tökéletes harmóniáját kínálja a látogatóknak.

Molde különleges vonzereje a rózsakertjeiben és a nyári jazz fesztiváljában rejlik, amely a várost a zene és a virágok szerelmeseinek kedvelt célpontjává teszi. A város sétálóutcái és a környező természeti szépségek, mint például a Varden kilátópont, ahonnan a híres "Molde Panoráma" tárul a szemünk elé, kihagyhatatlan élményt nyújtanak.

Az MSC Euribia és a Chemol Travel lehetővé teszi, hogy a vendégek kényelmesen fedezzék fel Molde kulturális és természeti kincseit. A hajóról szervezett kirándulások során a magyar idegenvezetők bepillantást nyújtanak a helyi történelembe, kultúrába és a természetbe, biztosítva, hogy az utazás során mindenki számára felejthetetlen élményt nyújthassanak.

Molde látogatása során a vendégek megcsodálhatják a város jellegzetes skandináv építészetét, élvezhetik a helyi gasztronómia ízeit, és sétálhatnak a festői kikötő környékén, amely nyugodt és barátságos atmoszférát áraszt. A város és környéke kiváló lehetőséget kínál a természetjárás és a friss levegőn való kikapcsolódásra, amelyet a fjordok és hegyek lenyűgöző látványa tesz még emlékezetesebbé.

Az MSC Euribia hajón való utazás Moldebe egyedülálló lehetőséget kínál a vendégeknek, hogy a Chemol Travel által szervezett csoportos hajóutak keretében felfedezzék Norvégia egyik legvarázslatosabb városát. A kényelmes és luxus körülmények között tett látogatás során Molde és környékének természeti és kulturális szépségei garantáltan lenyűgözik az utazókat, hagyva bennük tartós emlékeket e különleges helyről.

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

26/6/2025

A Chemol Travel által szervezett csoportos hajóutak során az MSC Euribia hajón folytatott utazásunk egyik csúcspontja Flaam, egy lenyűgözően szép norvég falu, amely a híres Aurlandsfjorden, egy mellékfjordja a világhírű Sognefjordnak. Flaam különlegessége a környező természet lenyűgöző szépsége, a meredek hegyoldalak, zöldellő mezők és a kristálytiszta fjordvizek, amelyek varázslatos háttérként szolgálnak az itt eltöltött időhöz.

Flaam különösen híres a Flåmsbana vasútvonalról, ami egyike a világ legmeredekebb vasúti egyenes vonalainak, csodálatos kilátást nyújtva a környező hegyekre és vízesésekre. Ez a vonatút, amely átszeli a festői norvég tájat, igazi élményt nyújt, lehetővé téve a látogatók számára, hogy közelről csodálhassák meg a természet csodáit.

Az MSC Euribia fedélzetéről való kiszállás Flaamban lehetőséget nyújt a vendégeknek, hogy részt vegyenek különböző kalandokban, mint például a fjordokon történő kajakozás, gyalogtúrák a lenyűgöző norvég tájon, vagy éppen egy lassú hajózás a fjordon, felfedezve a vízparti falvakat és a természet szépségét. A Chemol Travel gondoskodik arról, hogy a magyar idegenvezetők vezetésével a látogatók teljes mértékben kihasználhassák ezt a különleges helyszínt, bemutatva Flaam természeti és kulturális kincseit.

Flaam egyben remek lehetőséget kínál a helyi norvég kultúra megismerésére is. A falu kis mérete ellenére gazdag gasztronómiai kínálattal rendelkezik, lehetőséget biztosítva a vendégeknek, hogy megkóstolhassák a helyi specialitásokat, mint például a friss tenger gyümölcseit vagy a hagyományos norvég ételeket.

Az MSC Euribia és a Chemol Travel által kínált Flaam látogatás egyedülálló lehetőséget nyújt az utazóknak, hogy közvetlenül tapasztalják meg Norvégia egyik leglenyűgözőbb táját. A kényelem és a luxus, amit a hajó kínál, tökéletes kiegészítője ennek a természetközeli kalandnak, így biztosítva, hogy a látogatás emlékezetes és különleges élmény legyen mindenki számára.

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

27/6/2025

Az MSC Euribia fedélzetén töltött utolsó tengeri napunk egy újabb lehetőséget kínál arra, hogy kihasználjuk a hajó által kínált számos luxus szolgáltatást és kényelmi lehetőséget, mielőtt visszatérnénk Kielbe, Németországba, zárva ezzel a Chemol Travel által szervezett csoportos hajóutat. Ez a nap tökéletes alkalom arra, hogy visszatekintsünk az utazás során szerzett emlékekre, és élvezzük a nyílt tenger nyújtotta békét és nyugalmat.

A hajóról való kiszállást követően a csoport menetrend szerinti repülőjárattal indul vissza Budapestre. Az utolsó nap programja simán és szervezetten zajlik, a Chemol Travel gondoskodik minden utazási részletről, hogy a hazatérés zökkenőmentes és kényelmes legyen minden utas számára. A repülőút alatt van idő felidézni az utazás során átélt kalandokat, megosztani egymással a legemlékezetesebb pillanatokat, és már tervezni a következő utazást.

Kiel, ahogy a hajóút elején, úgy a végén is fontos szerepet játszik az utazásunkban. A város, amely az indulásunk és visszatérésünk helyszíne volt, keretet ad az utazásunknak, és lehetőséget nyújt arra, hogy még egyszer megcsodáljuk a kikötő pezsgését és a város szépségét.

A visszaút Budapestre nem csak az utazás fizikai befejezése, hanem egy lehetőség arra is, hogy személyes tapasztalatainkat és új ismereteinket magunkkal vigyük haza, gazdagítva ezzel életünket. A Chemol Travel által szervezett csoportos hajóút az MSC Euribia fedélzetén nem csupán egy utazás volt a térképen felfedezett helyszínek között, hanem egy út önmagunk felé is, ahol új barátságok születtek, és ahol a tenger és a fjordok csodálatos világába kalauzolt el minket.

Ahogy a repülő leszáll Budapest repülőterén, hivatalosan is véget ér ez a különleges utazás, de a vele járó élmények és a létrejött kapcsolatok tovább élnek bennünk, inspirálva minket, hogy folytassuk a felfedezést és nyitottak maradjunk a világ csodáira.

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

28/6/2025

Az utazásunk zárónapján, az MSC Euribia hajóval visszaérkezünk Kiel kikötőjébe, Németországba, befejezve ezzel a felejthetetlen kalandot, amelyet a Chemol Travel szervezett csoportos hajóút keretében tettünk Észak-Európa csodálatos tájain. A kikötés után búcsút intünk a hajónak és a tengernek, készen arra, hogy visszatérjünk a mindennapokba, tele új emlékekkel és élményekkel.

A repülőtérre érkezve az utasok búcsút intenek a tengeri kalandoknak, és felszállnak a Budapestre induló repülőgépre. A hazafelé tartó utazás ideális alkalom arra, hogy az utasok megosszák egymással az utazás során szerzett emlékeiket és tapasztalataikat.

A repülőút során a vendégek pihenhetnek és élvezhetik a fedélzeti szolgáltatásokat, miközben Budapest felé haladnak. Az utazás végén a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren szállnak le, ahol a kalandos hajóút emlékeivel térnek haza.

A hazatérés nem csak egy utazás végét jelenti, hanem egy új kezdetet is a következő utazások és felfedezések tervezésére. Az utasok szívükben hordozzák azokat a csodálatos élményeket és tájakat, amelyeket a fjordok, a tengeri napok és a különböző városok látogatása során tapasztaltak meg. Az MSC Euribia hajóútja így örökre belevésődik az utazók emlékezetébe mint egy különleges és felejthetetlen kaland.

Az Ön utazási csomagja az alábbi szolgáltatásokkal biztosítja az utazás zökkenőmentes és teljes körű élvezetét:

 • Repülőjegy: Kényelmes és gyors légi közlekedés Budapest és a célállomás között, menetrendszerű járatokkal, amelyek a pontos érkezést és visszautazást garantálják.

 • Adók és illetékek, valamint borravalók: Az utazási díj magában foglalja az összes adót, illetéket és a kötelező borravalókat, így Önnek nem kell külön költségekkel számolnia.

 • Prémium ellátás a hajón: A hajón található éttermek változatos menüvel várják, az nemzetközi ízektől a mediterrán specialitásokig, minden egyes fogás neves séfek keze munkáját dicséri. A büfé szintén rendelkezésre áll reggelire, ebédre, vacsorára és késő esti snackre, lehetővé téve, hogy bármikor élvezhesse a kínálatot.

 • Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő: Az utazás során egy tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésre, aki minden kérdésre válaszol és segítséget nyújt, hogy az utazás zavartalanul teljen.

 • Magyar nyelvű fordítás a kirándulásokon: Amennyiben részt vesz a fakultatív kirándulásokon, biztosított a helyi idegenvezető által nyújtott információk magyar nyelvű fordítása, hogy minden információ tisztán és érthetően érkezzen.

A cél az, hogy az utazás minden pillanata gondtalan, kényelmes és emlékezetes legyen. Az utasok elégedettsége és kényelme az utazás minden szakaszában prioritást élvez.

Az Ön utazását az alábbi kiegészítő szolgáltatásokkal teheti még teljesebbé és egyedibbé:

 • Biztosítások:

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Készüljön fel minden váratlan eseményre az utazás alatt, hogy nyugodtan élvezhessen minden egyes pillanatot.

  • Sztornó biztosítás: Ha egészségügyi okokból kell lemondania az utazást, e biztosítás révén a költségei megtérülnek. További információkért forduljon hozzánk.

 • Fakultatív programok: Csatlakozzon változatos fakultatív programjainkhoz, amelyek gazdagítják az utazás élményét, betekintést nyújtva a célpontok kultúrájába és történelmébe.

 • Italcsomag: Válasszon széles kínálatunkból az italok közül a hajón, hogy az utazás minden momentuma kellemes és frissítő legyen, legyen szó a délutáni hidratálásról vagy az esti szórakozásról.

 • Internet: Tartsa a kapcsolatot a külvilággal és a szeretteivel az utazás során az internet-hozzáférés segítségével, így megoszthatja élményeit és naprakész maradhat.

Ezek a további szolgáltatások biztosítják, hogy az utazás minden aspektusa az Ön egyéni igényeire szabva legyen, így az élmény még teljesebb és személyre szabottabb lesz.

Néhány kulcsfontosságú tudnivaló az utazással kapcsolatban:

 • Pótágyas kabinok: Amennyiben pótágyas kabint szeretne foglalni, felhívjuk figyelmét, hogy ezek a kabinok csak előzetes kérésre állnak rendelkezésre. A pótágyas kabint csak a foglalás visszaigazolását követően garantáljuk. Kérjük, hogy igényét mielőbb jelezze felénk, így biztosíthatjuk Önnek a kívánt szállást. Ennek megfelelően tudjuk az Ön utazásának minden egyes részletét a legnagyobb kényelem és zökkenőmentesség érdekében megszervezni.

Néhány fontos tudnivaló és feltétel az utazással kapcsolatban:

 • Csoportlétszám: A tervezett program megvalósulásához legalább 20 fő jelentkezése szükséges. Továbbá, a különböző kirándulások lebonyolításához minimum 10 fő részvétele elengedhetetlen. Ezért kérjük, hogy az utazás tervezése és lefoglalása során ezt vegyék figyelembe, így biztosítva, hogy a választott programok és kirándulások gördülékenyen valósulhassanak meg.

 • Programváltozás: Fenntartjuk a jogot a programok sorrendjének megváltoztatására. Ez különösen a tengeri utazásoknál fordulhat elő, ahol előfordulhat, hogy a hajótársaság, szükség esetén és előzetes bejelentés nélkül is, módosíthatja a tervezett útvonalat. Ilyen módosításra akkor kerülhet sor, ha a hajótársaság ezt indokoltnak látja. Kérjük, legyenek készen állni az esetleges változásokra és mutassanak rugalmasságot az útvonalak tekintetében.

További információk az utazással kapcsolatban:

 • Fakultatív programok: Akik szeretnék utazásukat további élményekkel gazdagítani, számos fakultatív program közül választhatnak. A programok árait és részletes leírását weboldalunkon találják. További részletekért, például a részvételi feltételekről, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre további tájékoztatással.

  Az fakultatív kirándulásokat a hajótársaság szervezi, és az általunk közölt információk ezen szervezet által biztosítottak. A kikötőkben szervezett túrákról szóló átfogó információkat nyújtjuk. A pontos túraleírások és részletek a hajón kerülnek megerősítésre.

  Fontos megjegyezni, hogy a parti kirándulások programja és útvonala változhat a helyi körülmények, a váratlan események, a helyi szabályozások vagy egyéb korlátozások miatt.

 • Ellátás a hajón: Az alapellátás magában foglalja a nem palackozott jéghideg vizet, jeges teát, limonádét, főzött kávét, teát és a reggelinél kínált gyümölcsléket. Ezek az italok 24 órán át elérhetőek a hajó büféjében és az étkezések idején a fő éttermekben, biztosítva a kényelmet és a folyamatos hidratálást az utazás folyamán.

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2025. június 21-28.

Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark), Hellesylt/Geiranger (Norway), Molde Fjord (Norway), Flaam (Norway), Kiel (Germany)

Fedezze fel az észak-európai csodákat egy felejthetetlen kaland során, amely magában foglalja a káprázatos fjordokat, történelmi városokat és lenyűgöző tájakat az MSC Euribia hajón, a Chemol Travel által szervezett csoportos hajóutunk keretében. Ez az utazás egy egyedülálló lehetőség arra, hogy felfedezze Észak-Európa gyöngyszemeit, miközben rendkívüli kedvezményekkel teszi az utazást még vonzóbbá!

Az út során Kielből, Németországból indulunk, majd érintjük Koppenhága csodálatos városát Dániában, folytatjuk utunkat Norvégia lenyűgöző fjordjai felé, mint a Hellesylt/Geiranger, Molde és Flaam, végül ismét visszatérünk Kielbe. Minden állomás egy-egy új világ, amely gazdag kulturális és természeti élményekkel várja Önt.

Az MSC Euribia hajó kivételes kényelmet és luxust kínál, miközben az utazás során felfedezheti a környék nevezetességeit. Prémium ellátás, változatos étkezési lehetőségek, és számos szórakoztató program biztosítja, hogy az utazás minden pillanata emlékezetes legyen. Ezenkívül a hajó fenntartható technológiákat alkalmaz, hogy óvja a tengeri környezetet, amelyen áthalad.

Most pedig különleges kedvezményekkel tesszük még csábítóbbá az utazást! Bevezetjük a "Családi Kedvezmény" programunkat, amely 5% extra megtakarítást biztosít, ha legalább két felnőttel és két, 18 év alatti gyermekkel utazik, és egyszerre legalább két kabin foglalását eszközöli. Minden utas 19 900 Ft kedvezményben részesül, ha az utazást legalább 90 nappal az indulás előtt lefoglalja. Továbbá, további 5% kedvezményt is igénybe vehet, ha a teljes összeget egyetlen tranzakcióban kifizeti, és a foglalás az indulás előtt legalább 150 nappal megtörténik.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy részese legyen egy varázslatos utazásnak, amely a Chemol Travel és az MSC Euribia segítségével nemcsak kényelmet és luxust, hanem a fenntarthatóságot is szem előtt tartva kalauzolja el Önt Észak-Európa szívébe. Foglalja le most, és készüljön fel egy életre szóló kalandra!

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Italcsomag
Internetcsomag
Választható fakultatív kirándulások
bottom of page