top of page

Helló 2025!

A hajóutak régóta egyedülálló és lenyűgöző élménynek számítanak az utazás és szórakozás terén. Minden évben ezek a lebegő paradicsomok fejlődnek, utasoknak kínálva egy példa nélküli utazást, ami kényelmet, luxust és kalandot ötvöz. Ahogy előretekintünk a 2025-ös évre, a hajózás világa átalakulásokon megy keresztül, ígérve az utazók számára egy még lenyűgözőbb és felejthetetlenebb utazást.

2025-re készülj fel egy olyan utazásra, amely mindazt nyújtja, amire valaha is vágytál egy hajóúton! A hajóutazások mindig is különleges kikapcsolódást nyújtottak az embereknek, de a 2025-ös év még felejthetetlenebb élményeket ígér.

Ebben az évben a hajótársaságok minden eddiginél lenyűgözőbb úticélokat és programokat kínálnak. Utazz el a tengerparti trópusi paradicsomokba, ahol a homok finom, a tenger kristálytiszta, és a nap mindig ragyog. Vagy válaszd a kulturális utazásokat, ahol izgalmas városok és történelmi helyszínek várják felfedezésre.

A 2025-ös hajóutazások során ne csak a helyeket, hanem az embereket is fedezd fel. Találkozz új barátokkal, ossz meg élményeket, és hozz létre emlékezetes pillanatokat a hajóút során. A közösség, amit egy hajóúton találsz, örökké velünk marad.

Ez az év az új lehetőségek éve, ahol a hajózás luxus és kényelemmel párosul, és ahol a tengeren való utazás egy valódi kalanddá válik. Vedd át az irányítást, és tervezd meg az álomhajóutadat 2025-re! Legyen ez az év a felfedezés és a kikapcsolódás éve a tengereken és óceánokon!

​Helló MADEIRA, helló KANÁRI-SZIGETEK!

​Helló MADEIRA, helló KANÁRI-SZIGETEK!

MSC Opera csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2025. január 25. - február 2. Kezdőár belső (IM1) kabinban: 669 900 Ft/fő

Helló PORTUGÁLIA!

Helló PORTUGÁLIA!

MSC Musica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2025. április 25. - május 6. Kezdőár belső (IR1) kabinban: 979 900 Ft/fő

Helló GÖRÖGORSZÁG!

Helló GÖRÖGORSZÁG!

MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2025. május 3-10. Kezdőár belső (IB) kabinban: 539 900 Ft/fő

Helló FÖLDKÖZI-TENGER!

Helló FÖLDKÖZI-TENGER!

MSC World Europa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2025. május 10-18. Kezdőár belső (IR1) kabinban: 679 900 Ft/fő

Helló GÖRÖGORSZÁG!

Helló GÖRÖGORSZÁG!

MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2025. május 11-18. Kezdőár belső (IB) kabinban: 529 900 Ft/fő

Helló GÖRÖGORSZÁG!

Helló GÖRÖGORSZÁG!

MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2025. május 17-24. Kezdőár belső (IB) kabinban: 539 900 Ft/fő

Helló GÖRÖGORSZÁG!

Helló GÖRÖGORSZÁG!

MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2025. június 7-14. Kezdőár belső (IB) kabinban: 579 900 Ft/fő

Helló GÖRÖGORSZÁG!

Helló GÖRÖGORSZÁG!

MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2025. június 22-29. Kezdőár belső (IB) kabinban: 579 900 Ft/fő

Helló FÖLDKÖZI-TENGER!

Helló FÖLDKÖZI-TENGER!

MSC World Europa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2025. szeptember 20-28. Kezdőár belső (IR1) kabinban: 699 900 Ft/fő

Az évkezdet mindig izgalmas időszak, amikor terveket készítünk az elkövetkező hónapokra, és miért ne vennénk bele néhány felejthetetlen hajóutazást is a 2025-ös év terveink közé? A hajóutazások nem csupán utazások, hanem életre szóló élmények és kalandok lehetőségei is. Most van itt az ideje, hogy inspirálódjunk és tervezgessük meg azokat a lenyűgöző úti célokat, amiket 2025-ben felfedezhetünk a világ tengerein.

Miért is ne kezdhetnénk az évet egy elképesztő Földközi-tengeri körutazással, ahol a történelem, kultúra és a tenger szépségei egyaránt várnak ránk? Vagy talán vágyunk a trópusi paradicsomok meglátogatására a Karib-térségben, ahol a fehér homokos partok és a türkizkék víz feledhetetlen élményeket kínálnak.

Az izgalmas helyszínek mellett fontos megemlíteni, hogy a hajóutazások során a luxus és a kényelem is mindig kéz a kézben jár. A modern hajók világklasszis szolgáltatásokat és étkezési élményeket kínálnak, így minden pillanatot kiélvezhetünk utazásainkon. Emellett a csoportos hajóutazásoknak is megvan a maga varázsa, hiszen új emberekkel találkozhatunk, barátságokat köthetünk, és közösen fedezhetjük fel a világ látnivalóit.

Tehát vegyük elő a térképet és kezdjük el tervezni a 2025-ös hajóutazásainkat! Legyenek ezek álmaink úti céljai, és hagyjuk, hogy az inspiráló helyek és élmények vezessenek minket az új évben. A 2025-ös hajóutazások egy sor lehetőséget és izgalmat rejtve várnak ránk, és már most érdemes elkezdenünk álmodozni és tervezni, hogy milyen lenyűgöző helyeket fedezhetünk fel a világ különböző pontjain. Hajóra szállva egy kaland vár ránk, amit soha nem fogunk elfelejteni, és ami örökké velünk marad majd emlékeinkben.

bottom of page