top of page

👋 Helló DUBAI! 🌆🇦🇪 Csoportos MSC Virtuosa hajóút 🛳️🌟 márciusban 🗓️🌸 magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️

🗓️ 2024. Március 1-9. 🌸🌞

DUBAI és az Emirátusok MSC Virtuosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

🌟🛳️✨ Az MSC Virtuosa hajóúton az Egyesült Arab Emírségek 🇦🇪 káprázatos világa várja Önt! Engedje át magát a luxusnak 💎 és kényelemnek 🛌 ezen az exkluzív úton, ahol a határok nem léteznek.

Az Emírségekben, ahol egykor a sivatagok 🏜 domináltak, ma futurisztikus városok 🌆 és az arab történelem gazdag maradványai mellett a világ legmagasabb épületei, mint a Burj Khalifa 🏙️, és a legfényűzőbb szállodák 🏨🌟 ragyognak. A modern építészeti csodák 🏗️ és történelmi paloták 🕌🏰 együtt alkotnak egy egyedülálló összhangot.

Egy tapasztalt magyar idegenvezető 🗺️🎤 társaságában mélyebben ismerheti meg az arab kultúra 🎭🐫 sokszínűségét és a modern városok csillogását. A Sir Bani Yas szigeten 🏝️ pedig az idilli tengerparti élmények 🌊🏖 és emlékezetes szafarik 🦒🌳 várják a látogatókat.

Az MSC Virtuosa körutazás 🌐🛳️ nem csak egy hagyományos utazás - egy életre szóló élmény, amely lenyűgözi az Emírségek látványos fejlődésével 📈🌐 és innovációjával 🛠️🌟 az elmúlt évtizedek során.

 

Ne maradjon le erről a rendkívüli lehetőségről! 🌟🎉 Élvezze ezt a fényűző kalandot 🌟🛳️✨!

 

Március 1. - Indulás!, 1. nap
Indulás! Az csoport az esti órákban közvetlen járattal repül Dubaiba, ahol korán reggel érkeznek meg. Miután felvették a bőröndöket, vendégül látjuk a csoportot kivételes arab vendégszeretettel, és egy csodás reggelivel kínáljuk őket. A reggeli után egy rövid sétával megismerkedhetnek Dubaival és annak nevezetességeivel, majd irány a kikötő, ahol az MSC Virtuosa már várja utasait az indulásra.

Március 2. - Dubai, U. Arab Emirates, 2. nap
Az MSC Emirates és Omán körutazásán egy part menti kirándulás keretében felfedezheti Bur Dubajt, Dubai metropoliszának szívében, a szellős Creek déli oldalán fekvő Bur Dubai városát. Ez Dubai legrégebbi része, és lenyűgöző betekintést nyújt a város hagyományos gyökereibe. Itt található a hely számos érdekes arab örökségi háza, amelyek a gyönyörű régi iráni negyedben, Bastakiya negyedben és a vízparti Shindagha negyedben csoportosulnak, valamint a kiváló Dubai Múzeum és a hangulatos textilszuk.

Az MSC Dubai, Abu Dhabi & Katar kirándulásokat kínál a nyüzsgő Deira kerületbe is: Dubai hagyományos kereskedelmi tevékenységének központjába, amelynek nagy része még mindig a terület régimódi szúkok élénk sorában zajlik, beleértve a híres arany- és fűszerpiacokat is. A régi városközponttól néhány kilométerre délre a modern Dubaj látványos stílusban kezdődik a Sheikh Zayed Roaddal, ahol felhőkarcolók nyaktörő sora áll, köztük a csillogó Emirates Towers.

Még ezeket is túlszárnyalja azonban a sáv déli végén található hatalmas Downtown Dubai fejlesztés, amelynek középpontjában a lenyűgöző új Burj Khalifa, a világ legmagasabb épülete áll, amelyet további rekordokat döntögető látványosságok, köztük a gigantikus Dubai Mall és a látványos Dubai szökőkút szegélyeznek.

A Sheikh Zayed Roadtól nyugatra, a tengerparti Jumeirah kiterjedt külvárosa a hagyományos választási cím a dubaji európai külföldiek számára, ahol a falakkal körülvett villák végtelenül hosszú sorát fél tucat bevásárlóközpont és néhány visszafogott látnivaló tarkítja. Jumeirah déli végén, az álmos Umm Suqeim külvárosban még több ikonikus látnivaló található, köztük a hullám alakú Jumeirah Beach Hotel, a rendkívüli, arabnak látszó Madinat Jumeirah komplexum és a felejthetetlen Burj al Arab szálloda.

Március 3. - Doha, Qatar, 3. nap
Egy katari utazás különleges lesz egy MSC hajóúton. Egy Dubai, Abu Dhabi és Katar körutazás során megismerkedhet Dohával, az ország futurisztikus fővárosával az Öböl partján. Egy város, amelynek fantasztikus városképét új, szupermodern felhőkarcolókkal díszítették. A dohai Aspire Tower (300 méter) uralja az égboltot. Ez az ország legmagasabb épülete, amelynek formája egy fáklyához hasonlít. Ez az épület a sportváros közelében található, amely már olyan eseményeknek adott otthont, mint a XII. pánarab játékok. Doha nagy része, beleértve az olyan imahelyeket, mint a katari iszlám tanulmányok karának új mecsetje, úgy tűnik, már a jövőben van. Ne hagyja ki a Gyöngy látogatását, a futurisztikus mesterséges kör alakú kikötőt, amelyet a városközponttól északra alakítanak ki, és mégis, ahogyan azt az MSC kiránduláson észreveheti, a város ősi szíve még mindig erősen dobog.

Doha történelmi központjában található a Suq, ahol a tevétől az aranyig mindent el lehet cserélni, valamint a XIX. század végéről származó, ma múzeummá alakított Al Khoot erőd. Az MSC Cruises hajótársasággal tett dohai körutazása során néhány kiránduláson az ország északi részének felfedezésére és e lenyűgöző emirátus történelmének megismerésére indulhat. Ash Shamalban a sivatag közepéből emelkedik ki az Al-Zubara erődítmény, amely a harmincas évekből származik. Az első pillantásra hatalmas homokvárnak tűnő épületet teljesen felújították, és múzeummá alakították át. Az erőd közelében egy másik, még régebbi védelmi építmény, a Qal' at Murair régészeti maradványai is megtekinthetők. Szintén itt található Zubara, a kereskedők és gyöngybúvárok faluja, a XIX. századból származó, később elhagyott település.

Március 4. - Bahrain, 4. nap

Egy MSC hajóút során, mely Dubai, Abu Dhabi és Katar felé veszi az irányt, Bahreinben is kikötésre kerül sor, mely egy 40km hosszú és mindössze 15km széles sziget a Perzsa-öbölben.

Ez az ország, mely ezeréves kultúrával rendelkezik, a "két tenger királyságának" is nevezik, mivel vizei délen Katarral, nyugaton pedig Szaúd-Arábiával határosak. Bahreinben történő megállásod során egy kirándulás során felfedezheted a bájos fővárosát, Manamát. A város, ahol a modern felhőkarcolók az öreg épületek mellett állnak, erős kötődést mutat a nomád hagyományokhoz: lakosai gyakran kivonulnak a sivatagba, és nagy fehér sátrakban tartózkodnak, hogy részt vegyenek a régi hagyomány, a sólyomvadászatban. A Nemzeti Múzeum kiváló kiindulópont a főváros meglátogatásához: lehetőség nyílik a terület történetének és szokásainak megismerésére.

Az Al Fateh mecset viszont egy misztikus élmény. Ez a hatalmas szent épület két lenyűgöző minarettel rendelkezik, amely akár 7,000 hívőt is befogadhat, és anyagait a világ minden tájáról hozták. Például az indiai intarziás fából készült ezer lámpa, a hatalmas osztrák Swarovski kristály csillár, és az olasz Carrara márvány. A fővárostól nem messze található a Qal'at al Bahrain (Bahrain Erőd). Nagy értékű, részben a nemrégiben végzett rekonstrukciós munkáknak köszönhetően, az erőd jelenlegi formája a 16. századi portugál tengerészek "kalóz" tevékenységének bizonyítéka.

Azonban a domb, amin áll, számos emberi település helyszíne volt az évszázadok során. Végül, nem hagyhatod el Bahreint anélkül, hogy megvásárolnád, vagy legalább megcsodálnád, a tengerében gyűjtött csodálatos és rendkívül értékes gyöngyöket.

Március 5. - Tengeri nap az MSC Virtuosa fedélzetén, 5. nap

Az MSC Virtuosa nevét a virtuóz szóból kapta, ami azt jelenti, hogy valaki rendkívül jártas bármely tevékenységi területen, így az MSC Virtuosa ezt a címet kapta, hogy tisztelegjen az MSC Cruises építészei és a Les Chantiers de l’Atlantique hajóépítő partnerének szaktudása és munkája előtt, akik ezt az innovatív hajóosztályt tervezték és építették. Ez az új hajó az MSC Cruises flottájának két legnagyobb hajója közé tartozik, húgahajójával, az MSC Grandiosával együtt, amelyek lenyűgöző vendégfunkciókkal büszkélkednek, melyek tökéletes harmóniában egyesülnek, hogy a legjobb hajóúti élményt nyújtsák. Az MSC Virtuosa az egyik legkörnyezetbarátabb hajó a tengeren és az energiatakarékos modern hajózás mintapéldánya.

Légkibocsátás: A kén-oxid (SOx) kibocsátásának 98%, a nitrogén-oxid (NOx) kibocsátásának 90% csökkentése a legfejlettebb technológiáknak köszönhetően. Energetikai hatékonyság: Számos energia-megtakarító berendezés a hatékonyság maximalizálására, mint például az intelligens fűtés, szellőzés és légkondicionálás. Szennyvízkezelés & Tengeri élet védelme: Fejlett szennyvíztisztító rendszer, amely magasabb tisztítási normákat tartalmaz, mint a legtöbb parti szennyvíztisztító létesítmény.

Tudjon meg többet arról, hogyan járul hozzá az MSC Csoport a hatékony környezetvédelmi megőrzéshez és humanitárius programokhoz az MSC Alapítványi Központban a hajón. A legnagyobb LED-kupola a tengeren. Az indoor sétányon találhatóak a fő- és különleges éttermek, valamint számos üzlet. A sétány várhatóan az utasok szocializálódásának és szórakozásának legfőbb helyszíne lesz. Ami általában a világ művészeti galériáiban található, azt most az MSC Virtuosa fedélzetén találja: Andy Warhol és Roy Lichtenstein 11 műalkotása, amelyeket most egy 2 éves kiállításon csodálhat meg a hajó művészeti falán. Fedezze fel a pop art úttörőit, a modern művészet egyik legfelismerhetőbb stílusát, miközben egy italt élvez a L’Atelier Bárban. Az MSC Cruises azért ismert, mert díjnyertes családi kínálata van, és hosszú távú partnersége van a LEGO Csoporttal a gyermekklub területek és a fedélzeti tevékenységek tervezésében.

Fedezze fel az összes gyermek-, tinédzser- és szülőszolgáltatást és tevékenységet. Az MSC Virtuosa 5 kiemelkedő és egyedi medencével várja vendégeit, beleértve az egyik legnagyobb és legbonyolultabb víziparkot a tengeren. A medencék képesek kényelmesen elszállásolni 1000+ vendéget. Az Atmosphere Pool, 1.700 m2 területű, körülbelül 10 m2 közterülettel vendégenként, az egyik legbőségesebb, amit a tengeren találhatunk. Az MSC Aurea Spa termálterülettel, professzionális masszázsokkal, testkezelésekkel, arckezelésekkel és szépségápolási szolgáltatásokkal várja a vendégeket. Panoráma edzőterem a legújabb Technogym gépekkel, 5 lenyűgöző medence és a TOP 19 exkluzív napozó.

 

Március 6. - Abu Dhabi, U. Arab Emirates, 6. nap
Az Egyesült Arab Emírségek fővárosa, Abu Dhabi, ahol az MSC hajója várja a visszatérést, érdekes kontrasztot kínál a tengerparton alig több mint egy órányi autóútra fekvő szabadszellemű szomszédjával, Dubajjal.

Az Egyesült Arab Emírségekben található Abu Dhabi, Abu Dhabi és India körutazás vezető látnivalói közé tartozik az extravagáns Emirates Palace szálloda és a még látványosabb Sheikh Zayed mecset, míg a hatalmas Ferrari World vidámparknak otthont adó Yas-sziget különböző látványosságai csak az út végén találhatók. 
 
Az Abu Dhabi Yas-szigetén található blockbuster attrakció minden F1-rajongó számára álomkirándulás. A "világ legnagyobb fedett vidámparkja" a Ferrari témájú látványosságok és látványosságok széles választékát kínálja, amelyek a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt tetszeni fognak, beleértve a lehetőséget, hogy F1 szimulátorral vezessenek vagy a Formula Rossa hullámvasúton (a világ leggyorsabbja) utazzanak, vagy hogy a G Force "száguldó toronyban" megtapasztalják a versenynapi gyorsulást - valamint számos szelídebb, családbarát attrakciót is. 
 
A motorsport elkötelezett rajongói a klasszikus és kortárs Ferrarik nagy kiállítását és a cég híres maranellói gyárának virtuális megtekintését is élvezni fogják. Abu Dhabi központjától mintegy 15 km-re a hatalmas Sheikh Zayed mecset uralja a város szárazföldi megközelítését, kupoláinak és minaretjeinek hófehér tömege messziről látható, és az iszlám büszkeség látványos szimbóluma az Egyesült Arab Emírségek fővárosának bejáratánál.
 
A 2007-ben elkészült mecsetet Zayed bin Sultan al Nahyan sejk rendelte meg, és róla nevezték el, aki a bejárat közelében található szerény, fehér márvány mauzóleumban nyugszik. A mecset a világ egyik legnagyobb és minden bizonnyal a legdrágább mecsete, amelynek építése tizenkét évig tartott, és mintegy 500 millió dollárba került. Szokatlan az is, hogy az Egyesült Arab Emírségekben az egyetlen két mecset egyike, amely nem muszlimok számára is nyitva áll.

Március 7. - Sir Bani Yas Island, U. Arab Emirates

Egy varázslatos megálló az MSC Dubai, Abu Dhabi és Katar körútján Sir Bani Yas szigete.

Ez semmi köze nincs a hiper-technológiai fejlődéshez, amit az út során Abu Dhabi fővárosában csodálhat meg.

Az MSC Beach Experience Sir Bani Yas szigetén a relaxálást jelenti. Magában foglalja a finom barbecue ebédet, melyben bőséges burgerek és egyéb grillezett finomságok, friss saláták és zöldségek, sütemények és gyümölcsök szerepelnek. A sziget hat bárjából koktélokat, jéghideg söröket és üdítőket is élvezhet.

A szórakozási lehetőségek széles skálája között szerepel a strandtenisz és röplabda, a paddle boarding és a búvárkodás, nem beszélve az edző- és táncaktivitásokról, valamint a vidám strandpartikról. Eközben az óriási vízi park és a gyermekjátszó egész nap boldogan tartja a gyerekeket.

El sem hagyva a strandot, kényeztetheti magát egy frissítő masszázzsal vagy szépségkezeléssel, amit az MSC Aurea Spa szakértői nyújtanak. És ha sziget túrát foglalt – vagy az utolsó pillanatban dönt úgy, hogy csatlakozik egyhez – az Utazási Iroda is ott található a strandon.

Sir Bani Yas szigetén, akárcsak Dalma szigetén és a közeli hat Discovery szigeten, hatalmas természetvédelmi területet jelöltek ki a kihalás veszélye előtt álló fajok számára, legyenek azok az Arab-félszigetről vagy Afrikából.

Felfedezhet egy páratlan sziget célpontot. Menjen lovagolni vagy jeep túrára; töltse idejét az állatmegfigyelő helyeken, majd hajózzon egy hagyományos dhow-n.

Sir Bani Yas szigetén mindenki megtalálhatja álmai strandélményét, vagy részt vehet egy olyan szafari túrán, amilyet még soha, a mocsaras területeken, a sivatagban és a védett öböl területeken át.

Március 8. - Dubai, U. Arab Emirates, 8. nap

Dubai egy gyönyörű és modern város, amely számos érdekes látnivalót kínál. Egy napot eltölteni itt lehetőséget ad arra, hogy felfedezd a város kultúráját és történelmét, élvezd a luxus vásárlás és az éttermek sokszínűségét, valamint meglátogasd a híres építészeti csodákat és látnivalókat, például a Burj Khalifa-t vagy a Dubai Földrajzi Társaságot. Dubai-ban számos szórakozási lehetőség is elérhető, mint például a homokdűnéken való szafari, a vízi sportok, a múzeumok, a szórakoztató parkok és az éjszakai élet. Az éghajlat is kedvező, így akár egy napot is lehet eltölteni a homokos tengerparton napozva és élvezve a kristálytiszta vizet. Összességében, Dubai egy izgalmas és különleges város, amely egy egész napos látogatásra is megéri az időt.

Március 9. - Érkezés Budapestre, 9. nap
A HAJÓ a reggeli órákban érkezik a kikötőbe, és miután kiszáll a csoport, buszra szállnak. Azonban mielőtt a repülőtérre mennek, meglátogatják a Dubai Mallt, amely nemcsak a vásárlás szerelmeseinek kínál rengeteg lehetőséget, hanem a szórakozásra vágyók számára is számos élményt rejteget. A csoport sétálhat a hatalmas bevásárlóközpontban, gyönyörködhet a világ legnagyobb akváriumában vagy akár sípályán is síelhetnek. A repülőgép indulásáig eltölthetik az időt a Dubai Mallban, majd a találkozó után indulnak a repülőtérre. Végül menetrendszerinti járattal indulnak haza Budapestre.

 

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

 • Repülővel való utazás Budapestről és vissza: Menetrend szerinti járatokkal garantáljuk, hogy időben a kívánt célállomásra érkezzen és vissza is térjen fővárosunkba.

 • Transzfer szolgáltatások: Minden szükséges transzfer benne foglaltatik a részvételi díjban, így gond nélkül juthat el egyik helyről a másikra.

 • Minden szükséges adó, illeték és kötelező borravaló: A részvételi díj tartalmazza az összes adót, illetéket, és a kötelező borravalókat (HSC), így ezekkel nem kell külön foglalkoznia.

 • Kiválasztott kabinkategóriában történő teljes ellátás a hajón: Kényelmes kabinjában teljes ellátásban részesül az egész utazás során, hogy minden perce a kényelmet szolgálja.

 • Magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes ideje alatt: Tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérőt biztosítunk, aki az egész utazás alatt rendelkezésére áll és segítségére lesz.

 • Fordítás a fakultatív kirándulásokon: Amennyiben a fakultatív kirándulásokon vesz részt, gondoskodunk arról, hogy magyar nyelvű fordítás álljon rendelkezésére, hogy a helyi idegenvezető által közölt információkat könnyedén megérthesse.

Ezzel a szolgáltatáscsomaggal garantáljuk, hogy utazása kényelmes, gondtalan és felejthetetlen legyen!

Az utazását további szolgáltatásokkal is kiegészítheti, melyekkel még kényelmesebbé és személyre szabottabbá teheti az élményt:

 • Biztosítások:

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás - Legyen felkészült az utazás során bekövetkező váratlan helyzetekre.

  • Sztornó biztosítás - Ha bármilyen okból módosítani kell tervein, legyen megnyugodva, hogy nincsenek jelentős anyagi veszteségei.

 • Fakultatív programok: Vegyen részt különféle programokon, hogy még több élménnyel gazdagodhasson az utazása során.

 • Italcsomag: Élvezze a frissítő italainkat, hogy mindig megfelelően hidratált legyen és élvezhesse az esti lazulás pillanatait.

 • Internet: Maradjon kapcsolatban a világgal és a szeretteivel; biztosítjuk az internet hozzáférést az utazás során.

Ezekkel a kiegészítőkkel biztosítjuk, hogy az Ön utazása teljesen az Ön igényeihez igazodik!

Az utazással kapcsolatban figyelembe veendő fontos információk:

Pótágyas kabinok: Ha pótágyas kabint szeretne foglalni, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezeket csak lekérés alapján tudjuk biztosítani. Miután megtörtént a visszaigazolás, veheti igénybe a pótágyas kabin szolgáltatását. Ahhoz, hogy biztosan megkaphassa a kívánt szállást, kérjük, időben jelezze felénk az igényét.

Az utazással kapcsolatos fontos információk és feltételek:

Csoportlétszám: A program minimum résztvevői létszáma 20 fő, míg a külön kirándulásokhoz legalább 10 fő jelentkezését várjuk. Kérjük, hogy ezen létszámi korlátokat vegye figyelembe az utazás tervezése során.

Programváltozás: Jogunkban áll a programok sorrendjének megváltoztatása. Továbbá a tengeri hajóutak során a hajótársaság is fenntartja magának azt a jogot, hogy szükség esetén, akár előzetes bejelentés nélkül, módosítsa a tervezett útvonalat még a hajóút alatt is, amennyiben azt indokoltnak látja.

Az utazással kapcsolatos kiegészítő információk:

Fakultatív programok:

 • A külön választható programok áraiért kérjük, látogasson el honlapunkra.

 • További részletekért, mint például a részvétel feltételei, munkatársainktól kaphat bővebb tájékoztatást.

 • A fakultatív kirándulások az MSC hajótársaság szervezésében zajlanak, mi pedig a tőlük kapott információkat fordítjuk és tesszük közzé. Kérjük vegye figyelembe, hogy az kirándulási program csak az egyes kikötőkben szervezhető túrák áttekintését nyújtja, és a végleges túra leírásokat a hajón erősítik meg. A parti kirándulások programja és útvonala változhat a helyi körülményektől és/vagy váratlan eseményektől függően, amelyek a túra napjának időzítését érintik, és/vagy változhatnak a helyi szabályozások vagy egyéb korlátozások alapján.

Ellátás a hajón:

 • A hajón kínált alapellátás a következőket tartalmazza: nem palackozott jéghideg víz, jeges tea, limonádé, főzött kávé, tea, és a reggelinél gyümölcslé. Ezek az italok 24 órán keresztül elérhetőek a hajó büféjében vagy az étkezések alatt a fő éttermekben.

👋 Helló DUBAI! 🌆🇦🇪 Csoportos MSC Virtuosa hajóút 🛳️🌟 márciusban 🗓️🌸 magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️

🗓️ 2024. Március 1-9. 🌸🌞

🌟🛳️✨ Lépjen be az Arab Emírségek 🇦🇪 csodás világába az exkluzív MSC Virtuosa hajóúton! A kényelem 🛌 és a luxus 💎 varázslatos kombinációjával várjuk az utasokat. Egy tapasztalt magyar idegenvezető 🗺️🇭🇺 társaságában fedezheti fel az arab kultúra 🎭🐫 lenyűgöző szépségeit és a modern városok 🌃🏙 ragyogását.

Ahol egykor sivatagok 🏜 uralta a tájat, ma a világ legmagasabb épületei 🏙️, legkáprázatosabb szállodái 🏨💫 és legbátrabb építészeti alkotásai 🏗️🌆 állnak. Ezek a modern mesterművek harmonikusan illeszkednek a történelmi paloták 🕌🏰 és az arab történelem 📜 relikviái közé.

🚢 Az MSC körutazás során olyan helyszínek várnak, mint Abu Dhabi és Dubai futurisztikus városképe 🌃🏗️, Sir Bani Yas szigetének paradicsomi tengerparti élményei 🏝️🌊 és lenyűgöző szafarik 🦒🌳.

💰 Élvezze az exkluzív kedvezményeket és az árfolyamgaranciát! Ha 90 nappal az indulás előtt foglal, 19 900 Ft kedvezményt kap utasonként! 🤑 Egy összegben történő fizetéssel további 5% kedvezményben részesül! 🎉 Azonban ne várjon sokáig: a foglalásnak az indulást megelőzően legalább 150 napon belül meg kell történnie. 🗓️ Az árfolyamgarancia lehetővé teszi, hogy nyugodtan tervezze meg utazását, anélkül, hogy az euróárfolyam változásai miatt aggódnia kellene. 🛡️💶

📞 Ha kérdései vannak, szakértő munkatársaink készen állnak, hogy segítsenek és részletes információt adjanak az ajánlatról. 🗨️👥

🌟 Foglalja le álomutazását most, és élvezze ezt az elképesztő kalandot! 🌟🛳️✨

Válasszon kabin kategóriát
Válasszon kabin kategóriát | egyágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Választható népszerű internet csomagok
bottom of page