top of page

🇮🇸 Helló IZLAND! 🌋⛴️ MSC Preziosa csoportos hajóút 🚢 magyar idegenvezetővel 🗣️🇭🇺

📅 2024. Július 24. - Augusztus 4. ☀️🛳️

Helló IZLAND! MSC Preziosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

Eljött az idő, hogy egy különleges útra hívjuk Önt 💌, ami éppúgy tele van kalanddal 🗺️, mint pihenéssel 😌 és luxussal 🌟. Képzeljen el egy helyet 🤔, ahol hatalmas vízesések 💦 robbannak ki zöldellő tájakból 🌳, mohás láva mezők 🌋 szegélyeznek hófödte hegyeket 🏔️, és az állkapocs-lazító fjordok 🏞️ mindenkit elvarázsolnak ✨. Ez a hely nem más, mint Izland 🇮🇸, és most itt az alkalom, hogy egyedülálló módon fedezze fel: egy luxus hajóúton! 🛳️ ​Emelkedjenek ki a hétköznapokból 🌆, és élje át a természet grandiózus csodáit 🌈 a MSC Preziosa fedélzetén 🚢, ahol egy magyar idegenvezető 🗣️ is a rendelkezésükre áll. Hamburgból indulva 🇩🇪, az Egyesült Királyság 🇬🇧 és Izland csodálatos tájain vezet az utunk 🗺️, míg végül ismét visszatérünk Hamburgba ⚓.​ Mártózzanak meg az ásványokban gazdag Kék Lagúnában 🌊, ismerjék meg a viking történelmet 🛡️ az Izlandi Nemzeti Múzeumban 🏛️, vagy készítsenek egy képet 📸 a Naputazó előtt, egy modern szobor előtt 🗿, amelyet egy viking hajó ihletett ⚓. Fedezzék fel Akureyri sport és alpesi ösvényeit 🏂 a Hlíðarfjallon, amely a turisták nagy kedvence 🌟. Nézzenek szembe a "Godafoss" - az Istenek Vízesésével 🌊, vagy élvezzék a pihentető iszapfürdőt 🛁 a Myvatn-tónál. ​Fedezzék fel Izland páratlan szépségét 🏞️ teljes kényelemben 😌. A hajónk stílusos szállásokkal 🛏️, egyedi tervezéssel 🎨 és kiváló szolgáltatásokkal 🥂 várja utasait. Próbálják ki a világosztályú konyhát 🍽️, az innovatív helyszíneket 🎉, és élvezzenek hibátlan kiszolgálást 👏. Csatlakozzanak hozzánk ezen a díjnyertes izlandi hajóúton 🏆, és fedezzék fel a kaland új magasságait 🗺️. Szóljon a Helló Izland! ajánlatunk 📣, és élje át az utazás élményét 🌈. Készen áll az indulásra? 🚢✨

Július 24. - Hamburg, Németország, 1. nap

A csoportos hajóút első napja olyan izgalommal és várakozással telik, mint amilyen a varázslatos izlandi fjordok felfedezése. Budapestről indul a csoport, ahol az utazás szerelmesei összegyűlnek, hogy együtt vegyenek részt ezen a felejthetetlen kalandon.

A menetrendszerinti repülőjárat reggel indul, így van idő a repülőtéren való találkozóra, a bőröndök feladására és a repülőre szállás előtti utolsó pillanatokra. Az izgalom már a levegőben van, ahogy a csoport tagjai megismerik egymást és megosztják utazási terveiket és reményeiket.

 

A repülőút Hamburgba lenyűgöző lehetőséget kínál, hogy megcsodáljuk Európa változatos táját. Ahogy magasra emelkedünk, Budapest csodálatos látványától búcsúzunk, hogy aztán Németországban, Hamburgban kössünk ki, ahol a MSC Preziosa várja utasait, és az izlandi kaland kezdete vár ránk.

Az utazás minden pillanata gondosan megtervezett, hogy maximálisan kihasználhassuk az időt és kényelmesen élvezhessük a hajóút minden pillanatát. A hajóra való beszállás után, az utasok megismerkedhetnek a kabinjaikkal és a hajó lenyűgöző szolgáltatásaival. Ezen az estén, a fedélzeten állva, a hamburgi kikötő fényeit nézve, a jövőbeni kalandok gondolata édes izgalommal tölti el a csoportot. Holnap újra találkozunk, amikor elindulunk az Egyesült Királyság felé, és még tovább, Izland csodálatos tájaira.

Ez a nap csak az utazás kezdete. Hajóra fel, és induljon velünk a nagy izlandi kalandra!

Július 25. - Tengeri nap az MSC Preziosa fedélzetén, 2. nap

Az első tengeri nap hajnalán úgy ébredhetnek, hogy a szoba ablakából a végtelen tenger látványában gyönyörködhetnek. Ezen a napon nem csupán a nyílt óceán látványa fogja elvarázsolni Önöket, de a hajó maga is, amely nem más, mint a modern mediterrán mestermű, az eco-hajó MSC Preziosa.

A luxushajó életének ritmusa a mediterrán életstílus szépségeit kínálja, mely az óceáni napokon egyedülállóan élvezhető. Az MSC Preziosa a legkifinomultabb kialakítással és részletes kézműves munkával büszkélkedhet, amely egy valódi kő térrel és lenyűgöző jellemzőkkel, mint például a csillogó Swarovski kristály grandiózus lépcsőház, valamint a mágikus "végtelen" medence teszik teljessé az utasok élményét.

Ezen a napon lehetőségük lesz megismerni a hajó minden rejtett zugát, beleértve a gondosan kialakított közösségi tereket, a wellness központot, az elegáns éttermeket és bárokat, a szórakoztató helyszíneket és a lenyűgöző panorámás kilátást nyújtó fedélzeti területeket.

Az első tengeri nap alkalom arra, hogy ellazuljanak a hajó fedélzetén, felfedezzék a kínált szolgáltatásokat és élvezzék a lenyűgöző kilátást. Vegyenek részt a fedélzeti programokban, kóstolják meg a világosztályú konyha finomságait, vagy egyszerűen élvezzék a nap sugarait a medencénél.

Az este fénypontja pedig egy elegáns vacsora, amelyet a hajó kiváló éttermében szolgálnak fel, ahol a kulináris remekek és a csodálatos tengeri kilátás egyaránt örömet okoz.

Egy tengeri nap az MSC Preziosán azt jelenti, hogy belemerülhetnek a luxusba, miközben élvezik a nyílt tenger nyugalmát és szépségét. Izgalmas és pihentető, a tengeri napok tökéletes módja annak, hogy feltöltődjenek a következő kikötés előtt, és a legtöbbet hozzák ki az izlandi kalandból.

 

Július 26. - Invergordon, Egyesült Királyság, 3. nap

Az első kikötési napunk az Egyesült Királyságban, Invergordonban vár ránk, amely a Cromarty Firth partján fekszik, Skócia Északnyugati Felföldjének egyik öblében. Ez az MSC Észak-Európa hajóút állomása egy rendkívüli Easter Ross várost tár fel, amely csodálatos hegyi csúcsokról, gyengéd zöld lejtőkről, színes falfestményekről és történelmi építészetről ismert.

Az MSC hajóút kirándulásai számos izgalmas látnivalót kínálnak:

- A Loch Ness és rejtélyes lénye
- Highlandi kastélyok: Cawdor, Urquhart és Dunrobin
- Glenmorangie whisky és a Royal Dornoch

Invergordontól délre található a gyönyörű Loch Ness, ahova egy MSC kirándulás keretében látogathatnak el. Nessie, a rejtélyes szörny, aki állítólag a sötét vizek mélyén leselkedik, milliók képzeletét ragadta meg! A legenda szerint a lény egy kis plesiosaurusz, egy hosszú nyakú tengeri hüllő, melyet most már kihaltnak tekintenek. Vegyék elő a fényképezőgépeiket, és legyenek résen, miközben a tájat és a rejtélyes légkört élvezik.

 

Skócia egy történelemmel átitatott ország, amely az ősi falvak, utánozhatatlan kultúra és lélegzetelállító tájak otthona. Egy MSC kirándulás során megismerhetik a Highland legnagyobb kastélyainak szépségét, beleértve a középkori Cawdor, a 13. századi Urquhart és a fenséges Dunrobin kastélyt.

Invergordon északi részén, a bájos Tain faluban született néhány Skócia ikonikus single malt whisky márkája. Egy MSC kirándulás során ellátogathatnak a 19. századi Glenmorangie lepárlóba, ahol megismerhetik ezt a díjnyertes ital gyártását. Ezután látogassanak el a 12. századi Dornoch városba, a híres Royal Dornoch Golf Club otthonába. Sétáljanak végig a történelmi központon, pihenjenek a homokos strandon, vagy élvezzék a helyiek által nyújtott meleg vendégszeretetet.

A kikötési nap Invergordonban különleges pillanatokkal, lenyűgöző tájak felfedezésével és a skót kultúra és hagyományok megismerésével tölti meg az utazásunkat.

Július 27. - Tengeri nap az MSC Preziosa fedélzetén, 4. nap

A következő napunkat újra a tengeren töltjük, ami tökéletes alkalmat teremt arra, hogy felfedezzük az MSC Preziosa kiváló szolgáltatásait és kényeztető lehetőségeit.

Engedjék, hogy a díjnyertes MSC Aurea Spa szépség- és wellness kezelései eloszlassák a feszültséget. A privát luxusban élvezhetik az MSC Yacht Club kiváltságait, amely egy hajó a hajón belül, exkluzív lakosztályokkal, komornyik szolgálattal, dedikált létesítményekkel és privát fedélzettel - mindez előjogokat biztosít a fedélzeti világosztályú szabadidős tevékenységekhez, beleértve a teljes játékkaszinót és a Broadway méretű színházat.

Fedezzék fel az MSC Preziosa szolgáltatásait, mint például a finom Butcher's Cut éttermet, a felnőtteknek fenntartott napozóteraszt, ahol spa kezelések is igénybe vehetők, valamint a Tiki bárt, amely a gyerekek és tinédzserek számára is szórakoztató.

A tengeri napok ideálisak arra, hogy kiélvezzék a hajózás nyújtotta luxust és kikapcsolódást. Legyen szó a nap sugarainak élvezetéről a felnőtteknek fenntartott napozóteraszon, egy pihentető masszázs megtapasztalásáról a díjnyertes MSC Aurea Spában, vagy egy ízletes vacsoráról a Butcher's Cut étteremben, a második tengeri napjuk az Önöké.

Élvezzék a tenger hullámzásának látványát, olvassanak egy könyvet a hajó könyvtárában, vagy vegyenek részt a fedélzeti szórakoztató programokban. Esténként pedig nézzenek meg egy Broadway méretű előadást a hajó színházában. Ezen a napon Önök döntik el, hogyan töltik el idejüket - a legfontosabb, hogy élvezzék a hajón töltött időt és a nyílt tenger békéjét.

 

Július 28-29. - Reykjavik, Izland, 5-6. nap

A kaland folytatódik és az izlandi kikötőben, Reykjavíkban találjuk magunkat, a világ legészakibb fővárosában. Ez a kis, de pezsgő kikötőváros Viking múzeumokkal, boltokkal és élénk hangulattal várja az utazókat. Az MSC Északi-Európa hajóutak célállomása számos közeli látnivalót kínál, beleértve a geotermikus kék lagúnát, lenyűgöző vízeséseket és boldog tavakat.

Az MSC hajókirándulások izgalmas dolgokat kínálnak a látogatóknak, például:

- A Gullfoss vízesés
- A Þingvellir Nemzeti Park
- Fürdés a Kék Lagúnában

Fedezzék fel Izland lélegzetelállító Gullfoss vízesését egy MSC hajókirándulás keretében. Ez a lenyűgöző vízi látványosság, mindössze rövid autóútra a Haukadalur-völgytől, Európa egyik legkülönlegesebb vízeséseként számon tartott. Csodálják meg a különleges természeti környezet látványát, amely 1979 óta védett természeti rezervátum. A Gullfoss vízesés mélyen inspiráló élmény, és gyönyörű hátteret nyújt a fényképekhez.

A Þingvellir Nemzeti Park, Reykjavíktól északkeletre található völgyben, a világörökség része. Az MSC hajókirándulás során felfedezhetik ezt a lenyűgöző élőhelyet, amely a Silfra-repedésen fekszik - a Észak-Amerikai és az Eurázsiai lemezek tektonikus határán. A kilátóból csodálatos tájakat tekinthetnek meg, beleértve a Közép-Atlanti-hátságot. Észreveszik majd Izland eredeti Alþingi parlamentjének helyét is, amelyet 930-ban alapítottak!

Egy durva vulkáni terület szívében fekszik a gyönyörű Kék Lagúna, amely egy elkényeztető MSC hajókirándulás. Itt a tó meleg, 37-39°C-os vízében fürödhetnek, melyet láva fal vesz körül. A lagúna geotermikus tengerivize gazdag ásványi anyagokban és revitalizáló tulajdonságokkal bír mind a test, mind a lélek számára. Izland egyik fő látványosságaként ez a csodálatos vízgyűjtő mindenki "megtérnivalók" listáján szerepelnie kell Izlandon.

Július 30. - Isafjordur, Izland, 7. nap

Máris az Izland északnyugati csúcsán, a Skutulsfjörður partjainál találjuk magunkat, ahol az ősi Ísafjörður városa húzódik meg, egy MSC Északi-Európa hajóutak célállomás. Közelében a lándzsára emlékeztető Vigur szigete található, amely egy érintetlen paradicsom, puffinok, sirályok és egy bájos tengeri oroszlán kolónia otthona.

Az MSC hajókirándulások számos izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- A Dynjandi vízesés
- Thingeyri: régi hagyományok és viking kultúra
- Vigur szigete

Az Arnarfjörður domboldalán zuhog le a lenyűgöző Dynjandi vízesés. Egy MSC hajókirándulás során élvezheti egy kellemes buszos utazást a csodálatos terepen át, egészen ebbe az epikus természeti csodába. Csodálja meg a vízesés lenyűgöző áramlását, ahogy a hegyről lezúdul. Álljon meg, hogy fényképeket készítsen, vagy sétáljon a távoli, de gyönyörű Westfjords tájain.

A bájos Thingeyri városka várja Önt egy MSC hajókirándulás keretében. Itt felfedezheti azt a földet, amely mélyen gyökerezik az ősi népmesékben és az izgalmas viking kultúrában. Látogasson el a régi Kovácsműhelybe, amely most egy lenyűgöző múzeum. Nézze meg a kovácsmestereket munka közben, és tudjon meg többet történetéről. Ezután látogasson el Thingeyri 'Viking területére', ahol a modern kori vikingek harcolnak, táncolnak és népdalokat énekelnek. Végül fedezze fel a Sandar lovardát, ahol megcsodálhatja a gyönyörű izlandi lovakat.

A Vigur szigete egy bájos zöld oázis, amelyet az Ísafjarðardjúp-fjord északi kék vizei ölelnek körbe. Tavasszal a sziget számtalan madárfaj költőhelyévé válik, és nyáron puffinok, jeges sirályok, fekete lunda és eidere kacsák érkeznek nagy számban. Ezen az MSC hajókiránduláson élvezheti egy 30 perces hajókirándulást, majd sétálhat a szigeten, hogy felfedezze annak természeti szépségeit. Látogasson el a Viktoria házhoz, Izland egyetlen szélmalomhoz, és az ország legkisebb postahivatalához!

Július 31. - Akureyri, Izland, 8. nap

Akureyri, az észak-izlandi hangulatos kikötőváros, hatalmas fjorddal és lélegzetelállító hegyekkel a háttérben várja a látogatókat. Ez az MSC Északi-Európa hajóutak állomása kiváló kiindulópont a környező tájak meglátogatásához, amelyek csodálatos természeti csodákat kínálnak, mint például a lenyűgöző Godafoss vízesés.

Az MSC hajókirándulások számos izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- Godafoss vízesés
- A Mývatn-tó vizei
- A Skútustaðir hamis kráterek

Izlandot híres epikus tájai és gyönyörű látnivalói miatt. Egy MSC hajókirándulás során eljuthat a lenyűgöző Godafoss-hoz - amit szeretettel 'Istenek vízesésének' hívnak. Kr. u. 1000 körül Thorgeir, egy idős törzsfőnök, a vízesésbe dobta a norvég istenek szobrait, mielőtt a kereszténységet Izland hivatalos vallásává nyilvánította. Lenyűgözni fogja a Godafoss 12 méteres vízesése, az ország egyik legjobb vízi látványossága.

Izlandon, az Északi-sarkkör déli részén, mintegy 105 km-re található a csodálatosan valószerűtlen Mývatn-tó, Európa egyik legnagyobb természeti kincse. Egy MSC hajókirándulás során megcsodálhatja a rendkívül sekély tó körüli lenyűgöző tájat, amely 2300 évvel ezelőtt vulkáni kövek ágyán alakult ki. A Mývatn természetfürdőben a föld felszínén mélyen lévő hasadékból feláramló gőzfátyol megnyugtatja lelkét és bőrét. Merüljön el a ásványi anyagokban gazdag türkizkék vizekben egy luxus és élénkítő élményért.

Fedezze fel Izland vízeséseit, tavait és vulkanikus tájait egy MSC hajókirándulás során, kezdve a lenyűgöző Godafoss-szal, a 12 méter magas vízeséssel, amelyet az 'Istenek vízesésének' hívnak. Pihenjen a Mývatn-tónál, Izland egyik leglélegzetelállítóbb víztömegénél, mielőtt megcsodálná a furcsa formájú Skútustaðir hamis krátereket. Ez a figyelemre méltó helyszín több mint 2300 évvel ezelőtt alakult ki, amikor a gőz a lángoló lávából robbant ki, amely a fagyasztott tájon folyt át. Végül zárja a napot egy nagyszerű geotermikus helyszínen, ahol iszapfürdőket, forró forrásokat, gőznyílásokat és kénlerakódásokat talál.

Augusztus 1. - Tengeri nap az MSC Preziosa fedélzetén, 9. nap

Az újabb tengeri napon a hajó számos szórakozási lehetőséget kínál. Az apróságok a Doremi Castle gyermek vízi parkban pancsolhatnak és játszhatnak, ahol számos szórakoztató és interaktív játék várja őket. A kalandvágyóbbak pedig kipróbálhatják a Vertigo-t, a tengeren található leghosszabb együléses vízi csúszdát, amelyet a Cruise International 2013-ban a 'Legjobb Innováció' díjjal tüntetett ki. Minden létesítmény rendelkezésre áll a gyerekek és tinédzserek számára, hogy a tengeri napok is felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak.

 

Augusztus 2. - Kirkwall (Orkney Is.), Egyesült Királyság, 10. nap

Az utazás következő állomása Kirkwall, Skócia Északi-szigetein található Orkney-szigetcsoport legnagyobb települése. Ez a lenyűgöző helyszín az MSC Észak-Európai hajóutak során olyan látnivalókkal várja az utasokat, mint a világörökségi státusszal rendelkező neolitikus szertartási komplexum.

Az MSC hajóutak a legizgalmasabb látnivalókat kínálják, többek között:

- Orkney vidéke és a Scapa Flow
- A Szent Magnus katedrális
- Skara Brae és Skail ház

A Scapa Flow egy ősi tengeri víztest, amelynek történelme a viking időkre nyúlik vissza. Hozzáférést biztosít az Északi-tengerhez és az Atlanti-óceánhoz, miközben szigetek sora védi. Egy MSC hajókiránduláson a vezetőd elmeséli a brit haditengerészet lenyűgöző háborús történeteit. Felfedezheted Orkney drámai szikláit, ősi kőköröit, és egy kis kápolnát, amelyet olasz hadifoglyok építettek a remény és béke szimbólumaként.

A Szent Magnus katedrális, Nagy-Britannia északi részén található legészakibb katedrális, uralja Kirkwall szerény panorámáját. A 12. században épült vörös homokkő épületet szeretetteljesen 'Az Észak Fényének' nevezik, és az MSC hajókirándulások központi pontja. A Római stílusban épült Szent Magnus katedrálist a viking gróf, Rögnvald alapította. Ez az építészeti remekmű vitrázsablakokkal és lenyűgöző oszlopokkal büszkélkedik, amelyek regális pompát kölcsönöznek neki.

A Mainland, az Orkney-szigetcsoport legnagyobb szigete, otthont ad Európa legteljesebb neolit településének, a Skara Brae-nak. Az MSC hajókiránduláson meglátogathatsz nyolc kőházat, amelyek közül néhány 3180 évvel ezelőttre datálható. Ez a világörökségi helyszín lenyűgöző régészeti leletek gyűjteményét tartalmazza, többek között eszközöket, gyöngyöket és kerámiákat. A közeli Skaill Házban, egy 1620-as években épült kúriában, élvezheted az öböl lenyűgöző panorámáját.

Augusztus 3. - Tengeri nap az MSC Preziosa fedélzetén, 11. nap

Az utolsó tengeri nap a hajón nem hagyható unalmasra. A Galaxy étterem nyitott konyhája egész nap ínycsiklandó ételeket kínál, a panorámás diszkó pedig biztosítja, hogy a ritmus az éjszakába nyúlóan ne hagyja alább.

Mindez és még sok minden más vár rád, hogy saját tempódban fedezd fel az MSC Preziosa hajón, élvezd a mediterrán stílusú életet és töltsd ki minden pillanatot, míg a világ legszebb helyeire hajózol át a tengeren. A tengeri napok garantáltan élményekkel lesznek tele, legyen szó a wellness központban eltöltött pihentető órákról, a színpompás kaszinóban tett látogatásról vagy a Broadway méretű színházban megtekintett előadásokról. Az MSC Preziosa a tengeri napokat is felejthetetlenné varázsolja.

 

Augusztus 4. - Hamburg, Németország, 12. nap

Miután minden utas kiszállt a hajóról, csoportunk buszra száll és elindul a hamburgi repülőtérre. Innen menetrend szerinti járatokkal utazunk vissza Budapestre.

Ez a csodálatos utazás a világ legszebb tájaira nem csupán a szemünknek, hanem a lelkünknek is felejthetetlen élményeket nyújtott. A tengeri napok során eltöltött idő, a világörökségi helyszínek és lenyűgöző természeti csodák látványától elállt a lélegzetünk, de a hajó által kínált szórakozási lehetőségek és luxus szolgáltatások is hozzájárultak az utazás tökéletes harmóniájához.

Reméljük, hogy az utazás minden pillanata tükrözi az MSC Preziosa és a mi személyre szabott utazási élményünk iránti elkötelezettségünket. Mi mindent megteszünk azért, hogy a legkülönlegesebb élményekkel gazdagodj, legyen szó a lenyűgöző látnivalókról, a világszínvonalú kényelemről, vagy az olyan exkluzív szolgáltatásokról, mint a MSC Aurea Spa és az MSC Yacht Club.

A lenyűgöző utazás, a pihentető tengeri napok és a mesés kikötővárosok meglátogatása mind hozzájárulnak ahhoz, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodj. Biztosak vagyunk benne, hogy ez az utazás mély nyomot hagy benned, és alig várjuk, hogy újra üdvözölhessünk téged a fedélzeten - legyen szó ugyanerről az útról vagy egy másik, éppoly izgalmas hajóútról.

Azt reméljük, hogy az MSC Preziosa hajóútja a sokszínű programlehetőségeivel, a luxus színvonalú szolgáltatásokkal és a világ legszebb helyszíneire vezető útvonalával elvarázsolta Önt. Szeretnénk megragadni ezt az alkalmat, hogy meghívjuk Önt, hogy legyen a visszatérő utasaink egyike, és élvezze velünk a világ legszebb helyeinek felfedezését.

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

- Utazás menetrend szerinti repülőjárattal: Budapestről indulva és oda visszaérkezve biztosítjuk utazását menetrend szerinti repülőjárattal, hogy időben elérje a kívánt célállomásokat.

- A szükséges transzfereket: Az utazás során szükségessé váló transzferek díja is benne foglaltatik a részvételi díjban.

- Adók, illetékek és kötelező borravalók (HSC) fedezettsége: Az utazás ára tartalmazza az összes adót, illetéket és kötelező borravalót, így Önnek ezekkel nem kell foglalkoznia.

- Teljes ellátás a hajón a választott kabinkategóriában: A hajón a választott kabinkategória szerinti teljes ellátást biztosítunk, hogy a legmagasabb kényelemben tölthesse az utazást.

- Magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt: Egy tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére az utazás egész időtartama alatt, hogy segítséget nyújtson mindenben, amire szüksége lehet.

- Magyar nyelvű fordítás a fakultatív kirándulások alatt: Amennyiben Ön a fakultatív kirándulásainkat választja, magyar nyelvű fordítást biztosítunk a helyi idegenvezetők által leadott programon, hogy minden információt tökéletesen megértsen.

​Az Ön utazását még kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti a következő választható opciók igénybevételével:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Védelmet nyújtunk az utazás során előforduló váratlan eseményekre, hogy teljes biztonságban érezhesse magát.

- Útlemondási (sztornó) biztosítás: Biztosítást kínálunk, mely lehetővé teszi az utazás lemondását anélkül, hogy jelentős anyagi veszteséggel kellene szembenéznie.

- Fakultatív programok: Választhatja a széleskörű kínálatunkban található fakultatív programokat, hogy még többet láthasson és tapasztalhasson meg az utazás során.

- Italcsomag: Frissítő italokkal gazdagítjuk utazását, amelyek segítenek a nap folyamán hidratáltan maradni és az esti pihenőidőben is kellemesen kikapcsolódni.

- Internet hozzáférés: Lehetőséget biztosítunk az internethez való hozzáférésre, hogy mindig kapcsolatban maradhasson szeretteivel és friss híreket kaphasson a világ minden tájáról.

​Fontos további információk az utazással kapcsolatban:

Pótágyas kabinok foglalása: Pótágyas kabinjaink foglalása lekérésre történik, melyeket a visszaigazolást követően vehetnek igénybe. Kérjük, jelezze igényét időben, hogy garantálni tudjuk a kívánt szállást.

​Fontos tudnivalók és feltételek az utazással kapcsolatban:

Csoport létszám: A meghirdetett csoport minimum létszáma 20 fő, míg a kirándulások esetében a minimum létszám 10 fő. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a számokat az utazás tervezésekor.

Program változás: Fenntartjuk a jogot a program sorrendjének megváltoztatására. A tengeri hajóutak esetében a hajótársaság is fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - eltérjen a meghirdetett kikötési útvonaltervtől, ha az indokolt.

​Kiegészítő információk és részletek az utazásról:

- Fakultatív programok: A fakultatív programok árairól honlapunkon található részletes információ. A részvétel esetleges feltételeiről pedig munkatársainknál tud tájékozódni.

- Teljes ellátás a hajón: A hajón biztosított teljes ellátás korlátozott italfogyasztást jelent, ami magában foglalja a víz- és kávéfogyasztást az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, továbbá gyümölcsleveket kínálunk a reggeli ideje alatt.

🇮🇸 Helló IZLAND! 🌋⛴️ MSC Preziosa csoportos hajóút 🚢 magyar idegenvezetővel 🗣️🇭🇺

📅 2024. Július 24. - Augusztus 4. ☀️🛳️

🌍✨ Helló IZLAND! 🌋🌊 Készüljön fel egy lenyűgöző kalandra, ahol a természet grandiózus csodái és a luxus hajózás egyedülálló kombinációjában részesül. 🚢🌟 Képzelje el egy helyet, ahol a vízesések zöld tájakból robbannak elő, 🌲💦 mohás lávamezők érintik a hófedte hegyeket, ❄️🏔️ és a lélegzetelállító fjordok mindenkit megigéznek. 🌅🛶 Ez nem más, mint az északi csoda, Izland! 🌌🔥 És most kínálunk egy páratlan lehetőséget, hogy felfedezze ezt a csodálatos országot luxus hajóúton, a MSC Preziosa fedélzetén. 🚢✨ Hamburgból indulva, az Egyesült Királyság és Izland varázslatos tájai várnak. 🏞️🌍 Fedezze fel a híres Kék Lagúnát, 🌊💙 bűvölje el a viking történelmet, 🛡️🔱 vagy fotózza le a modern Naputazó szobrot. 📸⛵ Fedezze fel Akureyri sport és alpesi ösvényeit, 🏂⛷️ álljon szemtől szembe a lenyűgöző Godafossal és élvezze a pihentető fürdőt a Myvatn-tónál. 🏞️💦 Az MSC Preziosa fedélzetén minden a kényelemről szól: kiváló éttermek, 🍽️🍷 elegáns szállás és kivételes szolgáltatások. 🥂🛌 Csatlakozzon hozzánk ezen a díjnyertes izlandi hajóúton, és engedje, hogy elvarázsoljuk Önt. 🎉🏆

És van még egy jó hírünk! 🎁💸 Ha most foglal és legalább 90 nappal az indulás előtt fizet, elképesztő 19 900 Ft kedvezményt adunk utasonként! 💰✨ Ráadásul, ha az árat egy összegben kifizeti, további 5% azonnali engedményben részesül! 🎈🎊 Ne hagyja ki ezt a különleges ajánlatot! Ha kérdése van, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére. 📞👥 Jöjjön el velünk ezen az izgalmas úton és élvezze az utazás minden pillanatát! 🌍🌠

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Válasszon kabin kategóriát | egyágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Választható népszerű internet csomagok
bottom of page