top of page

Helló JÚNIUS!

Júniusban a nyár izgalma és szépsége tárul elénk! Utazz velünk egy lenyűgöző csoportos úton, ahol a nyári tájakat magyar idegenvezetővel fedezheted fel! Ne feledj, a Földközi-tengeren júniusban a ragyogó napfény és a kristálytiszta tenger vár ránk! Fedezzük fel együtt a világ nyári arcát!

Helló JÚNIUS! Készen állsz egy felejthetetlen nyári kalandra? Csoportos utazásaink nem csak kirándulások - kapuk a természet és a kultúra csodáihoz! Fedezd fel az MSC hajóutak csillogó Földközi-tengeri gyöngyszemeit, ahol a nyár teljes pompájában vár. Izgalmas helyszínek, mint a görög szigetek vagy az olasz Riviéra mellett sok más csodás táj is vár! Utazásainkban nem csak a helyszínek különlegesek, hanem az emberek és az élmények is! Csatlakozz hozzánk, és egy magyar idegenvezetővel fedezd fel a világ nyári szépségét!

Helló NYÁR!

Helló NYÁR!

MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. június 2-10. Kezdőár ablakos kabinban (OR1): 769 900 Ft/fő

Helló FJORD!

Helló FJORD!

MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. június 8-15. Kezdőár belső kabinban (IR2): 889 900 Ft/fő

Helló JÚNIUS!

Helló JÚNIUS!

MSC Sinfonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. június 9-16. Kezdőár belső kabinban (IM1): 649 900 Ft/fő

Helló VAKÁCIÓ!

Helló VAKÁCIÓ!

MSC Splendida csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. június 26. - július 5. Kezdőár belső kabinban (IR2): 789 900 Ft/fő

A hajózás júniusban számos előnyt kínál, amelyek a következők:

 1. Ideális időjárás: Júniusban az időjárás általában meleg, a tengerek nyugodtak, és a nappali órák hosszúak, ami lehetővé teszi a kikötők izgalmas felfedezését​​.

 2. Földközi-tengeri szépségek: A Földközi-tenger, a vonzó partmenti városaival és ősi romjaival, kiváló választás a júniusi hajóutakhoz. Görögország, Olaszország és Spanyolország kínál történelmi, kulturális és lenyűgöző tájakat​​.

 3. Karibi paradicsom: A Karib-tenger trópusi paradicsomként ismert, júniusban kedvező időjárás várható kevesebb turistával az téli hónapokhoz képest​​.

 4. Alaszka természeti szépsége: Alaszka, a lenyűgöző tájak, gleccserek és vadon élő állatok otthona, különösen vonzó júniusban, amikor a vadon ébredezik​​.

 5. Észak-Európa történelme: Június kitűnő időpont az Észak-Európai történelmi városok felfedezésére, mint például Koppenhága, Stockholm, és Szentpétervár​​.

 6. Dél-Csendes-óceáni exotikum: A Dél-Csendes-óceáni szigetek, mint Tahiti, Fiji és Bora Bora, csodálatos úti célok júniusban​​.

Mindegyik úti cél egyedi élményeket kínál, de fontos figyelembe venni az előnyöket és hátrányokat:

 • Földközi-tenger: Gazdag történelem, változatos kultúra és gasztronómia, de a népszerű kikötők zsúfoltak lehetnek.

 • Karib-tenger: Gyönyörű strandok és meleg vizek, de június a hurrikán szezon kezdete.

 • Alaszka: Lenyűgöző természeti szépség és vadon élő állatok, de hűvösebb hőmérséklet és időnként eső.

 • Észak-Európa: Történelmi városok és egyedi kulturális élmények, de több utazást igényelhet.

 • Dél-Csendes-óceán: Paradicsomi táj és nyugalom, de sok helyről hosszú repülési idő szükséges​​.

bottom of page