top of page

Helló NOVEMBER!

Novemberben fedezd fel a trópusi paradicsomot és a történelmi csodákat! Csatlakozz egy felejthetetlen csoportos hajóútra, ahol a Karibi-tenger kristálytiszta vizei és a Vörös-tenger lenyűgöző tájai várnak rád magyar idegenvezetővel! Míg a Karib-szigetek a trópusi napfény és a pálmafás tengerpartok tökéletes menedékét kínálják, addig a Vörös-tenger partjain ősi kultúrák és lenyűgöző természeti látványosságok várják a kalandvágyókat.

Üdvözöllek a varázslatos NOVEMBERBEN! Készülj fel egy felejthetetlen utazásra, ahol a hajóutak nem csak a tengeri kalandokról szólnak, hanem a kulturális gazdagság felfedezéséről is. Fedezd fel a Karibi-tenger élénk színű világát és a Vörös-tenger történelmileg gazdag tájait. Izgalmas helyszínek, mint a csodás trópusi szigetek és az ősi kincsekkel teli partok mellett, a helyi kultúrák és hagyományok is várnak rád. Utazásaink során nem csak a látvány lenyűgöző, hanem az emberekkel való találkozások és az életre szóló élmények is! Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a világ két lenyűgöző arcát novemberben!

Helló JAPÁN!

Helló JAPÁN!

NCL Spirit csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. november 13-27. Kezdőár ablakos kabinban (OB): 2 479 900 Ft/fő

Helló DOMINIKA!

Helló DOMINIKA!

MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. november 16-25. Kezdőár belső kabinban (IR1): 1 099 900 Ft/fő

Helló DUBAI!

Helló DUBAI!

MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. november 22-30. Kezdőár belső (IR1) kabinban: 809 900 Ft/fő

Helló KANÁRI-SZIGETEK!

Helló KANÁRI-SZIGETEK!

MSC Opera csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. november 24. - december 2. Kezdőár belső (IM1) kabinban: 749 900 Ft/fő

Helló KARIB!

Helló KARIB!

MSC Seascape csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. november 29. - december 8. Kezdőár belső kabinban (IR1): 1 149 900 Ft/fő

November hónap egyedülálló lehetőséget kínál az utazás szerelmeseinek, különösen azoknak, akik a tengeri utazást részesítik előnyben. Ebben a hónapban a MSC hajótársaság két különleges útvonalat kínál: az egyik a Karibi-tenger kristálytiszta vizein át vezet, míg a másik az ősi és rejtélyes Vörös-tenger mentén halad.

MSC karibi hajóutak előnyei:

A Karibi-tenger mindig is a trópusi paradicsom szinonimája volt. Novemberben, amikor a legtöbb helyen már a hidegebb időjárás uralkodik, a Karibi-szigetek még mindig a meleg napsütést és kellemes időjárást kínálják. Az MSC hajóutak során a vendégek megcsodálhatják a lenyűgöző tájakat, mint például a fehér homokos tengerpartok, a buja trópusi erdők és a türkizkék tenger. A különböző szigetek, mint például Jamaica, Barbados, és a Bahamák, mindenki számára kínálnak valami különlegeset, legyen szó kulturális programokról, helyi gasztronómiáról vagy csak a pihenésről és napozásról a tengerparton.

MSC Vörös-tengeri útjainak előnyei:

A Vörös-tengeri útvonal egy teljesen másfajta élményt nyújt. Ez a térség gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik, ami lehetőséget biztosít az utazóknak, hogy felfedezzék az ősi civilizációk nyomait. Az MSC hajóút során a vendégek ellátogathatnak olyan híres helyszínekre, mint például Luxor és a Karnak Templom Egyiptomban, vagy a Jordániai Petra. Emellett a Vörös-tenger híres a világszínvonalú búvárkodási lehetőségekről is, ahol a búvárok lenyűgöző korallzátonyokat és a tengeri élővilág sokszínűségét fedezhetik fel.

MSC hajóutak kényelme és szolgáltatásai:

Az MSC hajótársaság mindkét útvonalán a vendégek a luxus és kényelem magas szintjét élvezhetik. A hajók modern berendezéssel, kiváló minőségű kabinokkal, széleskörű szórakoztató programokkal, ízletes ételekkel és italokkal, valamint különféle wellness és pihenési lehetőségekkel várják az utasokat. A fedélzeten eltöltött idő alatt az utazók élvezhetik a medencék, spa szolgáltatások, fitneszterem, valamint a különböző bárok és éttermek kínálatát. Az MSC hajóutak emellett magukban foglalják a személyre szabott szolgáltatásokat is, mint például a magyar nyelvű idegenvezetést, ami még inkább gazdagítja az utazási élményt.

Összességében, a novemberi MSC hajóutak kiváló választást kínálnak azok számára, akik szeretnék felfedezni a világ különböző részeit, legyen szó a Karibi-szigetek élettel teli, napfényes tájairól vagy a Vörös-tenger történelmileg gazdag és varázsl

bottom of page