top of page

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2024. november 22-30.

ER20241123DXBDXB.jpg

Az Ön részvételi díja a következő szolgáltatásokat tartalmazza: repülőút Budapestről és vissza, transzferek a helyszínek között, minden adó és kötelező borravaló, teljes ellátás a hajón kiválasztott kabinkategóriában, magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes ideje alatt, és fordítás a fakultatív kirándulásokon. Ezekkel a szolgáltatásokkal garantáljuk, hogy az utazás kényelmes, gondtalan és felejthetetlen élmény legyen.

További részletekért és információkért kérjük, kattintson ide.

Az úti cél elvarázsolja az orientális káprázatot, türkiztengeri tájakat és a meleg sivatagi homokot.

Ahol egykor csak sivatag volt, ma a világ legmagasabb épületeit, a legfényűzőbb szállodákat és a legmerészebb építészeti alkotásokat találjuk, amelyek a történelmi paloták és az arab történelem hosszú és gazdag maradványai mellett állnak.

Engedje meg magának ezt a fényűző utazást egy MSC hajóúttal, egy régi hagyománnyal, amely része az Egyesült Arab Emírségek az elmúlt években elért fejlődésének: Abu Dhabi és Dubai meglepik Önt merész, futurisztikus építészetükkel, míg Sir Bani Yas-sziget elvarázsolja Önt egy álomszerű tengerparti élménnyel vagy egy olyan szafarival, ami más a mangrovek, a sivatag és a védett öbölterületek között.

Az MSC Euribia nevű hajó a régi istennő, Eurübia nevével büszkélkedik, aki az ősi legendák szerint a szeleket, az időjárást és a csillagképeket irányította a tengeri uralom érdekében. A hajó ezt az örökséget viszi tovább a legújabb környezetbarát technológiák felhasználásával, védelmezve a tengeri ökoszisztémát.

Ez a hajó nemcsak különleges és lenyűgöző jellemzőkkel rendelkezik, de maga is egy művészeti remekmű. A fedélzetek tele vannak eredeti alkotásokkal, és a hajótest maga is egy vizuális mestermű.

A művészet és az innováció találkozásának színterén, az MSC Euribia korszerű szennyvízkezelő rendszerrel büszkélkedhet. A hajón keletkező szennyvizet egy speciális rendszer kezeli, biztosítva, hogy csak tiszta víz kerüljön vissza a tengerbe. A ballasztvíz kezelése megakadályozza az idegen tengeri élőlények továbbvitelét, védelmezve a helyi ökoszisztémákat.

Hulladékkezelés terén az MSC Euribia az újrahasznosításra alkalmas anyagokat válogatja, és jelentősen csökkenti az egyszer használatos műanyagokat. Energiatakarékos berendezésekkel a hajó hatékonyságát maximalizálja, és az LNG (cseppfolyósított földgáz) alkalmazásával jelentősen csökkenti a káros környezeti hatásokat.

A hajótestet egy különleges festékkel vonták be, hogy csökkentsék az alatta élő organizmusok növekedését, ezzel javítva a hajó vízbeni hatékonyságát.

2021-ben egy globális versenyt hirdettek meg, hogy megtalálják azt a művészt, aki az MSC Euribia hajótestjére tervez egy műalkotást. Alex Flämig alkotása, ami az #SaveTheSea üzenetet hordozza, lett a győztes, és a hajótesten állandóan látható lesz, emellett az öt döntős terve is ki lesz állítva a hajón.

Az MSC Euribia öt különleges medencével rendelkezik, köztük az egyik legnagyobb víziparkkal a tengeren. A hajó LED kupolája a tengeren a leghosszabb és leglátványosabb. A fedélzet számos szociális és szórakozási lehetőséget kínál, beleértve éttermeket és üzleteket.

Az új szolgáltatások a családoknak számos szórakozási lehetőséget kínálnak. Az MSC Euribia hét különböző korosztálynak megfelelő gyerek- és tiniszobát, valamint az első MSC Alapítvány Ifjúsági Központot tartalmazza.

Az MSC Aurea Spa a hajó fedélzetén egy exkluzív wellness világot kínál, professzionális szépségápolási lehetőségekkel. Az MSC Yacht Club a legfelső szintű luxust nyújtja, kiváló kabinokkal és privát területekkel, 24 órás komornyikszolgálattal és hozzáféréssel a Termál Suite-hoz.

Az MSC Euribia tíz étkezési helyet és 21 bárt kínál, mindenki számára ígérve valami különlegeset, beleértve a lenyűgöző kilátással rendelkező kültéri és egyedi beltéri bárokat.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2024. november 22-30.

November 22. egy csodás kezdő napja lesz utazásunknak! Az esti közvetlen járatunk Dubaiba visz minket, így kalandunk már a repülőtéren kezdetét veszi!

A poggyászfelvételt követően egyedülálló arab vendégszeretettel üdvözöljük csoportunkat. Egy gazdag reggeli vár, mely a helyi konyha finomságaival kápráztat el. Ez a bőséges és ízletes reggeli tökéletesen indítja a napot.

Reggeli után egy felfedező séta következik, ahol Dubai ragyogó városát és lenyűgöző látványosságait ismerjük meg. Csodálkozzon velünk együtt a modern építészet és a gazdag kultúra találkozásánál ebben a jövő városában.

A nap fénypontja a kikötőbe érkezés, ahol az MSC Virtuosa már várja az utazásra kész utasokat. A hajó impozáns megjelenése és az izgalmakat ígérő várakozás biztosan maradandó benyomást hagy.

Induljon hát el a kaland Dubai varázslatos tájain, ahol minden új nap új felfedezéseket és lenyűgöző élményeket ígér!

November 23. - Ismerje meg Dubait, az Egyesült Arab Emírségek csillogó gyöngyszemét

Kezdje a napot Dubai pezsgő energiájával! Ma a csoport a csodálatos Dubai városába érkezik, ami az Egyesült Arab Emírségek fénylő csillaga. Készüljön fel egy lenyűgöző napra, ahol a modern csodák összeolvadnak a hagyományos kultúrával.

Dubai lenyűgöző látványosságai, mint a világhírű Burj Khalifa, a világ legmagasabb épülete, vagy a lenyűgöző Palm-szigetek, várják a felfedezést. A futurisztikus városkép, a luxus bevásárlóközpontok és az izgalmas sivatagi kalandok teszik ezt a helyet igazán különlegessé.

A mai nap csúcspontja az MSC Euribia hajóra való beszállás. Ez a hajó nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy mozgó luxusüdülő, amely a tengeren ringatózva kínál felejthetetlen élményeket. A hajó elegáns éttermei, szórakoztató lehetőségei és kényelmes kabinjai garantálják, hogy minden pillanat ezen a hajón tökéletes legyen.

A dubaji kikötőből indulva az MSC Euribia egy varázslatos tengeri kalandra viszi Önt, ahol minden nap új felfedezések és csodálatos élmények várnak. Készüljön fel egy olyan utazásra, ahol a luxus, kultúra és kaland tökéletes összhangban van.

Fedezze fel Dubait és szálljon fel az MSC Euribia fedélzetére, hogy elinduljon egy felejthetetlen utazásra a kényelem és fényűzés világában!

November 24. - Doha, Katar felfedezése

A mai nap Dohában, Katar fővárosában telik, ami a Perzsa-öböl partján elhelyezkedő modern és pezsgő metropolisz. Doha a gazdag kulturális örökség és a modern építészet lenyűgöző ötvözete, amely a hagyomány és a modernitás közötti egyensúlyt tükrözi.

Doha lenyűgöző városképe a futurisztikus felhőkarcolók és az elegáns bevásárlóközpontok mellett a hagyományos souk-ok, vagyis piacok világát is magában foglalja. A Souq Waqif az egyik ilyen hely, ahol a látogatók élvezhetik az autentikus katari életérzést, vásárolhatnak helyi kézműves termékeket, fűszereket, textíliákat, és megkóstolhatják a helyi ételeket.

A Katara Kulturális Falu egy másik fontos látványosság, amely a művészetek és a kultúra központja Dohában. Itt találhatók galériák, színházak és koncerttermek, valamint a katari és a nemzetközi művészetek számos kiállítása.

Doha építészeti remekművei közé tartozik az I. M. Pei által tervezett Múzeum az Iszlám Művészetért, amely a világ egyik legjelentősebb iszlám művészeti gyűjteményét őrzi. A múzeum épülete önmagában is látványosság, modern designjával és a hagyományos iszlám építészeti elemekkel.

A Doha Corniche, a város tengerparti sétánya, tökéletes hely a város panorámás kilátásának élvezetére. Itt sétálhat a vízpart mentén, élvezheti a friss tengeri levegőt, és megcsodálhatja a felhőkarcolók lenyűgöző látképét.

A Katari Nemzeti Múzeum egy másik kiemelkedő helyszín, amely Katar történelmét és kulturális örökségét mutatja be. Az épület maga is művészeti alkotás, Jean Nouvel által tervezett, és a katari nép történetét és hagyományait tárja a látogatók elé.

Sportrajongók számára Doha kínálja a modern sportlétesítményeket és rendezvényeket, mint például a világszínvonalú Aspire Zone, amely különböző sporteseményeknek ad otthont.

A gasztronómiai élményekben sem szűkölködünk Dohában. A város éttermei a helyi katari konyhától kezdve a nemzetközi ízekig kínálnak széles választékot. A helyi ételek között megtalálható a machboos, egy fűszeres rizs- és húsétel, valamint a gyakran fogyasztott meze, ami különböző kis előételekből áll.

Doha a modernitás és a hagyományok harmóniájának tökéletes példája, és minden látogató számára egyedülálló és felejthetetlen élményt kínál. Az MSC Euribia utasai számára ez a nap különleges lehetőséget jelent a város sokszínűségének felfedezésére.

November 25. - Bahrain Felfedezése

A következő állomásunk Bahrain, a Perzsa-öböl egyik gyöngyszeme, amely egy kis szigetország, de hatalmas kulturális és történelmi jelentőséggel bír. Bahrain a modernitás és a hagyományok izgalmas keverékét kínálja, ahol az ősi civilizációk nyomai és a modern építészet harmonikusan egyesülnek.

Bahrain fővárosa, Manama, egy vibráló metropolisz, ahol a modern felhőkarcolók és hagyományos piacok, mint a híres Manama Souq, egymás mellett léteznek. Itt a látogatók megvásárolhatják a helyi kézműves termékeket, ékszereket, textíliákat, és különféle fűszereket.

A Bahraini Nemzeti Múzeum egy másik fontos látványosság, amely Bahrain gazdag történelmét és kultúráját mutatja be. A múzeumban található régészeti leletek, műalkotások és kézműves tárgyak betekintést nyújtanak a szigetország sokszínű múltjába.

Bahrain számos ősi régészeti helyszínnel büszkélkedhet, mint például a Bahrain Fort, amely az UNESCO világörökség része. Ez a történelmi erőd a Dilmun civilizáció egyik legfontosabb emléke, és lenyűgöző kilátást nyújt a tengerre és a környező területekre.

A modern Bahrain egyik csodája a Bahrain World Trade Center, amely két ikertoronyból áll, és szélenergiával működő turbinákat integrál az épület designjába. Ez az épület a fenntarthatóság és a modern építészet tökéletes példája.

A Bahraini gasztronómia izgalmas keveréke a helyi ízeknek és a nemzetközi konyháknak. A helyi specialitások közé tartozik a machboos, egy fűszeres rizsétel, és a grillezett tengeri ételek, amelyeket frissen kínálnak a tengerparti éttermekben.

Bahrain kulturális és vallási sokszínűsége is figyelemre méltó. A Al Fateh Nagymecset, a szigetország legnagyobb mecsetje, lenyűgöző példa az iszlám építészetre, és látogatók számára nyitott.

A látogatók számára Bahrain egy varázslatos hely, ahol a történelem, a kultúra és a modernitás egyesül. Az MSC Euribia utasai számára ez a nap lehetőséget nyújt a szigetország gazdag történelmi és kulturális örökségének megismerésére.

November 26. - Tengeri nap az MSC Euribia fedélzetén

Ezen a napon az MSC Euribia hajónk teljes pompájában tündököl, miközben egy tengeri napot töltünk a fedélzeten. Ez az idő tökéletes alkalmat biztosít az utasoknak, hogy teljes mértékben kihasználják a hajó kínálta lehetőségeket és szolgáltatásokat, miközben a nyílt tengeren haladunk.

A hajó számos kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztálynak. A fedélzetek tele vannak aktivitásokkal, a lazítástól a kalandig. Fedezze fel a hajó lenyűgöző víziparkját, ahol csúszdák és medencék várják a vízi élményeket kereső vendégeket. A sportrajongók élvezhetik a fedélzeten található fitnesztermet, sportpályákat, vagy akár a futópályát is.

A kikapcsolódásra vágyóknak az MSC Aurea Spa kínálja a nyugalom szigetét. Itt élvezheti a különböző wellness és szépségkezeléseket, a pihentető masszázsoktól a gőzfürdőkig és szaunákig. Azok, akik a csendesebb kikapcsolódást részesítik előnyben, megtalálják a helyüket a könyvtárban vagy a panoráma lounge-ban, ahol a tengerre néző kilátás lenyűgöző.

A gasztronómiai élmények sem maradnak el ezen a napon. Az MSC Euribia éttermei széles választékot kínálnak, a helyi és nemzetközi ízekig, a finomított gourmet fogásoktól a laza büféig. Próbálja ki a hajó különféle bárjait és lounge-jait, ahol különböző italokat és koktélokat kóstolhat meg.

A gyerekek és tinédzserek számára számos szórakozási lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a játéktereket, a tiniknek szánt klubokat, és a különféle szervezett tevékenységeket.

Az esti órákban az MSC Euribia színpompás szórakoztató műsoraival várja a vendégeket. A hajón található színházakban élvezheti a magas színvonalú élő előadásokat, koncerteket és show-kat.

Egy tengeri nap az MSC Euribia fedélzetén lehetőséget biztosít arra, hogy teljes mértékben ellazuljon és élvezze a hajó luxusát, miközben gyönyörű tengeri tájakon haladunk keresztül. Ez a nap egy tökéletes alkalom arra, hogy feltöltődjön az újabb kikötők felfedezése előtt.

November 27. - Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek felfedezése

A következő állomásunk Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek fővárosa, amely egyedülálló keveréke a modern építészetnek, a hagyományos kultúrának és a lenyűgöző luxusnak. Ez a város egy igazi keleti gyöngyszem, ahol a hagyományos arab életstílus és a modern világ összefonódik.

Abu Dhabi egyik legkiemelkedőbb nevezetessége a Sheikh Zayed Nagymecset, amely a világ egyik legnagyobb és leglátványosabb mecsetje. Ez a lenyűgöző építmény tiszteleg az arab művészet és építészet előtt, és bámulatos látványt nyújt mind nappal, mind éjszaka.

A város modern arcát a futurisztikus épületek és luxus bevásárlóközpontok képviselik, mint például az Etihad Towers és a Yas Mall. Az Etihad Towers a város egyik legikonikusabb látványossága, amely lenyűgöző kilátást nyújt Abu Dhabi-ra.

A Yas-sziget szintén egy fontos látványosság, ahol található a híres Yas Marina Formula 1 versenypálya, valamint a Ferrari World Abu Dhabi, a világ első Ferrari témájú szórakoztatóparkja.

A kulturális élményeket keresőknek a Louvre Abu Dhabi ajánlott, ami egy lenyűgöző múzeum, amely a művészetek és civilizációk sokszínűségét mutatja be. Az épület önmagában is műalkotás, Jean Nouvel által tervezett, modern és innovatív designjával.

A Mangrove Nemzeti Parkot sem szabad kihagyni, ami egy természetvédelmi terület, ahol a látogatók a természet szépségét élvezhetik kajakozás vagy madármegfigyelés során.

A gasztronómiai kalandokra vágyóknak Abu Dhabi széles választékot kínál helyi és nemzetközi ételekből. A város éttermeiben megkóstolhatja a hagyományos emírségi ételeket, mint a húspörkölt vagy a shawarma, valamint a világ minden tájáról származó kulináris remekműveket.

Abu Dhabi egy lenyűgöző város, amely tökéletes egyensúlyt képez a hagyomány és a modernitás között, és az MSC Euribia utasai számára izgalmas felfedezést és gazdag kulturális élményeket ígér.

November 28. - Sir Bani Yas-sziget, az Egyesült Arab Emírségek

A következő napunkat a Sir Bani Yas-szigeten töltjük, ami az Egyesült Arab Emírségek egyik legvarázslatosabb természeti csodája. Ez a különleges sziget, amely egykor vadászterület volt, ma egy széles körben elismert természetvédelmi terület, ahol a vadon élő állatok és a természetes szépség páratlan harmóniát alkotnak.

A sziget híres a vadállatok szabadon élő populációiról, beleértve az arab orixokat, gazellákat, struccokat és még sok más állatfajt. A Sir Bani Yas-szigeten lévő állatrezervátum látogatása kivételes lehetőséget kínál a természet közelségének megélésére és a vadon élő állatok megfigyelésére a természetes környezetükben.

A kalandra vágyók számos tevékenység közül választhatnak, mint például a szafari túrák, íjászat, hegyi kerékpározás, vagy lovaglás, amelyek mindegyike lehetőséget biztosít a sziget természeti szépségének felfedezésére.

A sziget tengerpartjai kristálytiszta vizekkel és gyönyörű homokos strandokkal kecsegtetnek, ahol a látogatók lazíthatnak, napozhatnak vagy élvezhetik a különféle vízi sportokat, mint például a kajakozást vagy a sznorkelezést.

A Sir Bani Yas-szigeten található egy különleges szálláslehetőség is, ahol a látogatók élvezhetik a luxus szállodai szolgáltatásokat közvetlenül a természet szívében. A szállodák és üdülőhelyek magas színvonalú szolgáltatásokat és gasztronómiai élményeket kínálnak, amelyek tökéletesen kiegészítik a sziget természeti szépségét.

A sziget egyedülálló története is érdekes, amely az arab kultúra és történelem fontos részét képezi. A látogatók felfedezhetik a szigeten található ősi keresztény kolostor romjait, amelyek betekintést nyújtanak a régió gazdag múltjába.

Sir Bani Yas-sziget egy igazi menedék a természet és a nyugalom szerelmeseinek, ahol az MSC Euribia utasai számára egy napot tölthetnek el a felfedezés, a kikapcsolódás és a kaland jegyében, egyedülálló természeti és kulturális élményekkel gazdagodva.

November 29. - Dubai, az Egyesült Arab Emírségek

A következő napunkat Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségek egyik legismertebb és legdinamikusabb városában töltjük. Dubai a modern építészet, a luxus és a technológiai innovációk csodálatos keveréke, amely egyben a hagyományos arab kultúra és a modern világ találkozásának helyszíne is.

Dubai számos világhírű látványossággal büszkélkedhet, mint például a Burj Khalifa, a világ legmagasabb épülete. A látogatók felmehetnek a kilátóteraszra, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a városra. A Burj Khalifa mellett a Dubai Mall, a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontja is kötelező látnivaló, ahol számos luxusmárka, étterem és szórakozási lehetőség található.

A Dubai Marina egy másik népszerű helyszín, ahol modern felhőkarcolók és elegáns éttermek sorakoznak a vízpart mentén, és ahol a látogatók hajókázhatnak a kikötő körül. A mesterségesen létrehozott Palm Jumeirah-sziget, a világ legnagyobb mesterséges szigete, szintén Dubai egyik büszkesége, tele luxus szállodákkal és privát strandokkal.

A hagyományos arab kultúra felfedezéséhez érdemes ellátogatni a történelmi Al Fahidi negyedbe, ahol a régi dubaji építészet és a hagyományos bazárok találhatók. Itt a látogatók megismerkedhetnek a helyi kézműves termékekkel és a hagyományos ételekkel.

A sivatagi szafarik lehetőséget kínálnak a sivatagi táj felfedezésére, ahol a látogatók teveháton vagy terepjáróval barangolhatnak, és megismerkedhetnek a hagyományos beduin életmóddal.

Dubai a vízi sportok és a tengerparti élmények kedvelőinek is rengeteget kínál. A város számos tengerparti resorttal és vízi parkkal rendelkezik, ahol a látogatók lazíthatnak a napfényben vagy kipróbálhatják a különböző vízi sportokat.

Dubai egy olyan város, amely minden látogató számára izgalmas és emlékezetes élményeket kínál. Az MSC Euribia utasai számára ez a nap lehetőséget nyújt a város sokszínűségének és gazdagságának felfedezésére, legyen szó a modern csodákról vagy a hagyományos arab kultúráról.

Az utazás utolsó napja hajnalban kezdődik, amikor is leszállunk az MSC Euribia hajóról, elbúcsúzva a tengeri kalandoktól. Még egy utolsó pillantást vetünk Dubai fénylő horizontjára, mielőtt elindulnánk a város szívében található Dubai Mallba.

A Dubai Mall több mint egy bevásárlóközpont; egy olyan hely, ahol a vásárlás, szórakozás és kultúra összeolvad. Itt ellátogathatunk a Dubai Aquarium & Underwater Zoo-ba, ahol a lenyűgöző tengeri élővilág vár ránk az akváriumokban és alagutakban. A Dubai Ice Rink jégpálya egy hűsítő szünetet kínál a város sivatagi hőségében.

A Dubai Mall művészeti galériái és kiállításai helyi és nemzetközi művészek alkotásait tárják elénk. Több mint 1200 bolt kínálja a legújabb divatot és helyi kézműves termékeket.

A Dubai Mallban a gasztronómiai élmények is különlegesek, a gyors harapnivalóktól az elegáns vacsorákig, helyi ízekkel és nemzetközi konyhákkal várja a látogatókat.

Késő délután köszönünk el a várostól, és a csoport elindul a dubaji repülőtérre. Itt veszünk végső búcsút az Egyesült Arab Emírségektől, és Budapest felé vesszük az irányt.

Ahogy a repülőgép felszáll Dubai felett, a város fényei még egyszer lenyűgöző látványt nyújtanak. Ez az utazás nemcsak új tájak és városok felfedezését jelentette, hanem felejthetetlen élményeket és emlékeket is hagyott szívünkben. Köszönjük, hogy velünk tartott ezen a varázslatos úton, és reméljük, hamarosan újra találkozunk egy másik kaland során!

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

Repülővel való utazás Budapestről és vissza: Menetrend szerinti járatokkal biztosítjuk, hogy időben érkezzen a kívánt célállomásra és visszatérjen Budapestre.

Transzfer szolgáltatások: Minden szükséges transzfer benne van a részvételi díjban, így gond nélkül juthat el egyik helyről a másikra.

Minden szükséges adó, illeték és kötelező borravaló: A részvételi díj tartalmazza az összes adót, illetéket és a kötelező borravalókat (HSC), így ezekkel nem kell külön foglalkoznia.

Kiválasztott kabinkategóriában történő teljes ellátás a hajón: Kényelmes kabinjában teljes ellátásban részesül az egész utazás során, hogy minden perce a kényelmet szolgálja.

Magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes ideje alatt: Tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérőt biztosítunk, aki az egész utazás alatt rendelkezésére áll és segítségére lesz.

Fordítás a fakultatív kirándulásokon: Amennyiben a fakultatív kirándulásokon vesz részt, gondoskodunk arról, hogy magyar nyelvű fordítás álljon rendelkezésére, hogy a helyi idegenvezető által közölt információkat könnyedén megérthesse.

Ezzel a szolgáltatáscsomaggal garantáljuk, hogy utazása kényelmes, gondtalan és felejthetetlen legyen!

Az utazását további szolgáltatásokkal is kiegészítheti, melyekkel még kényelmesebbé és személyre szabottabbá teheti az élményt:

Biztosítások:

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Készüljön fel a váratlan helyzetekre az utazás során, hogy nyugodtan élvezhesse az utat.

Sztornó biztosítás: Ha egészségügyi okok miatt nem tud részt venni az utazáson, a biztosító megtéríti a költségeket (a pontos részletekért forduljon irodánkhoz).

Fakultatív programok: Vegyen részt változatos programjainkon, hogy még gazdagabb élményekkel térjen haza.

Italcsomag: Élvezze kiválasztott italainkat a hajón, hogy mindig hidratált maradjon és a kellemes esti pillanatokban is felfrissülhessen.

Internet: Maradjon kapcsolatban a világgal és szeretteivel az utazás során biztosított internet-hozzáféréssel.

Ezen kiegészítő szolgáltatásokkal biztosítjuk, hogy az Ön utazása teljesen az Ön igényeihez igazodjon.

Az utazással kapcsolatban figyelembe veendő fontos információk:

Pótágyas kabinok: Amennyiben pótágyas kabint szeretne foglalni, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek csak lekérés alapján állnak rendelkezésre. A visszaigazolás után veheti igénybe ezt a szolgáltatást. A kívánt szállás biztosítása érdekében időben jelezze felénk az igényét.

Az utazással kapcsolatos fontos információk és feltételek:

Csoportlétszám: A program megvalósulásához minimum 20 fő jelentkezése szükséges, míg a külön kirándulások megrendezéséhez legalább 10 fő szükséges. Kérjük, ezt vegye figyelembe az utazás tervezése során.

Programváltozás: Fenntartjuk a jogot a programok sorrendjének megváltoztatására. A tengeri hajóutak esetében a hajótársaság is fenntartja a jogot, hogy szükség esetén, akár előzetes bejelentés nélkül, módosítsa a tervezett útvonalat, amennyiben azt indokoltnak tartja.

Az utazással kapcsolatos kiegészítő információk:

Fakultatív programok:

A külön választható programok áraiért kérjük, látogasson el honlapunkra. További részletekért, mint például a részvétel feltételei, munkatársainktól kaphat bővebb tájékoztatást. A fakultatív kirándulások az MSC hajótársaság szervezésében zajlanak. Az általunk közzétett információk az MSC-től származnak, és a kikötőkben szervezett túrák áttekintését nyújtják. A végleges túra leírásokat a hajón erősítik meg. Figyelembe kell venni, hogy a parti kirándulások programja és útvonala változhat a helyi körülmények és/vagy váratlan események függvényében, valamint a helyi szabályozások vagy egyéb korlátozások alapján.

Ellátás a hajón:

A hajón kínált alapellátás a következőket tartalmazza: nem palackozott jéghideg víz, jeges tea, limonádé, főzött kávé, tea, és a reggelinél gyümölcslé. Ezek az italok 24 órán keresztül elérhetőek a hajó büféjében vagy az étkezések alatt a fő éttermekben.

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2024. november 22-30.

Fedezze fel az Egyesült Arab Emírségek és a Perzsa-öböl varázslatos világát egy felejthetetlen utazáson az MSC Euribia fedélzetén, ahol a modern luxus és a tengeri kalandok tökéletes harmóniát alkotnak. Ez az utazás nem csak egy átlagos szabadság, hanem egy gazdag élmény, amely a különleges kultúrák felfedezésére és a tengeri élményekre összpontosít.

Az utazás során meglátogatjuk Dubai csillogó metropoliszát, ahol a modern építészet csodái, mint a Burj Khalifa, és a hagyományos arab piacok, mint a Souq Waqif kínálnak feledhetetlen élményeket. Bahrain felfedezése során bepillantást nyerünk az ősi civilizációk világába és a modern városi életbe. Sir Bani Yas-szigeten a természetvédelmi területeken a vadon élő állatok megfigyelése és a kristálytiszta vizekben való pihenés várja Önt.

A kalandok között a hajón pihenésre és kikapcsolódásra is lehetőség nyílik. Élvezze az MSC Euribia luxus szolgáltatásait, ízletes ételeket és különféle szórakoztató programokat, miközben a tengeri táj szépségét csodálja.

Különleges kedvezményekkel is kedveskedünk az utasoknak, hogy az utazás még vonzóbb legyen. 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk utasonként, ha az indulás előtt legalább 90 nappal foglalnak. Emellett további 5% kedvezményt kínálunk egyösszegű fizetés esetén. Az indulás előtt legalább 150 nappal történő foglalás szükséges a kedvezmények érvényesítéséhez. Az árfolyamgarancia lehetőséget ad arra, hogy nyugodtan tervezhessen utazását anélkül, hogy az árfolyam-ingadozások miatt aggódnia kellene.

Ne hagyja ki ezt a csodálatos lehetőséget, hogy felfedezze az Egyesült Arab Emírségek és a Perzsa-öböl lenyűgöző világát, és élvezze a tengeri kalandok és kultúra gazdagságát az MSC Euribia fedélzetén. Egy életre szóló emlékek várnak Önre ezen a varázslatos úton!

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Italcsomag
Internetcsomag
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
bottom of page