top of page

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2024. június 2-10.

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Az Ön részvételi díja magában foglalja a kényelmes autóbuszos utazást légkondicionált járművel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokból, minden szükséges adót, illetéket és borravalót. A hajón prémium ellátást biztosítunk a választott kabinkategóriában, beleértve a kényelmes szállást és a kulináris élvezeteket. Az utazás során tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére, valamint a kirándulások során magyar nyelvű fordítást biztosítunk. Célunk, hogy utazása minden pillanatában gondtalan és felejthetetlen élmény legyen.

A "Helló NYÁR!" csoportos hajóút a Földközi-tenger csillogó hullámai közt kalauzolja az utazás és kultúra rajongóit egy emlékezetes kalandra. A hajóút június 3-tól 10-ig tart, ahol az utasok a tengerparti tájak lenyűgöző szépségét csodálhatják meg, és bepillantást nyerhetnek Európa gazdag történelmébe és sokszínű kultúrájába. Az út során az ókori műemlékek, hagyományok és a különböző kultúrák évszázadokon átívelő történeteit fedezhetik fel.

Az MSC Cruises-szal történő utazás nem csupán egy hagyományos tengeri kiruccanás. Ez egy olyan utazás, ahol a Földközi-tenger különleges kultúráihoz, hagyományaihoz és műemlékeihez közel kerülhetnek az utasok. Az MSC Seaview hajóval megtehető út során az utasok megismerkedhetnek azokkal a nemzetekkel és emberekkel, akik a tenger mentén élnek, és részesei lehetnek egy ezeréves történetnek, amelyet már az ősi tengerészek is megéltek.

A magyar idegenvezetővel tett utazás során lenyűgöző helyszíneket látogatnak meg, többek között Genoa, La Spezia, Civitavecchia, Palma de Mallorca, Barcelona és Cannes városait. Az utazás alatt a hagyomány és a modern kényelem tökéletes egyensúlyában élvezhetik Európa legcsodálatosabb partjait és városait.

Ha szeretnéd testközelből megtapasztalni a Földközi-tenger varázsát, és a kultúra, hagyományok, műemlékek gazdagságát egy izgalmas hajóúton felfedezni, csatlakozz hozzánk az MSC Seaview fedélzetén! Egy felejthetetlen kaland részese lehetsz, ahol minden nap új kincseket fedezhetsz fel.

Az MSC Seaview hajóút egy olyan élmény, amely összekapcsolja a vendégeket a természettel, a tengerrel és az éggel. A hajó minden részén csodálatos kilátásokkal találkozhatsz, legyen szó a napozásról az egyik medencénél, romantikus sétákról a tengerparti sétányon, csillagok alatti vacsoráról vagy egy kényeztető masszázsról az MSC Aurea Spa luxus területén.

A Sunset Beach Pool két panoráma lifttel közvetlenül a felső fedélzethez kapcsolódik, és remek napozóhelyeket és lélegzetelállító kilátást nyújt a hajó hátuljára és a vízre. Az egyedi Panorama Pool tökéletes a pihenésre, napfürdőzésre és a tengeri panoráma élvezetére, körülötte pedig innovatív napozóágyak találhatók, amelyek lehetővé teszik, hogy közel érezd magad a vízhez.

Az 8. fedélzeten található Waterfront sétány átszeli a hajót, és könnyen hozzáférhetsz számos étteremhez, bárhoz és pihenőhelyhez. A 16. fedélzeten lévő üvegpadlós skywalkról lenyűgöző kilátást élvezhetsz a tengerre felülről. Az átrium innovatív és hangulatos szórakozási terület, ahol élőzenei és más események zajlanak. Az átriumon túl két üvegfalú macskajáró is található, ahol gyönyörködhetsz az óceáni panorámában.

Az MSC Yacht Club egy exkluzív rész a hajón, ahol luxusban élvezheted az összes rekreációs és szórakoztató létesítményt. Az MSC Aurea Spa pedig lenyűgöző wellness- és szépségkezeléseket kínál, valamint termálterülettel, szépségszalonnal és körömszalonnal.

Az MSC Seaview fedélzetén található high-tech edzőterem széles választékot kínál fitneszprogramokból és gyakorlatokból, mindezt gyönyörű tengeri kilátás mellett.

A hajón számosféle szálláshely közül választhatsz, beleértve az óceánra néző erkélyes kabinokat, családi lehetőségeket és luxus lakosztályokat privát pezsgőfürdővel.

Az MSC Seaview szórakozási lehetőségek terén sem hagy magadra, a high-tech színháztól és diszkótól kezdve egészen a bowlingpályákig, víziparkig és kalandösvényig, valamint a gyermekeknek szánt LEGO® és Chicco® játékterületekig.

Az étkezési lehetőségek széles választékot kínálnak, mediterrán és nemzetközi ételekből elegáns környezetben, és a bárok és szórakozóhelyek is széles választékot nyújtanak frissítő italokból és kellemes esti szórakozásból.

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2024. június 2-10.

Június 2. - Indulás! 1. Nap

A kalandunk kezdetét veszi, amikor csoportunk tagjai késő délután felszállnak a buszra, és izgatottan indulnak útnak. Ahogy a napfény még melegen süt, megérkezünk Genoába, ahol a csodálatos MSC Seaview hajó már vár ránk, készen állva az indulásra!

Az első nap a fedélzeten a felfedezés jegyében telik. A vendégek bejárhatják a hajó minden sarkát, megismerkedhetnek a fedélzet lenyűgöző kínálatával, és kényelmesen elhelyezkedhetnek kabinjaikban. Ez a nap az izgalomról, a kényelemről és az új élmények iránti várakozásról szól, miközben mindenki készül az elkövetkezendő napokra, melyeket a Földközi-tenger varázslatos partjain töltünk majd.

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Június 3. - Genoa (Portofino), Olaszország, 2. Nap

Az izgalmakat és várakozástól teli utunk folytatódik, amikor csoportunk a késő délelőtti órákban érkezik meg Genoa izgalmas kikötővárosába, Olaszország egyik tengeri gyöngyszemébe. Ahogy a busz a kikötő felé halad, a távolból megpillantjuk a csodás MSC Seaview hajót, ami azonnali lelkesedést vált ki minden utasból.

A kikötőbe érkezés után, mindenki izgatottan lép a hajó fedélzetére, készen arra, hogy felfedezze a hajó pompás szolgáltatásait és kényelmi lehetőségeit. Ahogy a hajó elindul, megkezdődik az utazás a Földközi-tenger lenyűgöző partjai mentén, és a kaland ígérete csak tovább fokozza az izgalmat! Az utasok készen állnak arra, hogy elmerüljenek az elkövetkezendő napok kalandjaiban, ahol új helyszínek, kultúrák és élmények várnak rájuk.

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Június 4. - La Spezia (Cinque Terre), Olaszország, 3. Nap

A harmadik nap izgalmasan indult, amikor La Spezia kikötőjében ébredtünk. Az ébredés pillanatában már érezhettük a tengeri szellő frissességét és az olasz tengerpart illatát. Cinque Terre, azaz az Öt Falu területe egy olyan gyöngyszem, amelyet mindenkinek látnia kell legalább egyszer az életben.

Ezen a napon a lehetőségünk nyílt arra, hogy felfedezzük ezt a csodás vidéket. Az öt festői halászfalu, amelyek a hegyekbe simulnak, lenyűgöző látványt nyújtottak. A színes házak, a keskeny utcák és az elképesztő kilátás a tengerre mindenkit lenyűgözött. Sétáltunk a kis utcákon, vásároltunk helyi csemegéket, és megkóstoltuk az olasz kulináris élményeket.

Az öbölben fürdőzésre is lehetőségünk nyílt, ahol a tenger kristálytiszta vizében hűsölhettünk. A napfény, a tenger és a gyönyörű táj mindenkit elvarázsolt.

Este visszatérve a hajóra, a Cinque Terre és La Spezia emlékeivel gazdagodva készültünk a következő kalandokra és felfedezésekre a Földközi-tenger varázslatos partjain.

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Június 5. - Civitavecchia (Róma), Olaszország, 4. Nap

Ezen a csodálatos napon a hajónk elérte az olasz partokat, és Civitavecchia kikötőjében horgonyzott le, Róma közelében. A reggeli órákban ébredve már sejthettük, hogy egy izgalmas és kulturális gazdagságokkal teli nap elé nézünk.

 

A kikötőből indulva elindultunk Róma felé, az Örök Városba, ahol a történelem és a művészet szinte minden sarkon megtalálható. A Colosseumot megcsodálva elképzeltük az ókori gladiátori küzdelmeket, és a Forum Romanum és a Palatinus-domb lenyűgöző maradványai meséltek a régi Rómáról.

A Szent Péter Bazilika látványa lenyűgöző volt, és a Vatikáni Múzeumokban pedig Michelangelo és Bernini mesterművei hozták közelebb hozzánk a művészet nagyszerűségét. Az ebédünket egy olasz étteremben élveztük, ahol a helyi ízekkel ismerkedhettünk meg.

A nap során gazdagodtunk történelmi és kulturális élményekkel, és az este a hajón telt bőséges étkezéssel és megosztott élményekkel. Rómát elhagyva mindannyian tudtuk, hogy egy emlékezetes és inspiráló napot töltöttünk el, és izgatottan vártuk a következő kalandokat a Földközi-tenger gyönyörű területein.

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Június 6. - Tengeri Nap az MSC Seaview Fedélzetén, 5. Nap

A hajóút során minden nap új kalandokkal és felfedezésekkel találkozunk, de néha szükség van egy napra, hogy egyszerűen csak élvezzük a tengeri életet és a luxust, amit a MSC Seaview kínál. Ezen a tengeri napon mindenki pihent, élvezte a hajó kényelmi lehetőségeit és csodálta a végtelen horizontot.

A hajó számos szolgáltatást kínál, beleértve a medencéket, a wellness központot, a fitnesztermet, a szórakozási lehetőségeket és a különféle éttermeket és bárokat. A panorámás kilátás a tengerre mindig elkápráztatja az embereket, és lehetőséget ad arra, hogy teljesen elengedjük a mindennapi gondokat.

Az MSC Seaview kiválóan felszerelt hajó, amely luxusban és kényelemben részesíti az utasokat. A kényelmes kabinoktól a lenyűgöző szórakozási lehetőségekig, a hajó mindenkit lenyűgöz és szórakoztat.

Ezen a tengeri napon mindenki megpihenhetett, és felkészülhetett az elkövetkező napok kalandjaira, amikor ismét izgalmas úti célok és élmények vártak minket a Földközi-tengeren.

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Június 7. - Palma de Mallorca, Spanyolország, 6. Nap

A hatodik nap során a hajónk elérte Palma de Mallorca gyönyörű szigetét, Spanyolország egyik lenyűgöző helyszínét. A reggelente várva, hogy partra szállhassunk, már sejthettük a sziget szépségeit és kulturális gazdagságait.

 

Palma de Mallorca varázslatos város, amely az évszázadok során gazdag történelemmel és mediterrán kultúrával lett gazdagabb. Az óváros szűk utcái, a lenyűgöző katedrális és a történelmi épületek mind azt sugallják, hogy ez egy olyan hely, ahol a múlt és a jelen tökéletes harmóniában él együtt.

A nap során sétáltunk az óvárosban, felfedeztük a helyi piacokat, és megkóstoltuk a spanyol kulináris élményeket. A várost felfedezve a kikötőből is gyönyörű kilátás nyílik a városra és a tengerre, és mindenki talált valami különlegeset, ami lenyűgözte.

Az esti visszatérés a hajóra egy kellemes napot zárt, és mindenki izgatottan várta a következő nap kalandjait a Földközi-tenger másik csodálatos részén. Palma de Mallorca tapasztalatai és emlékei mindannyiunk számára életre szóló élmények maradtak.

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Június 8. - Barcelona, Spanyolország, 7. Nap

A hetedik napon a hajónk Barcelona csodálatos városában ért partot, Spanyolország egyik kulturálisan gazdag és lenyűgöző helyszínén. A reggelente vártuk, hogy felfedezhessük ezt a vibráló és sokszínű várost, amely tele van művészettel, történelemmel és élettel.

Barcelona azonnal lenyűgözött minket az ikonikus épületeivel, például a Sagrada Familia templommal és a Park Güell-rel. A város sűrűn lakott utcáin sétálva felfedeztük a katalán kultúra gazdagságát és az itteni élet vibrálását. Az óváros szűk utcái és a tengerpart hangulata varázslatos volt.

Az egész napos kikapcsolódás során a hajó kényelmi lehetőségeit élvezhettük, és megkóstolhattuk a helyi kulináris különlegességeket. Este visszatérve a hajóra, a nap emlékeivel és élményeivel gazdagodva vártuk az elkövetkezendő napok kalandjait, amikor ismét új úti célok és izgalmas élmények vártak minket a Földközi-tengeren. Barcelona élményei egy életre szólnak, és mindannyian hálásak voltunk, hogy részesei lehettünk ennek a lenyűgöző városnak.

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Június 9. - Cannes (Côte d'Azur), Franciaország, 8. Nap

A nyolcadik napon a hajónk a világhírű Côte d'Azuron, Cannes városában horgonyzott le. A reggelente vártuk, hogy felfedezhessük ezt a lenyűgöző tengerparti üdülőhelyet, amely a luxus, a művészet és a filmfesztiválok központja.

Cannes varázsa azonnal magával ragadott minket. A híres Croisette sétány mentén sétálva élveztük a tengeri panorámát, és találkozhattunk azokkal a helyekkel, ahol a világhírű filmfesztivál zajlik. Az exkluzív üzletek és éttermek kínálata is gazdag élményeket nyújtott.

A tengerparti időtöltés is része volt a napnak, ahol a homokos parton pihenhettünk vagy a kristálytiszta vízben fürödhettünk. A Côte d'Azur híres tengerpartja mindig emlékezetes élményt nyújt.

Este a hajóra visszatérve, aznap átélt gazdag élményekkel vártuk az elkövetkezendő napok kalandjait, amikor ismét új úti célok és izgalmas élmények vártak ránk a Földközi-tengeren. Cannes és a Côte d'Azur szépsége és eleganciája örökre emlékezetünkben marad.

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Június 10. - Genoa (Portofino), Olaszország, 9. Nap - Búcsú az MSC Seaview-től és hazaindulás

A fantasztikus utazás utolsó napja elérkezett, amikor ismét Genoa kikötőjébe visszatérünk, és elköszönünk az MSC Seaview lenyűgöző hajójától. Ez a nap a búcsúzásról és a hazatérés előkészítéséről szól, miközben visszaemlékezünk a felejthetetlen élményekre, amelyeket a Földközi-tenger csodálatos partjain töltöttünk.

A reggeli után az utasok leszállnak a hajóról, és elindulnak a hazafelé vezető úton. A búcsú pillanatai melankóliával tölthetik el a szívet, de a rengeteg szép emlék és az új barátságok életre szóló kincseket jelentenek.

Amikor az utasok visszatérnek a buszra, elkezdik a hazautat, tele új történetekkel és élményekkel, amelyeket otthonukban oszthatnak meg szeretteikkel. A Földközi-tenger és a meglátogatott városok szépsége, kultúrája és gasztronómiája örökre szívükben marad.

Ez a nap nem csak egy utazás vége, hanem új kezdetek ígérete is, hiszen minden utazás inspirálja az embert a következő kalandok tervezésére. A Földközi-tenger és az MSC Seaview emlékei mindannyiunk számára örökké életre szólnak, és arra sarkallnak bennünket, hogy újabb utakat járjunk be a világban.

Az Ön részvételi díja az alábbiakat foglalja magában:

 • Kényelmes autóbuszos utazás: Élvezze a zökkenőmentes és kellemes utazást légkondicionált autóbuszunkkal, amely az M7-es autópályán halad, felszállási lehetőségekkel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokban. Ez a kényelmes utazási mód biztosítja, hogy Ön gondtalanul és kényelmesen érkezzen meg a kikötőhöz.

 • Adók, illetékek és borravalók: A részvételi díj magában foglalja az összes szükséges adót, illetéket és a kötelező borravalókat. Így Ön teljes mértékben az utazás élvezetére fókuszálhat, anélkül, hogy aggódnia kellene a rejtett költségek miatt.

 • Prémium ellátás a hajón: A fedélzeti fő éttermeink minden nap más és más menüválasztékkal, a nemzetközi konyhától a legjobb mediterrán ételekig, a sztárséfek aláírásával ellátott kiváló minőségű konyhát kínálnak Önnek. Széleskörű büfénkben megtapasztalhatja konyhánk változatosságát, szabadon bejöhet és kedvére élvezheti az étkezéseket bármikor. A büfé reggelire, ebédre, vacsorára és késő esti snackekre is nyitva áll.

 • Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő: Az utazás során egy profi, magyar nyelvű csoportkísérő lesz az Ön társaságában, aki minden kérdésére készséggel válaszol és segítséget nyújt, hogy zavartalanul élvezhesse az utazást.

 • Magyar nyelvű fordítás a kirándulásokon: Amennyiben részt vesz a fakultatív kirándulásokon, gondoskodunk a helyi idegenvezető által nyújtott információk magyar nyelvű fordításáról, hogy az Ön számára minden információ teljesen érthető és élvezhető legyen.

Célunk, hogy az Ön utazása minden egyes pillanatban gondtalan, kényelmes és felejthetetlen élmény legyen. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az Ön elégedettsége és kényelme mindenek felett álljon utazása során!

Az utazását az alábbi további szolgáltatásokkal teheti még kényelmesebbé és személyre szabottabbá:

 • Biztosítások:

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Készüljön fel a váratlan helyzetekre az utazás során, hogy gondtalanul élvezhesse minden pillanatát.

  • Sztornó biztosítás: Ha egészségügyi okokból nem tud részt venni az utazáson, a biztosítás segítségével a költségek visszatérítésre kerülnek. A pontos részletekért kérjük, forduljon irodánkhoz.

 • Fakultatív programok: Vegyen részt színes és változatos fakultatív programjainkon, amelyek gazdagítják az utazást és mélyebb betekintést nyújtanak a látogatott helyszínek kultúrájába és történelmébe.

 • Italcsomag: Válogasson kedvére kiváló italaink közül a hajón, hogy az utazás minden pillanata kellemes és frissítő legyen, legyen szó a nappali hidratálásról vagy az esti kikapcsolódásról.

 • Internet: Maradjon kapcsolatban a világgal és szeretteivel az utazás alatt az internet-hozzáférés segítségével, hogy megoszthassa élményeit és mindig naprakész maradhasson.

Ezek a kiegészítő szolgáltatások garantálják, hogy az Ön utazása minden tekintetben az Ön igényeihez és elvárásaihoz igazodjon, így még teljesebbé és személyre szabottabbá téve az élményt.

Fontos információk az utazással kapcsolatban:

 • Pótágyas kabinok: Ha pótágyas kabint szeretne igénybe venni, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a kabinok csupán előzetes lekérés alapján érhetők el. A pótágyas kabint csak a visszaigazolást követően tudja igénybe venni. Annak érdekében, hogy biztosítsuk Önnek a kívánt szállást, fontos, hogy időben jelezze felénk igényét. Ezáltal gondoskodunk arról, hogy utazása minden részlete a lehető legzökkenőmentesebb és legkényelmesebb legyen.

Fontos információk és feltételek az utazással kapcsolatban:

 • Csoportlétszám: Ahhoz, hogy a program megvalósulhasson, legalább 20 fő jelentkezése szükséges. Ezenkívül a külön kirándulások megrendezéséhez minimum 10 fő részvételére van szükség. Kérjük, ezt vegye figyelembe az utazás megtervezése és foglalása során, hogy az Ön által választott programok és kirándulások zökkenőmentesen megvalósulhassanak.

 • Programváltozás: Fenntartjuk a jogot a programok sorrendjének megváltoztatására. Különösen a tengeri hajóutak esetében előfordulhat, hogy a hajótársaság, szükség esetén és akár előzetes bejelentés nélkül, módosítja a tervezett útvonalat. Ez akkor történhet meg, ha azt a hajótársaság indokoltnak tartja. Kérjük, legyenek felkészülve az esetleges változásokra és rugalmasak az útvonalak tekintetében.

Kiegészítő információk az utazással kapcsolatban:

 • Fakultatív programok:

  • Azoknak, akik szeretnék még gazdagabbá tenni utazásukat, számos fakultatív program közül választhatnak. Az egyes programok áraiért és részletes leírásáért kérjük, látogasson el honlapunkra.

  • További információkért, például a részvétel feltételeiről, munkatársaink állnak rendelkezésére bővebb tájékoztatással.

  • A fakultatív kirándulásokat az MSC hajótársaság szervezi. Az általunk közzétett információk az MSC-től származnak, és áttekintést nyújtanak a kikötőkben szervezett túrákról.

  • A végleges túra leírásokat és részleteket a hajón erősítik meg.

  • Fontos tudni, hogy a parti kirándulások programja és útvonala változhat a helyi körülmények, a váratlan események, a helyi szabályozások vagy egyéb korlátozások függvényében.

 • Ellátás a hajón:

  • Az alapellátás a következőket tartalmazza: nem palackozott jéghideg víz, jeges tea, limonádé, főzött kávé, tea és a reggelinél kínált gyümölcslé.

  • Ezek az italok 24 órán keresztül elérhetőek a hajó büféjében és az étkezések alatt a fő éttermekben, biztosítva a kényelmet és a folyamatos hidratálást az utazás során.

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2024. június 2-10.

Készülj fel egy felejthetetlen kalandra, ahol az MSC Seaview hajón utazva felfedezheted Európa lenyűgöző partvidékeit. Ez az utazás tökéletes választás a tenger és a kultúra szerelmesei számára, ahol megismerkedhetsz a régió gazdag történelmi és kulturális örökségével.

Tapasztalt magyar idegenvezetővel látogathatod meg Genoa (Portofino), La Spezia (Cinque Terre), Civitavecchia (Róma), Palma de Mallorca, Barcelona és Cannes csodálatos helyszíneit. Fedezd fel ezeket a varázslatos városokat, élvezd a kényelmet és a modern szolgáltatásokat, amit az MSC Seaview kínál.

Kedvezmények és ajánlatok: Foglalj legalább 90 nappal az indulás előtt, és minden utas 19,900 Ft kedvezményt kap! Ráadásul, ha az összeget egy összegben kifizeted 150 nappal indulás előtt foglaláskor, további 5% kedvezményt kapsz a hajóutad árából. Az árfolyamgarancia miatt nem kell aggódnod az euró árfolyam ingadozásai miatt.

Van kérdésed? Hívd munkatársainkat, akik készen állnak segíteni. Ne hagyd ki ezt a csodálatos lehetőséget, foglalj most és élvezd a kivételes ajánlatokat!

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Italcsomag
Internetcsomag
Választható fakultatív kirándulások
Válassz ki felszállási helyét
bottom of page