top of page

Helló 👋 NYÁR! ☀️🌴 MSC Seaview 🚢 csoportos hajóút 🌊👫👬👭 magyar 🇭🇺 idegenvezetővel 🗣️🎤

2024. 📅 Június 🌞 2️⃣-1️⃣0️⃣.

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

🗓️ Június 3-10 között a "Helló NYÁR! ☀️🌊" csoportos hajóút 🚢🎉 invitálja az utazás 🌍💼 és a kultúra 🎭🎨 szerelmeseit egy olyan útra, ahol a Földközi-tenger 🌊 varázslatos partvidékei 🏖️ tárulnak fel előttük. A tengerpartokon húzódó műemlékek 🏛️, hagyományok 🎻📿 és kultúrák 🎭, melyek évszázadok óta őrzik Európa 🇪🇺 gazdag történelmét 📚, csak várnak arra, hogy felfedezzük őket 🔍. 🚢 Az MSC Cruises-szal tett hajózás 🛳️ egy igazi élményt 🌟 kínál, amely során közel kerülhetsz a Földközi-tenger 🌊 legkülönlegesebb kultúráihoz 🌍, hagyományaihoz 🎭 és műemlékeihez 🏰. Az MSC Seaview 🚢 hajóval tett utazás 🌐 nem csupán egy átlagos hajókázás 🌊: olyan látogatást 📸 kínál, amely során megismerheted azokat az országokat 🌍 és népeket 👨‍👩‍👦‍👦, melyek a tenger mentén helyezkednek el 🏖️. Egy olyan ezeréves történelem 🏺 részesévé válsz, ahogy azt az ősi tengerészek ⚓ is tapasztalhatták, amikor Olaszországból 🇮🇹 a Görög-szigetekre 🇬🇷 vitorláztak ⛵. 🇭🇺 A "Helló NYÁR! ☀️" hajóút egy tapasztalt magyar idegenvezetővel 🎤🗺️ visz el azokra a lenyűgöző helyszínekre 🏝️, mint Genoa 🇮🇹, La Spezia 🏞️, Civitavecchia 🏙️, Palma de Mallorca 🇪🇸🌴, Barcelona 🇪🇸🎭 és Cannes 🇫🇷🎬. Az utazás során 🗓️ a hagyomány 📿 és a modern kényelem 🛋️ tökéletes egyensúlyában élvezheted Európa 🇪🇺 legcsodálatosabb partjait 🏖️ és városait 🏙️. 🌊🛳️ Ha szeretnéd testközelből megtapasztalni a Földközi-tenger 🌊 varázsát ✨, és a kultúra 🎭, hagyományok 🎨, műemlékek 🏛️ gazdagságát egy izgalmas hajóúton 🚢 felfedezni, csatlakozz hozzánk az MSC Seaview 🛳️ fedélzetén! Légy részese ennek a felejthetetlen kalandnak 🌟, ahol minden nap 🗓️ új kincseket 💎 fedezhetsz fel 🔍.

Június 2. - Indulás!, 1. nap

A csoportunk tagjai késő délutáni órákban szállnak fel a buszra, majd a kora délutáni napsugarak alatt megérkeznek Genoába (az útvonalban szereplő indulási pont). Itt már indulásra készen várja őket a lenyűgöző MSC Seaview hajó! Az első nap az ismerkedésről, a kényelemről és az izgalomról szól, ahogy a vendégek felfedezik a hajó fedélzetét és készülnek az elkövetkező napokra a Földközi-tenger csodálatos partjain.

​Június 3. - Genoa (Portofino), Olaszország, 2. nap

A késő délutáni órákban kezdődött buszút után a csoport tagjai megérkeznek Genoa izgalmas kikötővárosába, Olaszország egyik tengeri kapujába. Az utazás során fokozódó várakozás és a kikötő látványa azonnal lelkesedéssel tölti el az utasokat, ahogy közelednek a lenyűgöző MSC Seaview hajóhoz. Miután megérkeznek a kikötőbe, felszállnak a hajóra, és elkezdik felfedezni annak különböző szolgáltatásait, miközben a hajó elindul, hogy megkezdje az utazást a Földközi-tenger gyönyörű partjai mentén. A kaland kezdetén állnak, és az izgalom csak fokozódik!

Június 4. - La Spezia (Cinque Terre), Olaszország, 3. nap 

La Spezia, a 'Költők-öböl' fölött fekvő olasz haditengerészeti város, nem csupán egy kikötőhely a Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóúton: ez egy kapu egy új világ felé, ahol a kacskaringós utcák húzódnak egy lenyűgöző kereskedelmi kikötőhöz, fényűző jachtokkal és mutatós pálmákkal. Ez a nyüzsgő liguriai kikötő büszkélkedhet történelmi templomokkal, múzeumokkal és kertekkel. A közeli Cinque Terre, Pisa és Firenze csak arra várnak, hogy felfedezzék őket.

Az MSC Cruises kirándulásai számos izgalmas látnivalót kínálnak, így a Helló NYÁR! hajóút során olyan helyeket fedezhetsz fel, mint:

- Cinque Terre Nemzeti Parkja: Éld át életed utazását Cinque Terre-ben, a világörökség részét képező Nemzeti Parkban. Látogass el a színes tengerparti falvakba, és fedezd fel Cornigliát, Manarolát, Riomaggiore-t, Monterosso al Mare-t és Vernazzát egy hajókiránduláson.

- Pisa, a Ferde Torony városa: Csodáld meg a Ferde Tornyot egy MSC Cruises kiránduláson, és látogass el a Piazza dei Miracoli építészeti komplexumához. Légy részese ennek a világhírű műemléknek az óvárosban, majd használd ki a szabadidődet, hogy vásárolj, étkezz és élvezd a várost.

- Firenze felfedezése: A toszkán régió fővárosa, Firenze, várja, hogy felfedezd az olasz reneszánsz csillagát. Látogass el a Santa Maria del Fiore katedrálisba, a Piazza Santa Croce-ba és a neves Uffizi Galériába. Merülj el Firenze atmoszférájában a Helló NYÁR! csoportos hajóúton, és ízleld meg az autentikus olasz konyhát.

A Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel a legjobb módja annak, hogy kultúrát, hagyományt és a Földközi-tenger menti országok és népek ezeréves történelmét fedezd fel. Élvezd a luxust és az eleganciát a fedélzeten, és tudd, hogy olyan útvonalak várnak rád, melyek évszázadok óta gazdagítják a partvidéket. Foglald le most, és legyél részese ennek a felejthetetlen kalandnak!

Június 5. - Civitavecchia (Rome), Olaszország, 4. nap

Fedezd fel Civitavecchia kultúráját és színkavalkádját az MSC Seaview csoportos hajóúton a Helló NYÁR! kínálatában. Ez az olasz gyöngyszem számos európai és nem európai várostól könnyen megközelíthető. A 16. századi Michelangelo Erőd, az ősi Taurine Fürdők és a márvány Vanvitelli szökőkút miatt ünnepelt kikötő tökéletes kiindulópont Róma, Olaszország királynői és romantikus fővárosának meglátogatásához.

Az MSC Cruises kirándulásai a Helló NYÁR! csoportos hajóút során számos izgalmas látnivalót kínálnak:

- A Colosseum: Látogass el Róma egyik leghíresebb műemlékéhez, a Colosseumhoz, ahol több mint 50 000 ember szórakoztatására építették! Képzeld el a gladiátorok harcait és a tengeri csatákat ebben az UNESCO Világörökség részeként számon tartott helyszínen.

- A Trevi Szökőkút: A Trevi Szökőkút Róma ikonja, a barokk művészet remeke. Csodáld meg ezt a 18. századi műalkotást, amely filmekben is szerepelt, például a La Dolce Vita-ban és a Római Ünnepben.

- A Vatikán: Róma látogatása nem lenne teljes a Vatikán megtekintése nélkül. Válassz egy MSC Cruises kirándulást, és látogass el a Szent Péter térre, a Szent Péter-bazilikába, a Vatikáni Múzeumokba és a Sixtus-kápolnába.

A Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel egy életre szóló lehetőség arra, hogy bepillants a római kultúra, történelem és művészet csodáiba. Élvezd a kényelmet és a stílust a fedélzeten, és készülj fel egy napra, amely a város ezeréves történelmét tárja eléd. Foglald le most, és légy részese ennek a varázslatos kalandnak, a Helló NYÁR! csoportos hajóúton!

Június 6. - Tengeri nap az MSC Seaview fedélzetén, 5. nap

A tengeri nap a Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút különleges alkalmat kínál arra, hogy valóban felfedezd a hajó egyedülálló tervezését, és közelebb kerülj a tengerhez, mint valaha.

Az MSC Seaview forradalmasítja a hajók tervezését, ötvözve a fedélzeti és szabadtéri területeket, hogy még soha nem látott módon kössön össze téged a tengerrel. A hajó körül, akár a 7. fedélzeten is találhatsz egyedülálló tengerparti sétányt, melyet éttermek, bárok, üzletek, úszómedencék és napozóterületek szegélyeznek. Élvezd a páratlan kilátást a két üvegfalú macskajáróról és a panorámaliftből!

A Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóúton a tengeri nap az önmagadnak szentelt idő napja:

- Napozás és Úszás: Légy részese a lenyűgöző napfénynek és tengervíznek a fedélzet körüli kényelmes területeken.


- Gasztronómiai Élmények: Kóstold meg az ízletes ételeket és italokat, melyek a tengerparti sétány éttermeiben és bárjaiban várnak rád.


- Vásárlás és Kényeztetés: Böngéssz az elegáns üzletekben, vagy engedd, hogy egy wellness-kezelés elkényeztessen a fedélzeti szpa-ban.


- Panorámás Kilátások: Ámulj el a tenger szépségén a hajó üvegfalú macskajáróin és panorámaliftjein keresztül.

Csatlakozz a Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóúthoz magyar idegenvezetővel, és élvezd ezt az exkluzív tengeri napot, amely lehetővé teszi, hogy valóban egyesülj a tengerrel és feltöltődj a kényelem és luxus ölelésében. Foglald le most, és élvezd ezt a feledhetetlen napot a tengeren, az MSC Seaview fedélzetén!

 

Június 7. - Palma de Mallorca, Spanyolország, 6. nap

Palma, Mallorca déli partján fekvő kikötőváros, egy lenyűgöző állomás a Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút során. Az időszámításunk előtti 124-ben alapított város középkori utcáiról, lélegzetelállító építészetéről és ősi erődített falairól híres.

A Helló NYÁR! csoportos hajóút magyar idegenvezetővel tartalmazza a következő látványosságokat:

- A Santa Maria Székesegyház: Tekintsd meg a világ egyik legnagyobb színezett üvegablakát és Gaudí által tervezett elemeket ebben a monumentális épületben.


- A Bellver Kastély: Ezzel a kör alakú központjával és figyelemfelkeltő tornyaival ez a gótikus kastély egyedülálló látványt kínál.

Az MSC Cruises kirándulások számos izgalmas programot kínálnak, többek között:

- A La Seu Székesegyház: Felfedezés egy kerékpáros vagy gyalogos túra keretében, ahol a város nevezetességei mellett a 14. századi La Seu gótikus katedrális is megtekinthető.


- Sóller és a Vintage Vonatozás: Látogatás Sóller csodálatos tengerparti városába, ahol megcsodálhatod a Gaudí egyik tanítványa által tervezett Banco de Sóller épületét, és élvezheted a Ferrocarril de Sóller elektromos vonaton a táj szépségét.


- A Sárkány Barlangjai: Azok számára, akik a drámai tájakat szeretik, ez a kirándulás bepillantást nyújt Mallorca titokzatos föld alatti világába.

A Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel Palma de Mallorca látogatása során egy tökéletes kombinációt kínál a kultúra, történelem és a természet csodáinak felfedezésére. Foglald le most az utat, és légy részese ennek a felejthetetlen kalandnak!

Az út ígéretes kínálata és a város bája meggyőz majd, hogy azonnal csatlakozz a Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóúthoz, és élvezd a tengerparti kikapcsolódást és a kultúrális felfedezést ebben a csodálatos mediterrán gyöngyszemben.

​Június 8. - Barcelona, Spanyolország, 7. nap

Barcelona, a mediterrán egyik legforgalmasabb kikötővárosa, az ikonikus építészet, színes kultúra és világhírű étkezési és italfogyasztási lehetőségek otthona. Ezen az állomáson a Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel az Antoni Gaudí által tervezett fantasztikus Sagrada Família, a híres Ramblas sugárút, a középkori Barri Gótic és a Picasso Múzeum felfedezésére indulhatsz.

Az MSC Cruises kirándulások közül a Helló NYÁR! csoportos hajóút magyar idegenvezetővel a következő felejthetetlen túrákat kínálja:

- Antoni Gaudí Sagrada Famíliája: Ezen az MSC Cruises kiránduláson meglátogathatod Gaudí zseniális római katolikus bazilikáját, és bebarangolhatod a várost egy elektromosan segített Mercedes-Benz eBike-kal. Fedezd fel a közelben fekvő Santa Coloma de Cervelló várost és Gaudí elképesztő Colonia Güell templomát is.


- Montserrat-hegy és a Santa Maria de Montserrat Apátság: Egy kalandos MSC Cruises kirándulás a Montserrat-hegységbe, ahol az 11. századi alapítású kolostor még ma is működik, és több mint 70 szerzetes él benne. Látogass el a Vilarnau Borospincéhez, ahol megismerkedhetsz a spanyol cava pezsgő készítésével, és részt vehetsz egy kóstoló sessionen is.


- Camp Nou Stadion: Az európai futball szentélye, ahol majdnem 100 000 ember fér el, és nemzetközi mérkőzéseknek ad otthont. Légy részese a játéknap izgalmának a játékosok öltözőjében, vagy látogass el a múzeumba és az interaktív zónába, ahol virtuálisan tekintheted meg az arénát.

Az MSC Cruises kirándulások Barcelonában végtelen izgalmat és kikapcsolódást kínálnak az egész családnak a Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút során. Élvezd a város energiáját, az ízletes ételeket, a szépséges tengerpartot és a kultúrális kincseket, amelyek ezt a várost egyedülállóvá teszik.

Az út során minden nap új felfedezésekkel gazdagodhatsz, és a csoportos hajóút magyar idegenvezetővel garantálja, hogy minden részletre odafigyelnek. Foglald le most a helyed, és merülj el a mediterrán kultúrában a Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóúton.

Június 9. - Cannes (Côte d'Azur), Franciaország, 8. nap

Cannes, a francia partok ékszerdoboza, betekintést nyújt a híres Filmfesztivál világába. A chic butikokkal és szállodákkal tarkított, ikonikus tengerparti La Croisette sugárúttól távol, az MSC Mediterranean Cruises ezen állomása olyan izgalmas helyszínek felkeresését kínálja, mint Monaco és a középkori Èze falu.

Az MSC Cruises kirándulások a következő izgalmas dolgokat kínálják:

- Cannes: Érkezz meg a kikötőbe és fedezd fel Cannes tengerparti városát. Egy MSC Cruises kirándulás során barangold be a régi várost, mássz fel a várromokhoz és csodáld meg a lélegzetelállító kilátást, majd sétálj végig a híres tengerparti La Croisette-en, Cannes ikonikus sétányán.


- Monaco és Monte Carlo: Ezen az MSC Cruises kiránduláson eljuthatsz Monaco és Monte Carlo csodáihoz. Fedezd fel a 19. századi Grand Casino-t és az elegáns Café de Paris-t. Látogass el Monaco sziklájához, a festői óvároshoz, vagy nézd meg a váltóőrséget a Place du Palais-on.


- Èze középkori falu: Utazz el Èze középkori faluba, amely a Francia Riviéra két gyöngyszeméhez tartozik. Barangold be a hangulatos kőházakat, romantikus kanyargós utcákat, és ismerkedj meg a parfümkészítés titkaival a híres Fragonard parfümgyárban.


Az MSC Seaview Felfedezése:

Cannes-ban eltöltött idő alatt az MSC Seaview fedélzetén is sok a látnivaló. Élvezd a hajó egyedülálló tervezését, amely az utasokat a tengerhez köti. Felfedezhetsz éttermeket, bárokat, üzleteket, úszómedencéket és napozóhelyeket a 7. fedélzettől induló egyedi tengerparti sétányon. A két üvegtalpú macskaköves járda és a panorámás liftek csodálatos kilátást nyújtanak.

Az 8. napon Cannes és a Francia Riviéra varázslatos helyszínein keresztül kalandozva tovább mélyedhetsz a mediterrán kultúrába és szépségbe. Az MSC Cruises gondosan kiválasztott és szervezett kirándulásai garantálják, hogy maximálisan kihasználhasd ezt a napot, miközben élvezed a luxust és a kényelmet, amit az MSC Seaview kínál.

Foglald le ezt a felejthetetlen napot most, és élvezd Cannes és a Francia Riviéra csodáit az MSC Seaview hajón!

Június 10. - Genoa (Portofino), Olaszország, 9. nap - Búcsú az MSC Seaview-től és Hazaindulás

Az utazás utolsó napja egy édes-bús pillanat, ahol az emlékek és az élmények összegzése mellett el kell búcsúzni egy felejthetetlen hajóúttól az MSC Seaview fedélzetén.

Genova: Ébredés és Kikötés

A nap virradtán a hajó beérkezik Genova festői kikötőjébe, ahol az út kezdetén is elindultunk. A reggeli a hajón az utolsó lehetőség, hogy még egyszer megcsodáljuk a tenger látványát, mielőtt a szárazföldi életbe visszatérünk.

Búcsú az MSC Seaview-től

Az utasoknak lehetőségük lesz egy utolsó pillantást vetni a hajóra, annak egyedi tengerparti sétányára, az üvegtalpú macskaköves járdákra, panorámás liftekre és a luxus szolgáltatásokra, amelyek mindezt a különleges úttá varázsolták. A hajó személyzete, akikkel már barátságok szövődtek, szívhez szóló búcsút fognak inteni.

Buszra Szállás és Indulás Haza

A bőröndök begyűjtése és az utolsó üdvözletek után, az utasok a kijelölt buszokra szállnak, amelyek visszaszállítják őket a kezdeti találkozási pontra vagy a reptérre, ha légi úton érkeztek.

Kedves Utasaink!

Az MSC Cruises és a hajó személyzete nevében szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartottak ezen a varázslatos mediterrán utazáson. Reméljük, hogy az MSC Seaview fedélzetén eltöltött idő során sok emlékezetes pillanatot szereztünk Önöknek, és örömmel látjuk Önöket a jövőbeni utazásainkon is.

Köszönjük, hogy HAJÓUTAD szervezését és az MSC Cruises-t választották, és biztonságos utat kívánunk hazafelé. A tenger varázsa, a városok szépsége és a barátságok, amelyeket a fedélzeten kötöttek, remélhetőleg sokáig szívükben maradnak.

Viszontlátásra!

Az utolsó nap lezárása a hajóút végét jelenti, de az emlékek és a kapcsolatok, amelyeket ezen a különleges úton szereztünk, örökké velünk maradnak. HAJÓUTAD és az  MSC Cruises büszke arra, hogy mindezt lehetővé tehette, és várja a jövőbeli utazásokat az Ön társaságában.

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

 

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

- Légkondicionált autóbusszal történő utazás: Kényelem és frissesség várja Önt autóbuszunkon, mely az M7-es útvonalon halad, felszállási lehetőséggel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városaiban.

- Adók, illetékek és kötelező borravalók (HSC) fedezettsége: Az utazás ára tartalmazza az összes adót, illetéket és kötelező borravalót, így Önnek ezekkel nem kell foglalkoznia.

- Teljes ellátás a hajón a választott kabinkategóriában: A hajón a választott kabinkategória szerinti teljes ellátást biztosítunk, hogy a legmagasabb kényelemben tölthesse az utazást.

- Magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt: Egy tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére az utazás egész időtartama alatt, hogy segítséget nyújtson mindenben, amire szüksége lehet.

- Magyar nyelvű fordítás a fakultatív kirándulások alatt: Amennyiben Ön a fakultatív kirándulásainkat választja, magyar nyelvű fordítást biztosítunk a helyi idegenvezetők által leadott programon, hogy minden információt tökéletesen megértsen.

​Az Ön utazását még kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti a következő választható opciók igénybevételével:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Védelmet nyújtunk az utazás során előforduló váratlan eseményekre, hogy teljes biztonságban érezhesse magát.

- Útlemondási (sztornó) biztosítás: Biztosítást kínálunk, mely lehetővé teszi az utazás lemondását anélkül, hogy jelentős anyagi veszteséggel kellene szembenéznie.

- Fakultatív programok: Választhatja a széleskörű kínálatunkban található fakultatív programokat, hogy még többet láthasson és tapasztalhasson meg az utazás során.

- Italcsomag: Frissítő italokkal gazdagítjuk utazását, amelyek segítenek a nap folyamán hidratáltan maradni és az esti pihenőidőben is kellemesen kikapcsolódni.

- Internet hozzáférés: Lehetőséget biztosítunk az internethez való hozzáférésre, hogy mindig kapcsolatban maradhasson szeretteivel és friss híreket kaphasson a világ minden tájáról.

​Fontos további információk az utazással kapcsolatban:

Pótágyas kabinok foglalása: Pótágyas kabinjaink foglalása lekérésre történik, melyeket a visszaigazolást követően vehetnek igénybe. Kérjük, jelezze igényét időben, hogy garantálni tudjuk a kívánt szállást.

​Fontos tudnivalók és feltételek az utazással kapcsolatban:

Csoport létszám: A meghirdetett csoport minimum létszáma 20 fő, míg a kirándulások esetében a minimum létszám 10 fő. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a számokat az utazás tervezésekor.

Program változás: Fenntartjuk a jogot a program sorrendjének megváltoztatására. A tengeri hajóutak esetében a hajótársaság is fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - eltérjen a meghirdetett kikötési útvonaltervtől, ha az indokolt.

​Kiegészítő információk és részletek az utazásról:

- Fakultatív programok: A fakultatív programok árairól honlapunkon található részletes információ. A részvétel esetleges feltételeiről pedig munkatársainknál tud tájékozódni.

- Teljes ellátás a hajón: A hajón biztosított teljes ellátás korlátozott italfogyasztást jelent, ami magában foglalja a víz- és kávéfogyasztást az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, továbbá gyümölcsleveket kínálunk a reggeli ideje alatt.

Helló 👋 NYÁR! ☀️🌴 MSC Seaview 🚢 csoportos hajóút 🌊👫👬👭 magyar 🇭🇺 idegenvezetővel 🗣️🎤

2024. 📅 Június 🌞 2️⃣-1️⃣0️⃣.

🗓️ 2024. Június 2-10. 🗓️ Között a 🚢 hajóutak szerelmeseit egy kivételes csoportos hajóút várja, ahol felfedezhetik a Földközi-tenger ☀️🌊 csodás partjait, melyek évszázadok óta hordozzák a kultúrát, hagyományokat és műemlékeket. A Földközi-tengeren való hajózás az MSC Cruises 🚢 jelenti azt, hogy közel kerülhetsz Európa 💙 legnagyszerűbb kultúráihoz. Az MSC Seaview hajóval történő utazás lehetőséget kínál arra, hogy megtapasztaljuk és tanuljunk azokról a nemzetekről, amelyek tengerparti területeken élnek. A "Helló NYÁR!" ☀️ nyári hajóutak programja magyar 🇭🇺 idegenvezetővel 🗣️ felkínál egy felejthetetlen utazást a következő helyszínekre: Genoa (Portofino), La Spezia (Cinque Terre), Civitavecchia (Róma), Palma de Mallorca 🌴, Barcelona 🌆, Cannes 🎥 és újra Genoa. Készülj fel egy elképesztő MSC hajóutak élményre, ahol a hagyomány és a modern kényelem találkozik 🌉🛳️.

💰 Kedvezmények és ajánlatok 💰: Foglalj legalább 90 nappal az indulás előtt és minden utas 19,900 Ft kedvezményt kap! De ha az összeget foglaláskor egy összegben kifizeted, további 5% kedvezményt kapsz a HAJÓUTAD-ból. Plusz, az árfolyamgaranciával nem kell aggódnod az euróárfolyam ingadozásai miatt. Kérdéseid vannak? 📞 Hívd munkatársainkat, akik készen állnak, hogy segítsenek! Ne hagyd ki ezt a csodálatos alkalmat, foglalj most és élvezd a kivételes ajánlatokat! 🌟🚢

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Válasszon kabin kategóriát | egyágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Válassz ki felszállási helyét
bottom of page