top of page

Helló MÁJUS!

Májusban vár a tenger! Hajózz velünk egy varázslatos csoportos úton, ahol a kalandokat magyar idegenvezetővel fedezheted fel! Let's sail together!

Helló Május! Készen állsz egy felejthetetlen kalandra? Csoportos hajóutaink nem csak egyszerű utazások, hanem kapuk a világ lenyűgöző csodáihoz. Képzeld el, hogy fedélzetünkről felfedezed az MSC hajóutak gyöngyszemként csillogó Földközi-tengeri kincseit, Izland lenyűgöző, hófedte hegyvidékeit, és a Karib-tenger trópusi paradicsomait. Utazásaink során nem csak a helyszínek kápráztatnak el, hanem az emberek és az élmények is, amelyek felejthetetlenné teszik az utat. Csatlakozz hozzánk, és egy magyar idegenvezetővel fedezz fel minden szépséget és izgalmat, amit utunk során kínálunk!

Helló AZORI-SZIGETEK!

Helló AZORI-SZIGETEK!

Costa Fascinosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. április 30. - május 14. UTOLSÓ ablakos kabin (EP): 1 049 900 Ft/fő

Helló GÖRÖGORSZÁG!

Helló GÖRÖGORSZÁG!

MSC Sinfonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. május 5-12. Kezdőár belső kabinban (IM2): 479 900 Ft/fő

Helló FÖLDKÖZI-TENGER!

Helló FÖLDKÖZI-TENGER!

MSC World Europa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. május 11-19. Kezdőár belső kabinban (IR1): 689 900 Ft/fő

Helló GÖRÖGORSZÁG!

Helló GÖRÖGORSZÁG!

MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024. május 18-25. Kezdőár belső kabinban (IM1): 539 900 Ft/fő

Üdvözlünk az életed utazásán! Május, virágzó lehetőségekkel teli hónap, a hajókázás ideális ideje. Ez az útmutató a májusi hajóutak világába kalauzol.

Május a hajózás "édes pontja", kellemes időjárással, kevesebb utassal és költséghatékony lehetőségekkel. Különleges célállomásokat fedezhetsz fel, és belsős tippeket kaphatsz a zökkenőmentes utazáshoz. Az útmutató segít a megfelelő hajóválasztásban és a praktikus csomagolásban.

Májusban a természet átalakulása mellett az időjárás ideális a hajózásra. Enyhe hőmérséklet, kevesebb eső és virágzó tájak jellemzik. A májusi hajóutak intimebb élményt nyújtanak kevesebb utassal, rövidebb sorokkal és nyugodtabb fedélzeti légkörrel.

Pénztárcabarát lehetőségek is vannak májusban, mint kedvezőbb árak és különleges promóciók. Ez a hónap egyesíti a kellemes időjárást, a kevesebb tömeget és a potenciális megtakarításokat, így ideális a hajókázásra.

Májusban számos csodálatos hajózási úti cél áll rendelkezésre. A Földközi-tengeri hajóutak különösen népszerűek, ahol Olaszország, Görögország, Spanyolország és Törökország gazdag történelmet, művészetet és konyhát kínál. Kellemes hőmérséklet és kevésbé zsúfolt turistahelyek jellemzik ezt a hónapot. Kihagyhatatlan kikötők közé tartozik Barcelona, Velence, Santorini és Dubrovnik.

Májusban a földközi-tengeri éghajlat meleg és kellemes. A nappali hőmérsékletek 17-23°C között mozognak, az esőzések alacsonyak, főként napos napokkal. Ideális a kulturális és történelmi helyszínek, valamint a gyönyörű tájak felfedezésére.

bottom of page